Yumurta gelişimi tüp bebek

didi2828

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
87
29
18
30
Merhaba kizlar tüp bebek için iğne kullaniyorum gonal f 250 doz
En yüksek kaç kullaniliyo?
Yumurtalarin hepsi ayni anda büyümüyor geriden gelenler varmiş..öyle olan varmi ?

merhaba benim de ultrason da 7 yumurtam görünüyordu üçü önden gidiyordu diğerleri ilaçlara karşı dirençliydi opu da 3 yumurtam alındı ve 3.gün donduruldu bu ay gittiğim de geriden gelen yumurtalarım kist olmuştu bir sonra ki reglimi bekliyoruz bir opu daha yapılacak bana rezervim az olduğundan doktorum havuz yapmayı tercih etti

24 şubatta opu yapıldı 17 şubattaki testte 53,87 idi sonraki günleri bilmiyorum göndermediler hastaneden ben de merak etmedim açıkcası

Merhaba kizlar tüp bebek için iğne kullaniyorum gonal f 250 doz
En yüksek kaç kullaniliyo?
Yumurtalarin hepsi ayni anda büyümüyor geriden gelenler varmiş..öyle olan varmi ?
Merhaba geriden gelen muhakkk oluyor önceki opumda de o şekilde geriden gelenleri almadılar mesela. Küçüklerdi çünkü

Benim de cuma günü opu olcak estradiol değerim 1500 du inşallah hersey yolunda gider

Merhaba 10 taneden geriye kalan 2..bugun transfer oldum..hayırlısı olsun sizin içinde
Aa hayırlı olsunn Rabbim kucağınıza almayı da nasip eylesin inşallah 🫶🏼 kaçıncı gün embriyosu
Benim şuan 4 tane var nasıl çıkacak bilmiyorum he heyecanlıyım hemde tedirgin Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin hepimize

Aa hayırlı olsunn Rabbim kucağınıza almayı da nasip eylesin inşallah 🫶🏼 kaçıncı gün embriyosu
Benim şuan 4 tane var nasıl çıkacak bilmiyorum he heyecanlıyım hemde tedirgin Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin hepimize
Amin inşallah sağolun 🥰 hic tedirgin olmayin cikabiliyo 4 taneden😊benim 3.gün embryosu

Back
X