MMerhaba yorumunuzda bahçeciye gittim ve çok ilgilendirdiler. Adet gormuyorsaniz boşuna denemeyin çok para verirsiniz demiş dontornuz. Bahçeci klinik hakkında fikir alabilirmiyim hangi doktoru tavsiye edersiniz ve gerçekten ilgililermi. Cok yorumlar okudum bahceci hakkında iyi olanda var çoğu hiç ilgilenmiyor para için olmadık testler yalıyorlar diye duydum. Bahçeci kliniği seçerken fiyatini bilipte kabul ediyorsunuz ama birde o kadar gidipte ilgisiz olurlarmi diye korkundan vazgeçecek gibi oluyorum. O yüzden tecrübenizi paylaşırmısiniz bu klinik h
MerhabaMerhaba yorumunuzda bahçeciye gittim ve çok ilgilendirdiler. Adet gormuyorsaniz boşuna denemeyin çok para verirsiniz demiş dontornuz. Bahçeci klinik hakkında fikir alabilirmiyim hangi doktoru tavsiye edersiniz ve gerçekten ilgililermi. Cok yorumlar okudum bahceci hakkında iyi olanda var çoğu hiç ilgilenmiyor para için olmadık testler yalıyorlar diye duydum. Bahçeci kliniği seçerken fiyatini bilipte kabul ediyorsunuz ama birde o kadar gidipte ilgisiz olurlarmi diye korkundan vazgeçecek gibi oluyorum. O yüzden tecrübenizi paylaşırmısiniz bu klinik hakkında?
Paylaşırım tabi ama ben tüp bebeği bahcecide yapmadım, herkes olmaz deyince sadece muayene için gitmiştim, acaba orası ne diyecek diye ama malesef orasida olmaz dedi. Ben özellikle Mustafa bahceciye muayene olmuştum ve çok ilgilendi. Bana para için olur olmaz şeyler yapmadılar. Açıkça söyledi Dr olmayacagini