Yumurta donasyonu 2024

Merhaba yorumunuzda bahçeciye gittim ve çok ilgilendirdiler. Adet gormuyorsaniz boşuna denemeyin çok para verirsiniz demiş dontornuz. Bahçeci klinik hakkında fikir alabilirmiyim hangi doktoru tavsiye edersiniz ve gerçekten ilgililermi. Cok yorumlar okudum bahceci hakkında iyi olanda var çoğu hiç ilgilenmiyor para için olmadık testler yalıyorlar diye duydum. Bahçeci kliniği seçerken fiyatini bilipte kabul ediyorsunuz ama birde o kadar gidipte ilgisiz olurlarmi diye korkundan vazgeçecek gibi oluyorum. O yüzden tecrübenizi paylaşırmısiniz bu klinik h
M
Merhaba yorumunuzda bahçeciye gittim ve çok ilgilendirdiler. Adet gormuyorsaniz boşuna denemeyin çok para verirsiniz demiş dontornuz. Bahçeci klinik hakkında fikir alabilirmiyim hangi doktoru tavsiye edersiniz ve gerçekten ilgililermi. Cok yorumlar okudum bahceci hakkında iyi olanda var çoğu hiç ilgilenmiyor para için olmadık testler yalıyorlar diye duydum. Bahçeci kliniği seçerken fiyatini bilipte kabul ediyorsunuz ama birde o kadar gidipte ilgisiz olurlarmi diye korkundan vazgeçecek gibi oluyorum. O yüzden tecrübenizi paylaşırmısiniz bu klinik hakkında?
Merhaba
Paylaşırım tabi ama ben tüp bebeği bahcecide yapmadım, herkes olmaz deyince sadece muayene için gitmiştim, acaba orası ne diyecek diye ama malesef orasida olmaz dedi. Ben özellikle Mustafa bahceciye muayene olmuştum ve çok ilgilendi. Bana para için olur olmaz şeyler yapmadılar. Açıkça söyledi Dr olmayacagini

Merhabalar, ben 30 Ocak da Kolan British hastanesinde transferimi yaptırdım. Türkiyede 7 başarısız tüp bebek denemesinden sonra menopoza girince yumurta donasyonuna karar verdim. Tüp bebek denemelerimde özel hastanelerde uzun süre sömürüldüğümü anlayınca (erken menopoza girmişim, çok düzensiz aralıklarla kanamam oluyordu ve bana bunu söylemeden bir süre tedavi etmeye devam ettiler) bende donasyona karar verdiğimde hangi hastane ile görüşmem gerektiği konusunda çok bocaladım. Çok araştırdım. En sonunda merkez değil doktor ve embriyoloğun önemli olduğuna karar verip, doktor tavsiyesi istedim güvendiğim bir doktordan. Süreç çok kolay ilerledi, doktorum da çok güven vericiydi. Veeee şimdi önümüzdeki cuna gününü test yaptırmak için iple çekiyorum 😊
Hayırlı sonuçlar alirsiniz inş 🙏🏼 sizin toplam ne kadar tuttu?

Hayırlı sonuçlar alirsiniz inş 🙏🏼 sizin toplam ne kadar tuttu?
Teşekkür ederim🌺. Ben tedavi için 5000 euro, kalan embriyoları dondurmak için de 500 euro verdim. Onun dışında bir kez günübirlik sperm vermek için gittik, bir kez de transfere gidip bir gece konakladık. Kullandığım ilaçlar hariç bütün masrafım bu kadar

Teşekkür ederim🌺. Ben tedavi için 5000 euro, kalan embriyoları dondurmak için de 500 euro verdim. Onun dışında bir kez günübirlik sperm vermek için gittik, bir kez de transfere gidip bir gece konakladık. Kullandığım ilaçlar hariç bütün masrafım bu kadar
Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlarınız olsun🥰, donörden kac yumurta toplandı, kaci dollendi ve ilerledi birde kac tane transfer edildi ve donduruldu bilgi verirseniz çok sevinirim❤️. Birde Britishte doktorunuz kimdi yani transferi yapıp ilgilenen, şimdiden bilgiler için sagolun.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bizde yumurta donasyonu için araştırma yapıyoruz yaşım 32 amh 0.04 5 yıllık evliyim daha fazla yipranmak istemiyorum .Ve eşimle karar verdik bu süreçte gidip memnun kaldığınız yada onerebileceginiz bı klinik var mı Vita iyi diyolar ama bilemedim neye göre karar vereceğiz neler sormamız lazım .ve sizlerinde tanımak isterim hikayelerinizi 🌸🙏

Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlarınız olsun🥰, donörden kac yumurta toplandı, kaci dollendi ve ilerledi birde kac tane transfer edildi ve donduruldu bilgi verirseniz çok sevinirim❤️. Birde Britishte doktorunuz kimdi yani transferi yapıp ilgilenen, şimdiden bilgiler için sagolun.
Merhaba bicare, ben doktor Ahmet Eser'e tedavi oldum. 10 yumurta toplandı donörden. 3. Güne 9 tane embriyo, 5. Güne 7 embriyo gitti. 5. Gün embriyolarının iki tanesinin kalitesi düşük olduğu için hoca dondurmayalım bunları dedi. 5aa ve 4aa iki embriyo transfer edildi. Diğer 3 embriyonunda kalitesi gayet iyiydi dondurduk. Bu arada hocanın adını internete yazdığınızda çıkan iletişim telefonu doğrudan kendi cep telefonu numarası, Ahmet Eser'i bana tavsiye ettiklerinde telefonunu internetten bulup msj atmıştım ilk . Bütün süreç boyunca doğrudan kendisiyle iletişim kuruyorsunuz (ben buna çok şaşırmıştım, çünkü genelde doktorlarla iletişim kurmak çok zor Türkiyede yaptırdığım tedavilerde bunun sıkıntısını çok çektim ben, arayıp yada msj atıp merak ettiklerinizi doğrudan kendisine sorabiliyorsunuz)

Merhaba bicare, ben doktor Ahmet Eser'e tedavi oldum. 10 yumurta toplandı donörden. 3. Güne 9 tane embriyo, 5. Güne 7 embriyo gitti. 5. Gün embriyolarının iki tanesinin kalitesi düşük olduğu için hoca dondurmayalım bunları dedi. 5aa ve 4aa iki embriyo transfer edildi. Diğer 3 embriyonunda kalitesi gayet iyiydi dondurduk. Bu arada hocanın adını internete yazdığınızda çıkan iletişim telefonu doğrudan kendi cep telefonu numarası, Ahmet Eser'i bana tavsiye ettiklerinde telefonunu internetten bulup msj atmıştım ilk . Bütün süreç boyunca doğrudan kendisiyle iletişim kuruyorsunuz (ben buna çok şaşırmıştım, çünkü genelde doktorlarla iletişim kurmak çok zor Türkiyede yaptırdığım tedavilerde bunun sıkıntısını çok çektim ben, arayıp yada msj atıp merak ettiklerinizi doğrudan kendisine sorabiliyorsunuz)
Canim bilgiler için çok teşekkür ederim❤️🥰, ben şimdi tekrar msj baktım sen kolan britishde tedavi olmuşsun, ben önceki msj larda british olarak aklımda kalmis😂😂😂, yanlış kalmış aklimda😂😂😂, british ile de görüştüğüm için detayları merak etmiştim, sürecinin güzel ilerlemesine sevindim cok❤️, donasyonda bile çünkü doktor ile bazı merkezlerde ilk görüşme oluyor, sonra hep hemşireler ile muhatap oluyorsun, direk doktorun ilgilenmesi güzel olmuş, allahim hayirli ve sevindirici güzel haberler versin, duacinim❤️🤲🏻.

Canim bilgiler için çok teşekkür ederim❤️🥰, ben şimdi tekrar msj baktım sen kolan britishde tedavi olmuşsun, ben önceki msj larda british olarak aklımda kalmis😂😂😂, yanlış kalmış aklimda😂😂😂, british ile de görüştüğüm için detayları merak etmiştim, sürecinin güzel ilerlemesine sevindim cok❤️, donasyonda bile çünkü doktor ile bazı merkezlerde ilk görüşme oluyor, sonra hep hemşireler ile muhatap oluyorsun, direk doktorun ilgilenmesi güzel olmuş, allahim hayirli ve sevindirici güzel haberler versin, duacinim❤️🤲🏻.
Umarım hepimiz için herşey çok güzel olur 🌼🩷

Bu durumda donasyonu düşünen bizler direk taşıyıcı konumdayiz ve bilsen her birimiz donasyon ile olusan embriyonun DNA sina etki edebilmek için neler vermezdik, fakat şu anki bilimsel çalışmalarda bu ancak sitoplazma veya mitokontri nakli ile mümkün, ne yazık ki bunun için de yeterli çalışma henüz mevcut değil, neden bu kadar uzun yazdım, bizleri anlamıyor olabilirsin fakat tuhaf benzetmeler yaparak da kırıcı olmaya gerek yok, inan biz burda çok zorluklardan geçen kadınlariz ve her birimizin hikayesi kendi içinde yeterince üzücü zaten, birde disardan ekstra alakasiz benzetmeler güzel gelmiyor insanın ruhuna, anlatabildim mi...
Mitokontri duymuştum daha önce. Bu nasıl bir işlem ?

Böyle bi durumda süreç gerçekten çok çok zor oluyo. 31 yaşındayım 6 kere tüp bebek denemiş sonuç alamamış çok acılar çekmiş biri olarak söylüyorum. Bu yolda olmak isterseniz o yavru sizden bi parça olacak bence sizin yumurtanızın olmasının önemi kalmayacak kucağınıza aldıktan sonra. Bununla ilgili yaptıranların gebe kalanların yorumlaştığı topikler var. Onları okuyun. Sürecin kolay olduğunu iyi bi merkez seçimiyle doktor seçimiyle çok da güzel sonuçlar almışlar. Olumlu şeyler var. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Merhabalar, 6 kere tüp denediğinizi okudum. Bende tüp bebek sürecindeyim. Sizin neden tutmadı? Şikayetiniz neydi?

Böyle bi durumda süreç gerçekten çok çok zor oluyo. 31 yaşındayım 6 kere tüp bebek denemiş sonuç alamamış çok acılar çekmiş biri olarak söylüyorum. Bu yolda olmak isterseniz o yavru sizden bi parça olacak bence sizin yumurtanızın olmasının önemi kalmayacak kucağınıza aldıktan sonra. Bununla ilgili yaptıranların gebe kalanların yorumlaştığı topikler var. Onları okuyun. Sürecin kolay olduğunu iyi bi merkez seçimiyle doktor seçimiyle çok da güzel sonuçlar almışlar. Olumlu şeyler var. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Merhabalar, 6 kere tüp denediğinizi okudum. Bende tüp bebek sürecindeyim. Sizin neden tutmadı? Şikayetiniz neydi?

Canim ben bunu arastirdim, şöyle birsey bizim yumurtamizin dna'si yani genetiği kalıyor, donör yumurtasının mitokontrisi çıkartılıp bizim yumurtamiza nakil ediliyor, döllenme işlemi gerçekleştiriliyor ve embriyo oluşuyor, fakat ne yaptıran duydum nede bu konuda tam net bir sonuç alındığını, kibrisda yapan merkezler var, fakat ne kadar başarılı bilmiyorum. Bu aslında tam benim istediğim birsey, keşke bilim bu konuda ilerlemiş olsaydı...

Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki, durumumuz zor, bende senin gibi kendi yumurtalarim ile tup bebek denerken, doktorum yumurta donasyonu da düşünebilirsiniz, onda basari sansi yüksek dediğinde, inan doktordan çıkınca ne diyor bu yaaa, ne donasyonu derdim vallahi inan🤣🤣🤣 simdi acaba donasyonla olmaz ise iyi bir merkez bulamazsam kismina kadar geldim. Ben birçok merkezle görüştüm, ve kendimce hep aklıma takılan ne varsa sordum, bu süreçte bir süre sonra en başta çok ilgili olan merkezler benden sorular fazla gidince cvp verme gereği bile duymadılar, o an anladım ki yok simdi böyle işe ileride ne olur, birisi için iyi olan bir merkez diğeri için uygun olmayabilir bence bunu merkezlerle detaylıca görüşerek ve ic sesimizi dinleyerek ulaşabiliriz. Dediğin gibi hiti hiç düşünmedim forum sayfasında yazanları okuduğumda, eleye eleye neredeyse elimde merkez kalmadı kibrisda🤣🤣🤣o yüzden bende burda bir arkadaştan gelecek güzel bir yorum habere bakıyorum, vita altera ventus ile birlikte çalışıyor diye biliyorum, en azından ventus Emine hanim bana öyle soylemisti, aradaki fark ventusun yapay zeka kullanması, fakat karar verdin mi dersen, yok, gönlüme baku de sindi, oranın artisi donör resmini görebiliyorsun ve fiyat daha uygun. Böyle iki arada bir derede🤣🤣🤣 bakalım ne olacak...gülüyorum bazen ağlanacak halime...
Banada bakü çok sıcak geldi ama donör resmi göstermiyorlar benim görüştüğüm merkezde. Siz hangi merkezle görüştünüz?

Birde arkadaşlar ben bu donorlerin bizimle es zamanlı hazırlanması konusu hala kafama yatmadı, diyorlar ki adet olunca haber verin, ok haber verdik, eee benim adetim ile onunki nasil es zamanlı denk gelecek, biz onlara doğum kontrol hapı kullandiroyoruz, evet, bıraktıklarına adet oluyorlar, hadi diyelim ki bu donör 1 hafta once adet oldu. Hapı bıraktı bir hafta sonra yine mi adet olacak? Hadi oldu diyelim, bu doğum kontrol hapları benim bildiğim bıraktıktan sonra 1-2 ay vücuttan atılıyor ki tekrar hamile kalinsin, nasil oluyor da sürekli hap kullanıp bırakınca donorler sağlıklı yumurta geliştiriyor ki? Ben yurt dişini da arastirdim orda 2-3 ay önce size eleştirilen donör ile adet senkrone ediliyor, ki aynı anda adet olunup hazırlansın, her iki taraf da, bilmiyorum ki acaba donmus yumurta mı kullanıyorlar demeden geçemiyorum yada doğrusunu bilen var mı? Ben bunu bir türlü çözemedim...
Zaten adet olmadan önce karar verince onlar önce donöre bakıyorlar. Bizden bilgilerimizi alıp ona uygun donör buluyorlar.daha sonra bize donörün bilgilerini verip( resim hariç ) seçim yapmamizi istiyorlar, tedavi ondan sonra başlıyor, bence donörüde o sırada hazırlıyorlar.

Canim ben bunu arastirdim, şöyle birsey bizim yumurtamizin dna'si yani genetiği kalıyor, donör yumurtasının mitokontrisi çıkartılıp bizim yumurtamiza nakil ediliyor, döllenme işlemi gerçekleştiriliyor ve embriyo oluşuyor, fakat ne yaptıran duydum nede bu konuda tam net bir sonuç alındığını, kibrisda yapan merkezler var, fakat ne kadar başarılı bilmiyorum. Bu aslında tam benim istediğim birsey, keşke bilim bu konuda ilerlemiş olsaydı...
Banada bakü çok sıcak geldi ama donör resmi göstermiyorlar benim görüştüğüm merkezde. Siz hangi merkezle görüştünüz?
Bana dediler ki donör izin verirse resim gosteriyorlarmis, ve turkiyeden gelen hastalarda da donorlerin %80 olur diyormuş. Yani garanti değil, ben medical plaza ile görüşmüştüm

Siz hangi merkez ile görüştünüz bakude? Bana sureci bayağı detaylı anlattı oranın koordinatörü, aklıma yattı, fiyat da uygun ama bende henüz ne karar verebildim nede bir adım alabildim...

Değişikmiş. Bir sanatçı yaptırmıştı bunu en son ve hamilede kalmıştı ama düşükle sonuçlandı bende o zaman duymuştum mitokontriyi. Menopozda olanlara yapılıyor mu ki bu acaba? Mesela benim yumurta rezervim düşük. 1- 2 tane yumurta çıkıyordu en son.

Bana dediler ki donör izin verirse resim gosteriyorlarmis, ve turkiyeden gelen hastalarda da donorlerin %80 olur diyormuş. Yani garanti değil, ben medical plaza ile görüşmüştüm
Bende orayla görüştüm serdar çelikle ve çok içim ısındı. Sosyal medyada hep gebeliklerde paylasiyorlar güncel olarak. Yani param olunca oraya daha yatkinim gibi. Birde manat olarak çok ucuz tutuyor, keşke bizede € yapmasalardi 😁

Siz hangi merkez ile görüştünüz bakude? Bana sureci bayağı detaylı anlattı oranın koordinatörü, aklıma yattı, fiyat da uygun ama bende henüz ne karar verebildim nede bir adım alabildim...
Bende orayla görüştüm serdar celik. Çok içim ısındı benimde ama param yok 😁 olsa 1 dk düşünmeyecegim. Yaş geçiyor, rahimdede bir sorun çıkmadan yaptırmak istiyorum.

Back
X