Çok çok teşekkür ederim ilginize ve bilgilendirmelerinize

Maalesef çok kapsamlı testler istenmedi,rahim filmi de istenmedi.Klasik kan testleri ve eşimin sperm analizi istendi,iyi çıktı sonuçları Kıbrıs’a sperm vermeye gitti,işte uygun donörle embriyo oluşturuldu.Kaliteli 8 embriyo olduğu söylendi.Embriyolar donduruldu geçen ay transfer sonuç negatif. Bu platform harika buradan çok şey öğrendim öğrendiklerimi de oradaki doktora soruyorum.En son istersen HSG çektir ikinci transferi öyle yapalım dendi ama sanırım bunu en başta söylemeleri gerekiyordu.Bende 1 ay boyunca aldığım onca hormon ilacını boşa atmamak için ara vermeden tedaviye devam etmek istedim.Bu arada oranın da onayıyla 2 gün önce rahim çizdirme operasyonu yaptırdım.Buna rağmen yine tutmazsa o zaman HSG yaptırıcam.Biraz tersten oldu ama mantıklısı bu geldi.Yine ilaçlara başladım,bu arada da covid oldum,bakalım saçma sapan bi sürece girdim,umarım sonu hayırlı olur.O dediğiniz donasyonla ilgili 6000 küsur sayfa olan konu başlığını nasıl bulabilirim acaba,buradan çok bilgi sahibi oluyorum.Bu arada daha önce gebeliğim yok,iş güç,hayat gailesi,ayakları yere basalım fln derken yıllar geçiyor,5 sene önce evlendim zaten çocuk işine de anca sıra geldi ama geç geldi,bakalım bu yumurta donasyonu denen şey gerçekler mucize,umarım ben dahil dileyen herkes bu mucizeyi ve mutluluğu yaşar.İlginize tekrar çok teşekkür ederim