Kızlar merhaba,
Uzun bir zamandır yumurta donasyonu ile her yorumu tek tek saatlerce okudum ve bugün üye oldum.
Hislerimi sizlerle paylaşmak istedim 1 yılı aşkın da güvenilir merkez arayışına girdim eşimle birlikte yaşım 42 bir kızım var erken menopozumdan dolayı yumurta rezervinin bittiği Türkiyede gittiğim 4 doktorumuz söyledi maalesef
tüp bebek için uğraşmayın dediler her gittiğimiz doktor elimize bir kart vizit tutuşturdu her aldığımız kartvizit den sonra acaba dedik ticari bir ilişkilerimi var diye aklımızdan geçirdik ve en son donasyon için eşimle kendimiz araştırma yaptik görüştüklerimiz merkezlerin bazıları para odaklı gibi geldi bazıları sorularımıza çok geç cevap verdi bir türlü karar veremedik her seferinde burası olabilir derken hep bir pürüz çıktı yada belki benim içime sinmediği için ben kararsız kaldım çünkü Türkiyede her gittiğimiz doktor kartvizit verince acaba mi dedim para odaklımı ve birikimizi yanlış merkeze mi vereceğiz diye aklıma geldi vazgeçtim taki 3 ay öncesine kadar gene burada okuduğum bir yorum da Bakü olarak geçince aramak istedim iyikide aramışım dedim daha sonra sebebine Bakü de aile dostlarımız olması onlara içeriğini söylemeden hastaneyi ve doktorları araştırmasını istedim sağolsunlar çok yardımcı oldular hastanenin temizliğinden kalitesine doktorların uzmanlığını kadar bilgi aldım kızlar iletişime geçtim şaka gibi 3 ay boyunca bizim her sorumuza detaylı cevaplar verdiler eşim ayrı ben ayrı sordum samimi diğer konuştuğumuz merkezler gibi başlarından salmadilar yeri geldi geç vakitte yazdım dönüş yaptılar eşim biraz pipiriklikdir aklina yeterki birsey gelsin saat önemli değil :) sağolsun hep olumlu cevaplar aldık. Artık kararlaştırma vakti gelmişti ve reçete yazdılar rahim endometrium kalınlığı arttırmak için adet olamadığım için ne zaman gitmem önemli değildi bizim icin endometrium kalınlığı önemliydi 2ml olan endometrium kullandığım ilaçlar sayesinde 8 ml kadar yükseldi ve Bakü çağırdılar çok güzel bir otel de konakladık 5 gün boyunca donor den 23 yumurta toplandı 18 yumurta dollenmeye uygun oldu aynı gün 18 oisit dollerken empriyoların ilk gününde geriye 10 yumurta kaldı.
Biz PGT kromozom taraması testi istedik 3. Gün 10 yumurta testere gitti kızlar 5. Gün tertemiz 4 empriyo geldi 3 erkek 1 kız nasıl mutlu olduk artık transfer günü yaklaşıyor eşimde bende heyecandan yerimizde duramıyorduk 1 gün uzayarak 6.gün transferim oldu 1 kız 1 erkek 2 empriyo transfer edildi aynı gün Türkiye döndük bugün de kontrel için hastaneye gittik mus mutlu olduk beta hcg 465.41 doğal Progesteron 27,26 çıktı doktorumuz hamilesin deyince hüngür hüngür ağladım pazartesi tekrardan hcg testi için gideceğim inşallah daha da artmış olur yüce Rabbım nasip ederse çok yakında bebeğimizin kalp atışı duyacağız. Çok uzun bir yazı oldu lütfen kusura bakmayın sadede mutluluğumu paylaşmak istedim sizlerle bizler gibi bebek düşünenlere de yardımcı olmak isterim çok zorlu bir süreç yaşayan anlıyor Yüce Rabbım herkese nasip etsin.