- 3 Ekim 2016
- 54
- 11
- 8
- 42
canim benim aksine rezervim çok iyi ama benimde yumurtalarimda çok az döllenme oldu bolunmede 5tane oldu onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu. transferim yapılmadı.anlayacağin şimdi tekrar başladık bugün ignelerimin 8.günü çok gerginim inşallah tekrardan böyle birşey olmaz.dr.bana ve eşime vitamin takviyesi bende kendimce birşeyler yaptim. artık herşey takdiri ilahi dr.eğer bu seferde böyle kötü çıkarsa bidaha denemeyin dedi üstelik yaşım 26 sorun yumurtadanmi seperdemi bilemiyorum sebebsiz Allahım emeklerimizi karşılığını nasip etsinBir şey daha soracam.ben iki farklı hastanede yaptim bu tedavileri.üçüncü tedavimi de ikinciyi yaptığım Dr dan devam etmek istiyorum.yumurtanın kalitesiz ve bolunmemis olması Dr la alakalı bir durum mu acaba.Dr la alakalı ise baska Dr a mi gideyim fikriniz ne?
Canım arı sütü bal polen öyle rahatsızlık vereceğini sanmıyorum .Ben kullanıyorum her sabah aç karna bir tatlı kaşığı hiç rahatsızlık vermiyor. Bitince saf arı sütüne başlıcam .Henüz doktora gidemedim ay sonunu bulur herhalde..Merhabalar ben diyarbakirdayim fiyat konusunda yardımcı olamayacambu kullandiklarinizdan sonra Dr gittiniz mi yumurtalarda bir gelişme olmuş mu acaba.ben de Dun arisutu bal polen karışımına başladım ama dünden beri kusma ve ishal başladı bende Yan etki mi yaptı acaba.ne oldu bilmiyorum bu Aksam da yemek istiyorum ama korkuyorum açıkçası.umarım sizde işe yarar.ben de kullanmaya devam ederim.en azından çay kaşığı kadar da olsa devam edecem.gelişmeleri bizimle de paylaşırsanız sevinirim.Allah emeginizi boşa çıkarmasın inş.
Başladınız mı tedaviye?Merhabalar , ben uzun zamandır buraya üyeyim herkesi takip ediyorum.Benimde yaş 39 fsh yüksek çıkıyor 2 kez üniversite hastanesinde başarısız tüp denemem var.3.denemem erken yumurta çatlamasından dolayı toplama öncesi iptal edildi.Ben kafamda rafa kaldırdım kapattım demiştim ama burda yazılanlar başarılar insanı yeniden umutlandırıyor ve 4. cü kez tekrar denemek istiyoruz. Yumurta rezervim azalmış ve kalitesi bozulmuş durumda .Sorunum tüp tıkanıklığı ameliyat da oldum ama açılmadı. Biesteron önermişti son tedavide doktor ama kullanamadım. En son geçen cumartesi soğan kürü tamamladım yanında bal+arı sütü sabahları aç alıyorum. saf arı sütünede başlıcam bal bitince. Şu an özel tüp bebek araştırıyorum fiyatlar nerelerde diye . Kemal Özgür / ANTALYA IVF''ye başlamak istiyorum. Allah hepinizin kucağını boş bırakmasın.
Ben de orada tedavi görüyorum. Yumurta rezervim az ve yumurta kalitesi düşük. Ayrıca sperm hareketliliği, sayısı, morfolojisinde de sıkıntı var. Yaşım da 40. 1 sağlıklı embriyom oluştu. 3 ocakta transfer yapılacak. Bu ilk tüp bebek tedavim. Daha önce hiç hamileliğim olmadı.Merhabalar , ben uzun zamandır buraya üyeyim herkesi takip ediyorum.Benimde yaş 39 fsh yüksek çıkıyor 2 kez üniversite hastanesinde başarısız tüp denemem var.3.denemem erken yumurta çatlamasından dolayı toplama öncesi iptal edildi.Ben kafamda rafa kaldırdım kapattım demiştim ama burda yazılanlar başarılar insanı yeniden umutlandırıyor ve 4. cü kez tekrar denemek istiyoruz. Yumurta rezervim azalmış ve kalitesi bozulmuş durumda .Sorunum tüp tıkanıklığı ameliyat da oldum ama açılmadı. Biesteron önermişti son tedavide doktor ama kullanamadım. En son geçen cumartesi soğan kürü tamamladım yanında bal+arı sütü sabahları aç alıyorum. saf arı sütünede başlıcam bal bitince. Şu an özel tüp bebek araştırıyorum fiyatlar nerelerde diye . Kemal Özgür / ANTALYA IVF''ye başlamak istiyorum. Allah hepinizin kucağını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?