Yumurta Rezervi Azalmasında Hangi Tüp Bebek Merkezini Tavsiye Edersiniz?

valla normaldede faydası olan herseyı ye ıc canım :) sütte iç tabi ondada buyume hormonu var:)

kızlar 8 yumurtam toplandı 5 tanesı olgunmus ama kactanesi döllenecek bu yarın bellı olurmus :) ınsallah 5ide döllenır canlarım dua edın nolur. yarın sonucu yazarım size...

insallah canım bu gun aradım sadece 2 embrıyom olmus :))) olsun demekkı ıkızım olacak :) olumlu dusunelım olumlu olsun dımı. bu gun bol bol kıvı muz falan aldım. yerken dişlerim sızlıyor hıcte sevmem meyvayı ama napalım lazımmıs bebişlere:)))

insallah canım bu gun aradım sadece 2 embrıyom olmus :))) olsun demekkı ıkızım olacak :) olumlu dusunelım olumlu olsun dımı. bu gun bol bol kıvı muz falan aldım. yerken dişlerim sızlıyor hıcte sevmem meyvayı ama napalım lazımmıs bebişlere:)))

hayırlı olsun canım insaah guzel haberler alıcaz sendenolumunekankayizsmile

Cok guzel patricia insallah ikiside tutar:)
Benim 1 tane bolununce havalara ucmustum :))

canım aradılar bu gun. ikiside bölünmeye başlamış. rabbım yardım etsınde gelişmeleri devam etsin insallah. biri 2 biri 4 hucreli şu an için yarın öğlende transferim var. heycan hat safhada:))

bu gun yapıldı transferım. 4. gun transferi oldu. biri 8 biri 4 hucreli olmus. embriyolog 4 hucrelı olanı transfer etmek ıstemedı ama ben cok ısrar ettım ıkısınıde :) kırmadılar benı. allahın işi bellımı olur belki oda tutunur gelısırde. allah hepimizin yardımcısı olsun.

var felaket nezleyim hic durmadan hapsuruyorum
hemsireyi aradim parol al dedi ictim 1 tane
bugun 5. gunum
ihlamur falan kaynatsam zarari olurmu limonlu falan?

var felaket nezleyim hic durmadan hapsuruyorum
hemsireyi aradim parol al dedi ictim 1 tane
bugun 5. gunum
ihlamur falan kaynatsam zarari olurmu limonlu falan?

süper bi tarifim var ama zencefili bi araştır sonra dene
soguk algınlığı için,1 kasık bal ile 1 kaşık toz zencefili iyice karıstırıyorsun, sonra uzerine sıcak süt döküp içiyorsun ve Allah'ın izniyle iyileşiyorsun geçmiş olsun..kib

utkumm sagol canim bugun daha iyiyim ama sabirsizlaniyorum
rezerv azliginda en iyi hangi merkez arkadaslar ?

bizim başlıkta da yazmıştım gerçekten az rezerv için (adet 3. günü 6 veya daha az folikül) ve kötü cevap için şu an en iyi merkez ve ekik memorial da. benim görüşüm tabii

Back
X