Merhaba arkadaşlar,
Size uzun zamandır yazmamıştım. Ama sürecimle ilgili bilgi vereceğime söz vermiştim. Ben Ocak ayında hatırlarsanız tüplerimi aldırmıştım. Gelen patoloji sonucuna göre bu karar doğru bir kararmış, çünkü tüplerimde enfeksiyon varmış. Nisan ayı gibi de transfer olmayı düşünüyordum. Nisan ayında adetim beklediğim tarihten 10 gün kadar geçikmişti o yüzden tarih biraz sarktı. 30 Nisan tarihinde transfer gerçekleşti. Herşey yolundaydı. Klinik gayet temiz ve düzenliydi. Burda diğer yorumları okurken dikkatimi çekti. Bekleme salonunda başkalarıyla görüşülmüş. Ventusta biz hiç başkalarıyla karşılaşmadık. Çünkü hep ayrı odalarda ayrı salonlarda misafir ettiler. İşin açıkçası bu benim hoşuma gitti. Çünkü donasyon konusunda zaten gizlilik istiyorum birileriyle karşılaşmak istemem. 7 kere tüp bebek denemesi yapan birisi olarak söyleyebilirim ki en rahat en stressiz transferim buydu. Çünkü daha öncekiler idrara sıkışmam için okadar su içiriyorlardı ki transfer esnasında doktorun yüzüne işerim diye korkuyor ve stres oluyordum. Burda öyle olmadı çok sıkışık olmanızı istemiyoruz tuvalete çıksam olur diye düşünmeniz yeterli dediler. Beril hanım çok nazik ve kibar bir doktor her aşamayı detaylı bir şekilde anlattı ve beni rahatlattı. O gün kliniğinin yakınında bir otelde kaldık. Ertesi gün uçağa binmek için havaalanı yoluna girdik ki Aman Allahım ne görelim. Teknofest açılışı varmış yollar kilit. Bizi havaalanına bir arkadaşımız götürüyordu. Uçağa yetiştirmek için tangur tungur ara yollardan götürdü. (Bu bebek tutmazsa sebeb muhtemelen öğündür

) uçağı karmak istemiyoruz çünkü bir sonraki uçak 17000 tl civarı. Uçuşa 15 dk kala havaalanına vardık. Dedim almazlar bizi. Ama mücize gibi aldılar. Polis kontrolü valiz kontrolü derken bindik çok şükür uçağa. Buda kızımın şansı diyorum

Şimdi evde test günümü bekliyorum. Bakalım Mevlam neyler, neylerse de güzel eyler.

Uzattım çok affola ama merak ettiğinizi biliyordum. Özelden ne yaptınız diye çok soran vardı.