Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba geriden gelen muhakkk oluyor önceki opumda de o şekilde geriden gelenleri almadılar mesela. Küçüklerdi çünküMerhaba kizlar tüp bebek için iğne kullaniyorum gonal f 250 doz
En yüksek kaç kullaniliyo?
Yumurtalarin hepsi ayni anda büyümüyor geriden gelenler varmiş..öyle olan varmi ?
Anladim canım22 şubatta 777 imiş
Anladım canımMerhaba geriden gelen muhakkk oluyor önceki opumda de o şekilde geriden gelenleri almadılar mesela. Küçüklerdi çünkü
siz de kist oluştu mu sonraki süreç nasıl ilerlediMerhaba geriden gelen muhakkk oluyor önceki opumda de o şekilde geriden gelenleri almadılar mesela. Küçüklerdi çünkü
Aslında benim kist gibi bişet oluşmamıştı. Transferde gayet rahattım 2 ay sonra yeni tedaviye başlarken kist oluştuğu için bekleme kararı alındı e2 yüksekliğinden.siz de kist oluştu mu sonraki süreç nasıl ilerledi
Merhaba nasıl geçti acaba kaç tanesi dolu çıktı bilgi aldınız mı ? Bende perşembe opu olucamSelam kizlar opu dan 10 tane yumurta topladilar pazartesi ni bekliyoruz
Merhaba 10 taneden geriye kalan 2..bugun transfer oldum..hayırlısı olsun sizin içindeMerhaba nasıl geçti acaba kaç tanesi dolu çıktı bilgi aldınız mı ? Bende perşembe opu olucam
Aa hayırlı olsunn Rabbim kucağınıza almayı da nasip eylesin inşallahMerhaba 10 taneden geriye kalan 2..bugun transfer oldum..hayırlısı olsun sizin içinde
Amin inşallah sağolunAa hayırlı olsunn Rabbim kucağınıza almayı da nasip eylesin inşallahkaçıncı gün embriyosu
Benim şuan 4 tane var nasıl çıkacak bilmiyorum he heyecanlıyım hemde tedirgin Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin hepimize
Tüp bebek tedavinizi nerede oluyorsunuz şuan nasılsınız ? benimde dün opu oldu eğer sağlıklı olursa dondurulacak kistim alındı 1 ay araAmin inşallah sağolunhic tedirgin olmayin cikabiliyo 4 taneden
benim 3.gün embryosu
Merhaba kizlar tüp bebek için iğne kullaniyorum gonal f 250 doz
En yüksek kaç kullaniliyo?
Yumurtalarin hepsi ayni anda büyümüyor geriden gelenler varmiş..öyle olan varmi ?
Devlette oluyorum çam sakura da ..hayırlısı olsun sizin içindeTüp bebek tedavinizi nerede oluyorsunuz şuan nasılsınız ? benimde dün opu oldu eğer sağlıklı olursa dondurulacak kistim alındı 1 ay ara