Yumurta Rezervi Azalmasında Hangi Tüp Bebek Merkezini Tavsiye Edersiniz?

insallah canım . aldırdım perdeyı. şimdi regl olmayı bekliyorum. bu gunlerde olmam lazım. sonra gidicem işte umuta. heralde bır ayda doğum kontrol hapı kullandırır. bir sonrakı ayda başlarız tedavıye.

cok gecmis olsun hayırlı haberler yazarsın insallah

Perde alindiktan sonra 2 ay dinlenmesi 3. ay tedaviye baslanmasi gerekiyormus . Doktorum oyle demisti bana .

canım ya senı gorduğume cok sevındım. demek yıne aynı zamanda baslayacak tedavımız:) çivan perçemi aldım şimdiden içmeye basladım :) hadı hayırlı olsun hepimize yeni tedavımız canım :)

yokmu kızlar tavsıyesı olan

Merhaba Patricia

Bende rezerv azligi problemi yasayanlardanim.Anladigim kadariyla sen hamile kalmissin.Allahim kucagina almayida nasip eder insallah. Eger tup bebek yaptirdiysan bana en son nereye gittiginle ilgili yada tavisye edecegin hastane varsa beni bilgilendirisren sevinirim.

Simdiden tesekkurler..

canım merhaba. ben 3kere umut tup bebekte yaptırdım ama rezervden zıyade rahım de kucuk bır perde varmış. onu aldırdıktan sonra ıkıkere hamıle kaldım(doğal yolla) onuda ıncır kurune bağlıyorum canım. ve aktardan aldığım civan percemı ve aslan pencesı karısımına. kı duzenlide kullanmadım ama nasıl olduysa yumurtalıklarımı calıstırdı ve hamıle kaldım ıkıkere. şimdi 5 aylığım kısmet olursa:),
canım daha tup bebek yaptırmadan medıcalparkta tüp bebek bolumuyle gorusmustum ordakı dr demıstı. rahmındekı perdeyı almadan ben tup bebek yapmayalım demıstı. ben ona ınanmadımda gıttım uc kere umut tup bebekte yaptırdım ve olmadı tabıkı. ordakıler bır kere testlerıme baktı ve sonra 3. denemede tutmayınca tekrar rahım fılmıme bakınca gorduler perdeyı. tesaduf yanı. yıne umut tup bebekte aldırdım perdeyı. sonrasıda kürler işte.en önemlisi her ezan sesı duyduğumda yalvardım rabbıme. artık hangısı ıse yaradıda hamıle kaldım bılemem. eğer rahımde bır problem yok ise incir kurunu ve cıvan percemıyle aslan pencesini en az uc ay dene derım canım. insan yumurtalıklarının calısmaya basladığını hıssedıyor resmen.
rabbım kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat doğurmanı nasıp eder ınsallah. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Bende memorial'da tedavi gördüm. 375 mg. puregon kullandım. 3 yumurtanın ikisi dolu çıktı ve ikiside döllendi ama bir tanesi bölünmedi. 2. gün embrio transferi yapıldı. sonucu bekliyorum.

Kimseciklerr uğramıyormuu artıkkkkkkkkk:(((((((((((((((((((((( Ama ben tavsiye istiyorummmmmmmmmmmm..Kafayı yemek üzereyim.................

Help help help help help!!!!!!!!

Kimseciklerr uğramıyormuu artıkkkkkkkkk:(((((((((((((((((((((( Ama ben tavsiye istiyorummmmmmmmmmmm..Kafayı yemek üzereyim.................

Help help help help help!!!!!!!!

ben memorial hastanesini öneriyorum, ilk defa 4 yumurtam blast aşamasına kadar ulaştı ve ilk defa dondurulabildi ve şuan dondurulmuşlarla ilk defa hamileyim.
yumurta rezervime uygun tedavi ve sıkı takiple karşılaştım, yumurta sayını yeterli bulmazlarsa başlamıyorlar, ta ki 3-4 yumurta çıkacağını garanti altına alana kadar.
laboratuvar ve embriyog aşamalarında çok iyi, en son teknolojiden yanalar, dolayısıyla az yumurtası olanlar için bu çok önemli, laboratuvar şartlarında yumurtalar heba olmuyor. keşke daha önce buraya gelseydim diyorum hep, hiç başka yerde oyalanmaya gerek yokmuş. eğer rahimden kaynaklanan bir problem varsa da teşhis ve tedavi konusunda da çok iyiler.

ben memorial hastanesini öneriyorum, ilk defa 4 yumurtam blast aşamasına kadar ulaştı ve ilk defa dondurulabildi ve şuan dondurulmuşlarla ilk defa hamileyim.
yumurta rezervime uygun tedavi ve sıkı takiple karşılaştım, yumurta sayını yeterli bulmazlarsa başlamıyorlar, ta ki 3-4 yumurta çıkacağını garanti altına alana kadar.
laboratuvar ve embriyog aşamalarında çok iyi, en son teknolojiden yanalar, dolayısıyla az yumurtası olanlar için bu çok önemli, laboratuvar şartlarında yumurtalar heba olmuyor. keşke daha önce buraya gelseydim diyorum hep, hiç başka yerde oyalanmaya gerek yokmuş. eğer rahimden kaynaklanan bir problem varsa da teşhis ve tedavi konusunda da çok iyiler.

Canım peki memorialde hangi dra gittin??? Yukarıda yazann arkadaşım lale hiçç memnun kalmadııı:((((( Cem demirel di dru sanıyorum..Ve sonucu negatif oldu..1 adet yumoşu bölündü ve 2. gün transferi oldu..İptal etmediler....Senin hikayeni okumuştumm bana umut olmuştunn inannnn..Rabbimm seni ve bebişini korusunn inşş.:nazar::nazar::nazar:

Canım peki memorialde hangi dra gittin??? Yukarıda yazann arkadaşım lale hiçç memnun kalmadııı:((((( Cem demirel di dru sanıyorum..Ve sonucu negatif oldu..1 adet yumoşu bölündü ve 2. gün transferi oldu..İptal etmediler....Senin hikayeni okumuştumm bana umut olmuştunn inannnn..Rabbimm seni ve bebişini korusunn inşş.:nazar::nazar::nazar:

5. denememde semra hanım ve hale hanım birlikte takip ettiler. sonuç negatif olmuştu ama yine de memnun kalmıştım, pek çok yer denediğim için kıyaslama ile memnuniyete varmıştım, 6. denememde hale hanım gitmişti, semra hanım ve diğer ekip doktorları ilgilendi. zaten dondurulmuş tedavisi ile oldu. ama şu bir gerçekki, yaşımın daha genç olduğu ve 10-12 yumurtamın çıktığı dönemlerde başka merkezlerde geriye ancak 2-3 kalırken (oda hepsi 1. kalite bile değil), burada 6 yumurta çıktı ve 4 tanesi blast oldu. benim için yapılan bütün tüpler içinde en iyi yumurta sayısı ve kalitesi demekti. bu tedavinin en önemli kısmı laboratuvar şartlarının yeterliliği. aslında vücut ilaçlara cevap vermiyorsa çokta ellerinden gelen birşey yok, ama varolan yumurtayıda iyi takiple ve lab. şlartlarında çok iyi koruyorlar.

Son düzenleme:
5. denememde semra hanım ve hale hanım birlikte takip ettiler. sonuç negatif olmuştu ama yine de memnun kalmıştım, pek çok yer denediğim için kıyaslama ile memnuniyete varmıştım, 6. denememde hale hanım gitmişti, semra hanım ve diğer ekip doktorları ilgilendi. zaten dondurulmuş tedavisi ile oldu. ama şu bir gerçekki, yaşımın daha genç olduğu ve 10-12 yumurtamın çıktığı dönemlerde başka merkezlerde geriye ancak 2-3 kalırken (oda hepsi 1. kalite bile değil), burada 6 yumurta çıktı ve 4 tanesi blast oldu. benim için yapılan bütün tüpler içinde en iyi yumurta sayısı ve kalitesi demekti. bu tedavinin en önemli kısmı laboratuvar şartlarının yeterliliği. aslında vücut ilaçlara cevap vermiyorsa çokta ellerinden gelen birşey yok, ama varolan yumurtayıda iyi takiple ve lab. şlartlarında çok iyi koruyorlar.

Sağol canımm önerilerinn içinnnn..Rabbimmm bebişini sımsıkı tutundursunn inşş..

Kızlar tekrar merhaba, bilenler hatırlarkı ilk tüp bebek denememı umut tup bebek merkezinde envert kurt ile yapmıstım. ancak nette okuduğum yazılardan kulağıma bır kupe takılmıs durumda. umut tup bebek merkezinin yumurta rezervı azalması problemı yasayanlarda biraz basarı oranı dusukmus.
acaba çevrenizde yada sız benımle aynı problemı yasıyormusunuz ve ıkıncı tüp denemem için nereyı tavsıye edersınız. örnekleriniz varmı. tabı herkezde farklı etkıler oluyor ama en azından bana yakın orneklerı olan vardır. aklımda su anda acıbadem hast. cem demirel var o rezerv azalmasında nasıldır sızce?

kesinlikle memorial değil!!

Patricia merhaba cnm. Rezerv azlığı olarak değilde genel olarak başarı oranı yüksek olan merkez tavsiye edebilirim sana yaşamımdan yola çıkarak memorial.
Sana yardımcı olamadım canım ama bir merhaba demiş oldum a.s.

memorial re<zev azlıgında basarılı olmaıyor

Kızlar tekrar merhaba, bilenler hatırlarkı ilk tüp bebek denememı umut tup bebek merkezinde envert kurt ile yapmıstım. ancak nette okuduğum yazılardan kulağıma bır kupe takılmıs durumda. umut tup bebek merkezinin yumurta rezervı azalması problemı yasayanlarda biraz basarı oranı dusukmus.
acaba çevrenizde yada sız benımle aynı problemı yasıyormusunuz ve ıkıncı tüp denemem için nereyı tavsıye edersınız. örnekleriniz varmı. tabı herkezde farklı etkıler oluyor ama en azından bana yakın orneklerı olan vardır. aklımda su anda acıbadem hast. cem demirel var o rezerv azalmasında nasıldır sızce?

Ben onda denedim ama basarısız oldu maalesef tedavi. çok ilaç kullanıldığı için var ıolan yumurtaların d akalitesi düştü..

Back
X