Ben de az sayıda yumurtayla savaşıyorum.5 başarısız denemem var 6-5-14-4 ve sonuncu da 5 yumurta toplandı.3. denemem öncesi arısütü,bal,polen kullanmıştım.Şimdi yine kullanmaya başladım.Bence kullanmıyorsanız başlayın derim.Yalnız balı karakovan balı alın.Arı sütünü de güvenilir bir yerden almanız lazım.İzmir de olanlar için Kemeraltında sağlık naturel adlı biryer var,isteyene telini özelden veririm.Kargo yapıp da gönderebilir.Nette adresi var isterseniz inceleyin.Dhea,triomega (sevenseas marka),b vitaminleri ve selenyum içiyorum.Ayrıca akupunktur,nöral terapi ve ozon tedavi seansına gidiyorum haftada birkez.Ben nöral terapiden çok umutluyum.Bahçeci kliniğinde de uygulanmaya başlamış.Ben dheayı günde 2 adet içiyorum.Sizler ne kadar içiyorsunuz?
mrb kızlar bendede yumurta rezervı dusuklugu varr..27 yasıma bugun yarın gırıcemm...doktorum dhea ıcmemı soledı gundu 3 kere alyorum.artı klomen basladımm..dger doktora gıttımde oda dhea ıcmemı soeldı klomen ıle berabe rbısı olmaz ıcebılırsın dedı.ayrıca bu dhea ses tellerınde kalınlasma oluyomus yasayan avrmı?sıvılcede yaparmıs ve yaptıda...cok korkuyorum bırakmayı bıle dusundum oluyo...
ılk 2 ay klomen kullandımda 3 yumurtam olusmustu boyutalrıda 22 23 19 mm...doktor cok guzel cevap verıyo demıstı..ben bıarkmsıtım tekrar basadım bu 3.ıcııcm olucak klomende..burda hemen herkes tup bebek baslamıss....bu kadar caresız bıseymıkı hemen tup bebek okudukca canım sıkıldıı..
aranızda bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardım etsın...
Canım slmm. Bende 26 yaşındayımm vee rezervvv yerlerdee..Amh yaptırdınmı...Tüp denemeye kalktımm geçen ayy,foliküller gelişmedii..Bende deha kullanıyorumm..İnşşş şifa olurrr..Ama aşılamayla falan uğraşşmaaaa hemen tüp bebk yaptırmak için araştırr bencee...Evet bu kadar çaresizce bir durum buu..Sen şanlısın gene bakk 3 folikülün çok güzell gelişmişşş büyüklükleride süperrrr..Hemmmmnnnnnnnnn tüp bebekk içinn çalışmalara başlaa derimm.Rezerv gün geçtikçe azalıyor çünküü...
selam benımde endometrıozıs tanım var 2 kez laparoskopı oldum 2 de tuplerımde alındı yumurta rezervım de az ve hıc zamanımız yoktu 2 yıla 2 laparoskopı 3 tup bebek denemesı sıgdırdık su anda 7+2 haftalık hamıleyım darısı basına arkadasım..ben bu sıteden öğrendıgım kurlerı yaptım hayıt suyu cıvan percemı çakşır otunu 2 ay kullandım son denemede 8 yumurta oldu 5 tane toplandı 4 tane döllendı hepsı 1 kalıte oldu 4 tanesı transfer edıldı ...su an 2 kese görunuyor bırınde kalp atısı var dıgerı haftaya bellı olacak...ınsallah senınde en kısa zamanda olur...
Merhaba!Forumda yazdıklarını okudum 15 gün önce laparoskopi oldum.2 tane çok büyük çikolata kisti alındı.İki yumurtalığımda da birer tane vardı.Ameliyat öncesi AMH testi yaptırmıştım yumurta rezervim 0.01 yani çok düşük çıktı.Ameliyatta yumurta rezervime ne kadar zarar verildi bilmiyorum ama doktorum çok başarılı olduğumuzu söyledi.Şu an 1 kutu doğum kontrol hapı kullanıyorum. 2.ayımda tüp bebek denemesine başlayacağız.Bu arada iki tüpüm de kapalı.Yumurta rezervim çok düşük olduğu için pek umutlu değıl kimse.Bitkisel kürler ne derece işe yarar bilmiyorum.Sürekli ağlıyorum.Ben 30 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim.Lütfen bana yardım et.Tüp bebek denemesini nerede kiminle yaptın mesela
canim benim benimde en son tedavide 4 yumurta oldu ikisi dollendi maalesef tutmadi ben incir kurunu yapiyorum birde benim en son tedavimden sonra kist olustu adet olamiyorum 4 ay dog kon hapi kullandim bakalim allah kerim simdiki tedavimde ilacxla baslayacagim dr dedi senin fsh hormonun kac benim 8.6 dusuk ama yeni bir hormon cikmis anti-muller hormonu benimkisi onda belli oldu rabbim herkese hayirli evlat versin inseallah
antı muller hormanın kac cıktı
Selam canim hamdolsun kuzum 3 yasinda sayilirAnti-müllerian 0.3 cikmisti ve ben tek yumurtayla hamile kalmistim Allahim herkezede nasip etsin ins Aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?