kizlar bende 38 olacam 7. migrom olacak agustosta maalesef yumurtam cok az oluyor yani rezervim hizla azaliyormus dr konustum acele etmem gerektigini soyledi acikcasi endiseliyim ve korkuyorum artik benim gibi kader arkadaslarim varmi ne yapmam lazim :teselli:
Adetin yeni bittiyse ye. Ama 2 haftayı geçtiyse adetin bence adet olamyı bekle o zaman başla.adetin 2 .günü 14. Güne kadar ye justing bence
canim benim allah devamina erdirsin inseallah inanki su an oyle guygulandimki anlatamam benim ndurumum kritik 7. denicem allah nasip edrse sen nerde yaptirdin bu kurleri ictinmi yoksa nasil yaptin acaba incir kurunun bir faydasi olurmu bilmiyorum birde ben VIOLA adinda tablet aliyorum yani bitkisel inseallah fayda gorurum inseallah haftaya hayirli haberler alirsin rabbim bu yolda ugrasanlarin yuregini ellerini bos cevirmesin AMINNNN:::::
selam nil arkadaşım benimde çikolata kistlerim var sitede forumları okurken senin yazını gördüm VİOLA aında bitkisel bir ilaç kullandığını yazmışsın banada biri tavsiye etti bu ilacı bende alıcam sen kullandıysan memnun kaldınmı acaba hangi amaçla kullandın bir faydası oldumu beni bilgilendirirsen çok sevinirim canım arkadaşım sevgiler...
canım benim demek hamilesin okadar çok sevindimki hamile olmana ne güzel bi haber darısı benim de başıma ama hiç ümitle bakmıyorum benim kistlerim var ve dr lar ikinci kez ameliyat olmamı söylediler ama ben ameliyat olmak istemiyorum bu VOİLA yıda burdan bir arkadaş söyledi çikolata kistleri varmış yok etmiş bu ilaç ondan sordum sende kullanmışsın ben bursada oturuyorum acaba burda bütün aktarcılarda varmıdır internetten araştırdım bir siteden sipariş ile alınıyo fiyatıda 48tl sen kaça almıştın.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım tekrar tebrik ediyorumSelam canim
Evet kullandim.Ahhhhhhh neler kullanmadimki canim VIOLA BITKISEL kesinlikle zarari yokk ben tam iki kutu kullandim gunde uc yaziyordu ama ben sabah aksam ictim.
Bunun yani sira 42 gun incir kuru yaptim yaninda sogan kuru ve bogurtlen koku ictim 15 gun 3 ay hayit tohumu ictim tedaviye yakinda bal tarcin corek otu karisimi yedim.
Sabah aksam bir tatli kasigi tarcin ve corek otu ogutulmus olacak goz karaeida icine bal koyarsin canim sifa allahtan hersey vesile inan yeterki mevlam ol desin.
Bu yaptiklarimdan mutlaka sifa bulmusumdur.VIOLAYI AKTARLAR SATIYOR:
Yumurta kalitesini ve rahimi guclendirdigini soylediler.
Ve su an 15 haftam bitecek hamileyim 7. denememde oldu 20 sene sonra RABBIM kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ALLAHIM TEZ GUNLERDE EVLAT HASRETIYLE YANAN KARDESLERIMIZE HAYIRLI SALIH EVLATLAR VERSIN INSEALLAHHH AMINNNN:emir:asigim:
nil1971 yumurta rezervini nasil arttirdin alatirmisin ne yapmaliyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?