Yumurta Rezervi Azalmasında Hangi Tüp Bebek Merkezini Tavsiye Edersiniz?

valla var cok duydum canım. ah bırde bıze denk gelse o pozıtıf sonuclar. ben umutta yaptırdım ıkıncı denememı su an 6. gunum beklemedeyım canım. rabbım yuzumuze gulsun hepimizin.

valla var cok duydum canım. ah bırde bıze denk gelse o pozıtıf sonuclar. ben umutta yaptırdım ıkıncı denememı su an 6. gunum beklemedeyım canım. rabbım yuzumuze gulsun hepimizin.

patrıcıa senden gelen guzel haberı beklıyorum ınsaah ıkıncı denemem de bende umuta gıdıcem

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum:((( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum:( Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska:(

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum:((( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum:( Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska:(

canım belkı ahhh bu bır ıhtımaller öldürüyor bızı zaten :(((( bendede regl belirtileri basladı. hadı ben kabullenırım ama esım cok heveslenmıstı:((

rabbım duyar ınsallah sesımızı canım. zor ama en buyuk acılarda atlatılıyor mecburen hayat devam edıyor. ben bırıncı denememde boyle dusunmustum ve ılk regl olduğum gun demıstım artık yenı bır silkus geldi ve yenı takıpler ovulasyon hesaplamaları falan. yapacak daha baska bırsey yokkı be canım . kaderimiz neyse onu yasıyoruz.

canım gec vırdım nete goremedım senı. özelden bana msn adresını yazarsan senı eklıyeyım daha rahat gorusuruz. paylasırız canım.

ben de ilk 2 denememi yaptım memorialda hiç memnun kalmadım . sonra bahçeci kliniği, n son umut tüp bebekte denedim , oldu bu kez Allaha şükür ..

bu arada bana da düşük over rezervi tanısı konulmuştu
[/QU

hayırlı olsun emeklerin boşa çıkmamış .bende bahçeci kliniğinde 1-2 aya kadar deniyeceğim. bendede düşük over rezervi tanısı var. memnun kaldınmı tedavi süreci zormu.

saglik olsun canim ne yapalim olacak insallah
esim yarin urolog a gidecek varikosel ameliyati olmak istiyor

selam kızlar uzun bır dınlenmenın ardından ben geldım yıne. bir iki gun once tekrar bır deneme için yanı 3. deneme için tekrar ulun beyın kapısını caldım. ne tesaduf ki , 2. denememi kendisi yaptığı halde oncekı tahlıllerıme ve rahım fılmıme bakmadı. bu sefer bakmak ıstedı ve daha once usg de gorup şüphelenıp dosyama rahımde perde olabilir diye yazmış. ama tedavıye deam etmıstı. bu denememde daha baslamadan rahım fılmımı ıyıce ınceledı ve buyuk ıhtımalle perde olabilir bi hıstereskopı yapalım tedavıden once dedı. okey dedık bakalım cumartesı gunu rahme bakılacak eğer prde polıp gibi birşey varsa hemen temızlenecek ve bır sonrakı ay 3. denememe başlayacağız allahın izniyle. insallah perde gercekten vardır da temızlenır. ve en azından sorunu hallettık derız. off ne bileyım ya.

selam kızlar uzun bır dınlenmenın ardından ben geldım yıne. bir iki gun once tekrar bır deneme için yanı 3. deneme için tekrar ulun beyın kapısını caldım. ne tesaduf ki , 2. denememi kendisi yaptığı halde oncekı tahlıllerıme ve rahım fılmıme bakmadı. bu sefer bakmak ıstedı ve daha once usg de gorup şüphelenıp dosyama rahımde perde olabilir diye yazmış. ama tedavıye deam etmıstı. bu denememde daha baslamadan rahım fılmımı ıyıce ınceledı ve buyuk ıhtımalle perde olabilir bi hıstereskopı yapalım tedavıden once dedı. okey dedık bakalım cumartesı gunu rahme bakılacak eğer prde polıp gibi birşey varsa hemen temızlenecek ve bır sonrakı ay 3. denememe başlayacağız allahın izniyle. insallah perde gercekten vardır da temızlenır. ve en azından sorunu hallettık derız. off ne bileyım ya.

insallah canım bu sefer yüzün güler hayırlı haberlerini alırız

insallah canım bu sefer yüzün güler hayırlı haberlerini alırız

insallah canım . aldırdım perdeyı. şimdi regl olmayı bekliyorum. bu gunlerde olmam lazım. sonra gidicem işte umuta. heralde bır ayda doğum kontrol hapı kullandırır. bir sonrakı ayda başlarız tedavıye.

insallah canım . aldırdım perdeyı. şimdi regl olmayı bekliyorum. bu gunlerde olmam lazım. sonra gidicem işte umuta. heralde bır ayda doğum kontrol hapı kullandırır. bir sonrakı ayda başlarız tedavıye.

Canim Gecmis olsun demek perde varmis . insallah bu sefer bebeginie kavusacaksin ozaman .
Bende Temmuzda 2. ye tekrar baslayacagim Bahceciye ama transferler umutta yapiliyor . Bende sormustum perde varmi diye ama doktorum filme bakip sende yok demisti insallah oyledir.
Belki ayni zamanda baslariz .

Perde alindiktan sonra 2 ay dinlenmesi 3. ay tedaviye baslanmasi gerekiyormus . Doktorum oyle demisti bana .

Back
X