- 19 Mayıs 2023
- 319
- 536
- 33
Canım inan bilmiyorum. Biz sonrasında otele geçmiştik. Otelle klinik arası sadece 1km mesafede (Güneş otel). Ama şimdi eşime sordum. Evet var dedi.Sonşans ventus ta erkek için duş alma yeri var mı bilginiz var mı, eşim 1 Mart'ta gidecek ama geri dönecek ben soramadım emine hanıma
Çok teşekkür ederim canım valla benim eşim pimpirikli işte teşekkür ederim tekrarCanım inan bilmiyorum. Biz sonrasında otele geçmiştik. Otelle klinik arası sadece 1km mesafede (Güneş otel). Ama şimdi eşime sordum. Evet var dedi.
Bende sorularimi yarın siraliycam bu akşam düşünüp bakalım :)Menekse hanim o kadar detayli bilgi vermisti ki bana canim, ben de o kadar soru sordum ki, sorularımı 1.2.3.4 diye siraladim, hepsine ayrı ayrı ayrıntılı cevap aldım, olur olmaz ayrı ama sagolsun bende çok güzel bir izlenim bıraktı...
Canim benim bildiğim kadarıyla vita altera ve ventus birlikte çalışıyor, farkı ventus yapay zeka kullaniyor ve oradaki hoca Beril hanim Turkiyeden Şişli memorialden giden bir doktor, ben görüştüm Beril hanımla ve bana diger yerdeki doktorlarla karsilastirdigimda, daha çok benim dosyami incelemiş ve bana uygun bir yol planı çizmisti, diger yerlerde görüştüğümde daha çok genel bilgiler vermişlerdi donasyon ile ilgili, burdan giden bir arkadas da hiç negatif almamış merkez demişti bir yazısında, bu cok iddiali bir durum tabi, merkez son bir yıldır kurulmuş, bende gerçi henüz bir adım atmadım, aklımda baku olduğu için fakat Kıbrısa karar verirsem ventusu düşünüyorum inşallah, hayırlısı hepimiz için...Kızlar vitaya yada ventus e giden oldumu ikisi arasında kaldım hiç vetusda olumlu sonuç alan yok mi yeni bı klinik
Canim bende rahim inceligi sorunu var onun için akupuntur tedavisi alıyorum birde sürece havalar ısınınca baslamak niyetindeyim kısmetseBende o kadar kararsızım ki keşke biri çıksa ventusda olumlu sonuç aldığınız söylese .evet çok ilgili ve profesyonel gibiler ama yeni açıldı için emin olamıyorum. Siz neden adım atamadiniz özel degilse
Menekşe hanim bakude medical plaza klinikde koordinatör, aklımda kibris öncesi orası var şimdilik, bakalım zaman ne gösterecek, hepimiz için hayirli insallahBu arada menekşe hanımdan bahsetmişsiniz o hangi klinik
Merkezden memnunmusunuz maaliyeti ne kadar tuttuBütün merkezlerle tek tek görüştüm.Kendimi iyi hissettiğim ve inancımı artıran DR.SELEN ECEMİŞ oldu.Bütün hastaları ikiz gebe olduğu için bana tek embriyo transferi önerdi.Mart ayı içinde eşim gidip sperm verecek.Yumurta ile spermi önden test edecekler.HeyecanlıyımMerkezin ismi CLAVİS
Hay Allah yaa banada çok uzak. Demekki yere göre değişiyor. Ben kime sorsam farklı cvp aliyorum çünkü. Kimi çok ağrılı diyor, kimi anlamadım bile diyor. Ben ilk cektirecegim zamanda çok ağrılı dediler anestezili yaptım bende. Şimdi gerekirse takrardan anestezi almayayım bari diyordum ama en iyisi yine anestezili yapayımBen bir kere bir tıp fakültesinde anastezisiz yaptırmıştım.( Asistan bir doktor yapmıştı) Korkunç bir ağrıydı. Sonrasında ağrı kesici iğne yapmaları gerekiyormuş onu da yapmamışlardı. Çektiğim ızdırabı anlatamam. İstanbul şişlide bir görüntüleme merkezinde çektirdim. Onlarda anestezisiz çekiyorlar ama ne olduğunu bile anlamıyorsunuz. Muayeneden bile daha rahat ve kısa sürüyor. Oraya gitme şansınız olursa kesinlikle tavsiye ederim.
Tşk ederim ilginiz içinBen bir kere bir tıp fakültesinde anastezisiz yaptırmıştım.( Asistan bir doktor yapmıştı) Korkunç bir ağrıydı. Sonrasında ağrı kesici iğne yapmaları gerekiyormuş onu da yapmamışlardı. Çektiğim ızdırabı anlatamam. İstanbul şişlide bir görüntüleme merkezinde çektirdim. Onlarda anestezisiz çekiyorlar ama ne olduğunu bile anlamıyorsunuz. Muayeneden bile daha rahat ve kısa sürüyor. Oraya gitme şansınız olursa kesinlikle tavsiye ederim.
Siz nerede yaptırdınız?Yapay zeka artık bir çok yer kullanıyor kriterleri böyle degerlendirmeyin konuşun merkezlerle anlatırken hepsi süslü kelimeler kullanıyor bende aylarca araştırdım kalbimin sesini dinledim yumurta toplama işlemi dün yapıldı
Medical plazaUmutizm
Nereyle görüştunuz baküde
Tşkler cvabiniz içinYok canim hiç korkulacak birsey degil ve bu süreçte çok önemli rahimin durumu, çünkü donasyonda bizim için en önemlisi artık rahim oluyor, mutlaka cektir, bilmiyorum hangi şehirlerdesin fakat İstanbul yakınlarında isen mutlaka Cevat Bayrak hocaya gitmeni tavsiye ederim, ben birçok kez onda çektirdim, hiç bir ağrı sızı inan hiçbir korkulacak durum değil, bende yapisiklik vardı, sonrasında histeroskopi ile düzeltildi, rahim çok önemli ihmal etme, birde donasyonda transfer öncesi mutlaka rahim kalinliginin 8mm ve üstü olması gerekir ilaçlarla, bunun altında olan kalinliklarda en iyi embriyo da olsa, tutması çok zor ihtimal, diger arkadaşlara da tavsiyem, transfer öncesi rahim ince kalırsa sakin, merkez illa gelin dese bile bu sürece girmemeniz, ince rahimde tutması imkansız gibi birsey çünkü, bu tabi film ile değil, transfer öncesi kullanılan ilaçlar neticesinde olan kısım....
Hadi inş, hayırlı haberlerinizi bekliyoruzNisanda inşallah
Cevat Bayrak hoca Istanbulda canim, Avrupa yakasında echomar anadolu yakasında sonomed ikisinde de haftanın belli günleri oluyor, daha önceki msj larda linkini bırakmıştımTşkler cvabiniz içinCevat bayrak nerede?
Hadi inş, hayırlı haberlerinizi bekliyoruzNisanda inşallah
Gördüm, tşklerCevat Bayrak hoca Istanbulda canim, Avrupa yakasında echomar anadolu yakasında sonomed ikisinde de haftanın belli günleri oluyor, daha önceki msj larda linkini bırakmıştım
Selam canım bende Aralık ayında çektirdim sonomed fikirtepede istanbul anadolu yakasında hiç ağrı hissetmedim işlerinde çok iyiler benim 3 cü rahim filmimdi düşün çekimden sonra gece konsere bile gittim hiç işlem görmemiş gibiydimHay Allah yaa banada çok uzak. Demekki yere göre değişiyor. Ben kime sorsam farklı cvp aliyorum çünkü. Kimi çok ağrılı diyor, kimi anlamadım bile diyor. Ben ilk cektirecegim zamanda çok ağrılı dediler anestezili yaptım bende. Şimdi gerekirse takrardan anestezi almayayım bari diyordum ama en iyisi yine anestezili yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?