Yumurta donasyonu 2024

Bende sorularimi yarın siraliycam bu akşam düşünüp bakalım :)

Kızlar vitaya yada ventus e giden oldumu ikisi arasında kaldım hiç vetusda olumlu sonuç alan yok mi yeni bı klinik

Kızlar vitaya yada ventus e giden oldumu ikisi arasında kaldım hiç vetusda olumlu sonuç alan yok mi yeni bı klinik
Canim benim bildiğim kadarıyla vita altera ve ventus birlikte çalışıyor, farkı ventus yapay zeka kullaniyor ve oradaki hoca Beril hanim Turkiyeden Şişli memorialden giden bir doktor, ben görüştüm Beril hanımla ve bana diger yerdeki doktorlarla karsilastirdigimda, daha çok benim dosyami incelemiş ve bana uygun bir yol planı çizmisti, diger yerlerde görüştüğümde daha çok genel bilgiler vermişlerdi donasyon ile ilgili, burdan giden bir arkadas da hiç negatif almamış merkez demişti bir yazısında, bu cok iddiali bir durum tabi, merkez son bir yıldır kurulmuş, bende gerçi henüz bir adım atmadım, aklımda baku olduğu için fakat Kıbrısa karar verirsem ventusu düşünüyorum inşallah, hayırlısı hepimiz için...

Bende o kadar kararsızım ki keşke biri çıksa ventusda olumlu sonuç aldığınız söylese .evet çok ilgili ve profesyonel gibiler ama yeni açıldı için emin olamıyorum. Siz neden adım atamadiniz özel degilse

Canim bende rahim inceligi sorunu var onun için akupuntur tedavisi alıyorum birde sürece havalar ısınınca baslamak niyetindeyim kısmetse

Bu arada menekşe hanımdan bahsetmişsiniz o hangi klinik
Menekşe hanim bakude medical plaza klinikde koordinatör, aklımda kibris öncesi orası var şimdilik, bakalım zaman ne gösterecek, hepimiz için hayirli insallah

Merkezden memnunmusunuz maaliyeti ne kadar tuttu

Hay Allah yaa banada çok uzak. Demekki yere göre değişiyor. Ben kime sorsam farklı cvp aliyorum çünkü. Kimi çok ağrılı diyor, kimi anlamadım bile diyor. Ben ilk cektirecegim zamanda çok ağrılı dediler anestezili yaptım bende. Şimdi gerekirse takrardan anestezi almayayım bari diyordum ama en iyisi yine anestezili yapayım

Tşk ederim ilginiz için

Siz nerede yaptırdınız?

Tşkler cvabiniz için Cevat bayrak nerede?

Tşkler cvabiniz için Cevat bayrak nerede?
Cevat Bayrak hoca Istanbulda canim, Avrupa yakasında echomar anadolu yakasında sonomed ikisinde de haftanın belli günleri oluyor, daha önceki msj larda linkini bırakmıştım

Selam canım bende Aralık ayında çektirdim sonomed fikirtepede istanbul anadolu yakasında hiç ağrı hissetmedim işlerinde çok iyiler benim 3 cü rahim filmimdi düşün çekimden sonra gece konsere bile gittim hiç işlem görmemiş gibiydim

Merhaba arkadaşlar.. tedavileriniz durumda ? Herkes gelişmelerden hbr verirse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…