slm ben genelde 40 45 fsh bazende 70 e varan degerlere ulasıodum
hatta artık vazgecip kıbrısı denemis biriyim 27 yasındayım
ve 15 haftalık hamileyim allahım hepimize yardım etsin
canım deniz iyi dileklerin için sağol yarabbim umudumuzu almasın bizlerede kendi kanımız ve canımızdan hayırlı evlatlar nasi etsin inşallah dr.belki tüp bebek bile yapamıcaz dedi bütün sonuçlar çıkınca bidaha konuşcaz bakalım hayırlısı ağrılar,ameliyat vs.den çok yoruldum ve güçsüzüm ama umudum bitmedi hepimiz bu süreçten su gibi geçeriz inşallah canım....
Arkadaşlar FSH'ım çok yüksekti ve erken yumurta yetmezliği tanısı konmuştu her ay baktırıyordum hiç yumurta görünmüyordu ultrasonda ama 2 senenin sonunda doğal yolla hamile kaldım bir sürü şey denedim bizim hikayemizi oğlumun websitesinde anlattım. Okuyup faydalanabilirsiniz.
Poyraz'lı Günler: FSH ile Tanışma
Poyraz'lı Günler: FSH ile Mücadele
Poyraz'lı Günler: Aldım, Verdim, FSH'ı Yendim :)
Poyraz'lı Günler: FSH, POF Tamam da Peki Ya Duygularımız??
Poyraz'lı Günler: Savaşı Kazananlar :)
Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.
Arkadaşlar FSH'ım çok yüksekti ve erken yumurta yetmezliği tanısı konmuştu her ay baktırıyordum hiç yumurta görünmüyordu ultrasonda ama 2 senenin sonunda doğal yolla hamile kaldım bir sürü şey denedim bizim hikayemizi oğlumun websitesinde anlattım. Okuyup faydalanabilirsiniz.
Poyraz'lı Günler: FSH ile Tanışma
Poyraz'lı Günler: FSH ile Mücadele
Poyraz'lı Günler: Aldım, Verdim, FSH'ı Yendim :)
Poyraz'lı Günler: FSH, POF Tamam da Peki Ya Duygularımız??
Poyraz'lı Günler: Savaşı Kazananlar :)
Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.
slm ben genelde 40 45 fsh bazende 70 e varan degerlere ulasıodum
hatta artık vazgecip kıbrısı denemis biriyim 27 yasındayım
ve 15 haftalık hamileyim allahım hepimize yardım etsin
benim en son fsh 40 tı arkadaşlar.bitkisel tedaviye başladım
bakalım iyi gelirse fsh düşerse sizede açıklarım.şimdiden açıklamayayım sonra işe yaramadımı hayal kırıklığına uğruyor insan
farkındayım nilciğim :):)
bu arada hemen yazayım mailimde sorun var sanırım gönderi yapamıyorum nedense bilgin oldun pazartesi göndercem sanırım cicini :):)heee unutmadan 10u birden geliyormuş bugün öğrendim :):)
farkındayım nilciğim :):)
bu arada hemen yazayım mailimde sorun var sanırım gönderi yapamıyorum nedense bilgin oldun pazartesi göndercem sanırım cicini :):)heee unutmadan 10u birden geliyormuş bugün öğrendim :):)
amh testini ssk da yapıyorlarmı bileniniz varmı?? bir de özel de ne kadara yapılıyor biliyormusunuz arkadaşlar???
ben amh testini üniverstede yaptırdım 50 tl ye ...özelde sordum 150 tl dediler..
Birde yumurta rezervinn fsh'le fazla lakası olduğunu sanmıyorum benim fsh ve diğer hormon tahlillerim çok güzel çıktı ama amh düşük çıktı.yani yumurta rezervi azlığı bence amh de kesin anlaşılıyor....
bende sıteye yenı gırdım arkadaslar kımse yokmu benım fsh ok yuksek 100 lerden dusen varmı acabahiç kimse girmiyormu arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?