bende DHEA 25 mg kullanıyorum (21 century) doktorum verdi.ama yaklaşık 1 aydır kendi fab.dada yokmuş ilaç.bulamıorum.inş. en kısa zamanda tekrar temin edebilirim.kaliteyi artırırır inş. yumurtalarımızın
nil canim sana bi kür söylicem onu mutlaka uygula.yumoslara gerçekten etkisi oluyo.ben bu ay uyguladim ve bayag yumosum olmustu.adetin 2.günü basliyosun.küçük boy kaseye bal koydum.içine 1 tatli kasigi tarçin ile 1 tatli kasigi çörek otu (aktardan ögütülmüs aldim) koydum.iyice karistirip sabah aç karnina aksamlari ise yatmadan 1 tatli kasigi uyguladim.hazirlamasi hem çok kolay.doktora gittim ve adetin 6. günü bayag yumosum olmustu.denemeni tavsiye ederim.incir kürününde faydasi oluyo.ama bi zamandan sonra üsendigim için yapmadim açikçasi.
Kizlar Allah razi olsun sizden cok caresizim 7. migrom olacak ben yurt disindayim burda aktar yok acaba corek otunu marketten alip yapsam olmazmi ben VIOLA isminde bitkisel tablet aliyorum DHEA -"25- bende kullandim pek faydasi olmadi benim en son tedavide CO-KULTUR yapildi yani yapay rahim gende olmadi hersey nasip ARTIK BUNU KABULLENDIM INANIN Allah ol derse oluyor akupunkturu bende yapacam bakalim .el muallim akupunktura nereye gittin nasıl faydasını gördün.önceden yumurta var mıydı peki.ne kadar ödedin kaç seans gittin canım
Kizlar Allah razi olsun sizden cok caresizim 7. migrom olacak ben yurt disindayim burda aktar yok acaba corek otunu marketten alip yapsam olmazmi ben VIOLA isminde bitkisel tablet aliyorum DHEA -"25- bende kullandim pek faydasi olmadi benim en son tedavide CO-KULTUR yapildi yani yapay rahim gende olmadi hersey nasip ARTIK BUNU KABULLENDIM INANIN Allah ol derse oluyor akupunkturu bende yapacam bakalim .
valla ben corekotunu ezmedım bal tarcın kattım yedım yerken ezdım ve hatta öle yuttum..........ılac gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?