Yumurta donasyonu 2024

6.5 mm . çarşamba günü tekrar bakılacak.belki fizyoterapi yapmayı planlıyor. 5 mm ile gebe kalan bir hastası olmuş bu yöntemle.inşallah diyorum
Önceki msj bakma fırsatım olmadı, canim sen hangi merkez ile görüşme veya hazırlık içindesin?

Clavis Tüp bebek .Doktorum Selen hoca.Rahim filmi çekildim.bi problem yok.7.5 ve üstü olmasını istiyor Selen hoca
Aynen canim, bazı merkezler var kibrisda bana hep olur 6 civarı ile de hemen gelin demişlerdi, arastirdim direk eledim oyle yerleri, clavis bak doğru bilgi vermiş, orayla görüşmedim kibrisda fiyat ne verdiler?

Fakat en büyük faydayı akupunktur sağladı birkaç ay devam ettim haftada 3 gun, donasyonu yaza doğru ertelediğim için ara verdim, donasyon öncesinde yine başlayacağım, normal akupuntur ve elektrikli akupuntur yapmıştı doktorum tüm rahim bölgesine ve rahimi uyaran kulakta ve vücudun çeşitli noktalarında...

Takviye olarak da bunları, bebek aspirin ve q10 kullanıyorum..

Eklentiler

• 20250222_124030.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 38
Benim embriyolarım hazır.6 tane 5.gün embriyom var.rahim içi kalınlaşmazsa bu ay iptal edilecek.gelecek ay tekrar başladığımda kalınlaşma yine aynı olursa fizyoterapi yapılacak.3 seans.eşim sperm vermeye gittiğinde ben de gitmiştim.muayene olmuştum.7.7 mm di.Selen hoca 8 mm i geçmesini isityor.hsg çekilmişti.temizdi.hayırlısı bakalım.Geç olsun güç olmasın inşallah.

Canim 7,7mm ulasiyorsa hiç üzülme, 8mm de ulaşır hayırlısı ile insallah, gönlünü ferah tut

Mesela bende bicarede bekliyoruz neden onlar tedavi uygulamadan önce çabalıyoruz öncesi asla acele etme

Aynen canim, bazı merkezler var kibrisda bana hep olur 6 civarı ile de hemen gelin demişlerdi, arastirdim direk eledim oyle yerleri, clavis bak doğru bilgi vermiş, orayla görüşmedim kibrisda fiyat ne verdiler?

6500 eu fiyat verdiler ama indirim yaptılar sağolsunlar.Bu ay transferim iptal oldu.Rahim kalınlığım 7.8 mm oldu ve Selen hoca '' içime sinmiyor , 1 ay daha bekleyelim '' dedi . Üzüldüm ama yapacak bir şey yok.

Bu ay transferim iptal oldu.Selen hoca bu kalınlıkla da yapılabilir ama benim içime sinmiyor dedi.Önümüzdeki ay tekrar başlıcaz.İlk başta çok üzüldüm ama sanırım en doğrusu bu.Bizim gruptan avukat bi arkadaş vardı bayramda gebelik haberini aldık. Claviste yaptırdı o da. inşallah ben de müjdeli haber alacağım bir gün.

İnşallah üzülme Allah'ın izni ile trasferin öbür aya olur inşallah doktorlar en doğru kararı verir emin ol

6500 eu fiyat verdiler ama indirim yaptılar sağolsunlar.Bu ay transferim iptal oldu.Rahim kalınlığım 7.8 mm oldu ve Selen hoca '' içime sinmiyor , 1 ay daha bekleyelim '' dedi . Üzüldüm ama yapacak bir şey yok.
Bencede canim gönlünü ferah tut, 7,8mm bile çok iyi bir değer, bu işlerde moral de çok önemli yani kendine stres yapmamak demisti doktor bana da, yani yüksek moral pozitif enerji, maşallah değerin bu ay bile çok iyi hem acelen de yok nasılsa embriyolarin dondurulmuş

Yumurta toplamda kaç yumurta toplanmıştı acaba birde embriyo garantisi vermişlermiydi sayı olarak

Yumurta toplamda kaç yumurta toplanmıştı acaba birde embriyo garantisi vermişlermiydi sayı olarak
Aslında bir nevi garanti gibi.Açık açık şunu söylediler. '' her ne kadar iyi bir donor kullansak bile bazen yumurtalar istediğimiz gibi gelmiyor,bu oran son yıllarda %10 lara ulaştı.Bazen ilaç kaynaklı ,bazen donor kaynaklı.Biz bu riske girmek istemiyoruz.Eğer embriyo performansı istediğimiz gibi olmazsa yeniden yapacağız ve hiç bir ücret ödemeyeceksiniz Bu nedenle embriyoları önceden oluşturup,transferi sonra planlayacağız '' dediler.Bu da bizi çok memnun etti. Bunu hiç bir merkez söylememişti. 2.ye gerek kalmadı,tek seferde 6 blast embriyomuz oldu.Ama bizim gruptan bi arkadaşı 2.kez yaptılar ve gerçekten de ücret almadılar.Onun da 5 blastı oldu 2.cide. Gebelik odaklı çalışmaları insanın içini rahatlatıyor.

bize 11 yumurta verildi bu arada.

Teşekkür ederim cevabınız için ama tüm gece uyumadım 7 tüp bebekle anne olamayan ve donasyon kararı alam biri olarak eşime onca tahliller yapıldı dna hasarı istenilen tüm genetik tahliller sorun yok dediler dönörden 14 yumurta çıktı 3 günde aradılar hepsi iyi diye dün heyecanla 5 gün haberi beklerken gelen tlf beynimden vurulmuşa döndüm 3 yumurtanız 5 güne vardı dediler ya daha iki gün önce 14 embriyo iyi derken ne olduda 3 indi ve eşime söylemedim tüm gece uyumadım arayacaklarmış bu gün onca masraf ben 42 yasındada 3 embriyom 5 güne vardı genç dönörden nasıl olur bu bizden kaynaklı değilki ama merkez garanti vermesi lazım sayı olarak inanın bilmiyorum konuşana kadar aklım kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…