Yumurta çatlamasi için bögürtlen kökü

bende bekiyorum canım bu ay soğan suyunu deneyeceğim ve adaçayı yağını deniyorum eğer olmazsa umudumu yitirmiyorum inşallah olur dr a gideceğim bide bilimsel yoldan tedavimi olacağım daha dr tedavisi uygulamadım.dr biraz bekle demişti 4 ay oldu.artık bacağız çaresine inşallah kendiliğinden olurda gerek kalmaz tüm kalbimle hep dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin Allahım..

canım bende polikistik over hastasyım düzenli adet olamıyorum bu bnm yumurtalıklarımda da işe yarayıp adetimi düzenli getirebilir mi bi bilginiz var mı?

valla canım bilgim yok ama burda ibrahim saraçoglunun söyledi kurlerve konu var orda adet düzenlemi gerken kuru yazmışlar oraya bak istersen canım.. umarım yardımcı olmuşumdur

bende böğürtlen köküne yeni başlayanlardanım.. iltihaplarada çok iyi geliyormuş.. bu arada tadı bence hiç kötü değil..bildiğiniz bitki çayları tadında.. yalnız ben 1 avuç kadar böğürtleni 1 bucuk litre suda 10 dakika kaynatıyorum..10 dakıkada demlendiriyorum.. şişeye boşaltıp ısıtıp içiyorum..içerken içine 1 kasık bal koyuyorum..tadıda fena değil

bu arada acaba baska kımse yokmu böğürtlen kökünden faydalanan???

ya kızlaaar yetişin ben bu böğürtlen kökünü demledim benneyaptımki ama dibinde tortu oldu hep eee ne olacak nasıl içilecek bu tülbentle süzdüm benneyaptımki acil yardımmmm :1shok:senağlama

arkadaşlar bende denemek istiyorum memlekete gidiyorum bo bol toplarım inşallah bakalım buay hamiş kalmassam incir deniyorum inşallah haşim olurum gerek kalmaz bazı arkadaşlar kaynamış suda demliyoruz diyorlar bazı arkadaşlar kaynatıyorlarmış kafam karıştı

arkadaşlar bu böğürtlen kökünü eşlerde kullanmalı mı? bir de kaç gün içmek gerekiyor özel zamanı var mı? 10 ay oldu artık bende anne olmak istiyorum

canım bögürtlen kökü yumurtalıkları çatlatmaya yarıyor.. eşin kullanabilir zararı olmaz bitki sonuçta sen bu kürü uygularken eşinde keçiboynuzu kürünü yapsın bence
adetim yaklaşıncaya kadar içiyorum ben allahım gönlüne göre versin..

ya arkadaşlar ben klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum iki aydır olmadı bugün adet oldum 5. gün klomene başlıycam yine ve bir de benim endometrium yani rahim duvarı ince çıkıyo 12. gün yumurta takibimde bunun için de östrojen ilacı alıyorum ve yumurtalar büyüyünce de çatlatma iğnesi oluyorum şimdi bu tedavide ilaçlarla böğürtlen kökünü içsem nasıl bir etki gösterir bu ay soğan kürü de yapayım diyodum ay neyi yapacağımı şaşırdım ama böğürtlen rahmi kuvvetlendiriyosa benim işime yarar gibi ama ilaçlarla kullanmam nasıl bi etki yapar onu bilemiyorum ne yapmalıyım sizce

canım bende gonapene ve çatlama ignesi vuruldum bunun yanı sırada incir kürünü ve bögürtlen kökü denedim yumurtalıklarım çok güzel büyüdü ve hamile kaldım.. sonuçta ilac degil bitki uyguluyorsun ama yinede buna kendin karar versen daha iyi olur...

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin hayırlısıyla peki cnm bu kürleri aynı anda mı uyguladın bir de ne zaman başladın mesela ben bugün adet oldum ne zaman başlayayım bir de elimde ballı polenli bir karışım var sperm sayısı ve kalitesi için kadınlara da faydalıymış ben onu da kullanmak istiyom bir de böğütrlen kökünü nasıl hazırladın cvp yazarsan çok sevinirim allah sana sağlıklı ve hayırlı bebiş versin sen de bana dua et olur mu

sagol canım ama ben 15 gün önce bebegimi kaybettim topik açtım ordan bakabilirsin adetin 3 veye 4 günü başladım daha dogrusu adetim azalmaya başlayınca başladım ilk sayfada yazıyor canım nasıl yapıldıgı bakarsın dualarım seninle...

Bende yumurtlama ve çatlama sorunu yaşayan biriyim. bu ay doktorum çatlama iğnesi yapmadı ee yumurtalarımds çatlamadı ancak bugun böğürtlen köküne bir kaç gün öncede havuç suyuna başladım allahtan hayırlısı arkadaşlar dilerim hepiniz kucağı istediğiniz bebeklerinizle dolar:)

canım benim inşallah faydasını görüceksin ben kullandıgımda faydasını gördüm yumurtalıklarım büyümüş ve çatlamıştı allahım hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…