Neden?4 cok riskli değilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden?4 cok riskli değilmi
Kıbrısda yaptırma canım Azerbaycanda yaptırdımKaç Euro’ya yapıldı canım Kıbrıs çok pahalı bide genetik test yaptırsın mı embriyolara
Yok canım kendileri yapıyo qalibaYumurtalara genetik test yaptırdınız mı
Haberim yok canım ben burda yaşadığım içinKıbrıs’ta ayrı bir ücret istiyorlarda
Merhaba ne yaptınız sonucunuz nedir bende inşallah bugün kıbrısta transfer olacağım bol duaya ihtiyacım varDonordan 15 yumurta toplandı 12si döllendi
Dün silik çizgi çıktı bu gün yine yaptm yine çıktı bu gün 1 hafta oldu artk transfer olunanı. İnşallah 27si kan testim var. Allah yardımcın olsun canım benimMerhaba ne yaptınız sonucunuz nedir bende inşallah bugün kıbrısta transfer olacağım bol duaya ihtiyacım var
İnşallah sekiziz olmazDün silik çizgi çıktı bu gün yine yaptm yine çıktı bu gün 1 hafta oldu artk transfer olunanı. İnşallah 27si kan testim var. Allah yardımcın olsun canım benim
Merhabalar nerde yaptırmıştınız acana birde sonuç çıktı mı ?Merhaba.18 mayısda yumurta donasyonu yaptırdım. Transfer gününü sayarsak bu gün 5ci günüm. İlk gün transferden sora 1 saat sora iğne gibi sol tarafıma sancı giriyodu. Başqa belirti olacak bi durum yok. 4 embrion transfer etdiler.8/1 kalitesinde. Bu gün dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif. Araştırmalarımdaysa 70-80 % tutma ihtamili çok yazıyor yumurta donasyonunda. 26 yaşındayım.
Azerbaycanda yaptırdım canım. Sonuç çok şükür pozitifMerhabalar nerde yaptırmıştınız acana birde sonuç çıktı mı ?
Ayyy maşallah çok sevindim bende transferden gğnü dahil 3. Günüm bişi hissetmiyorm galiba korkuyorm benim 2 embriyo transfer edildi normal mi senceAzerbaycanda yaptırdım canım. Sonuç çok şükür pozitif![]()
Canım zaten bende de bi belirti yoktu. Ara ara sadece kasıkda iğne gibi batmalarım oluyoduAyyy maşallah çok sevindim bende transferden gğnü dahil 3. Günüm bişi hissetmiyorm galiba korkuyorm benim 2 embriyo transfer edildi normal mi sence
Ay hayirli olsun ultrasona girdinizmi merak ettim dördüzmü diyeCanım zaten bende de bi belirti yoktu. Ara ara sadece kasıkda iğne gibi batmalarım oluyodu
Bende iğneler var onların ağrısı mı batma mı bilmiyorum çünkü çok ağrıtan bir batma yok kramp gbide değilCanım zaten bende de bi belirti yoktu. Ara ara sadece kasıkda iğne gibi batmalarım oluyodu
Peki süreç nasl ilerliyor mesaj attım bakar mısınız acbaAzerbaycanda yaptırdım canım. Sonuç çok şükür pozitif![]()
Yok canım 10 gün var dahaAy hayirli olsun ultrasona girdinizmi merak ettim dördüzmü diye![]()
Canım mesajın gelmemiş ki bana .süreç sadece 10 gün beklemek zor geldiPeki süreç nasl ilerliyor mesaj attım bakar mısınız acba