yumurta rezervi düşük olan arkadaşlar

slm ben genelde 40 45 fsh bazende 70 e varan degerlere ulasıodum
hatta artık vazgecip kıbrısı denemis biriyim 27 yasındayım
ve 15 haftalık hamileyim allahım hepimize yardım etsin

tebrik ederim. sanırım donörle hamile kaldın.bende 29 yaşındayım. olmuyo artık yılbaşına kadar her şeyi bıraktım.sadece dua ediyorum.kıbrıs ı kabullenmek benim için zor. kıbrısta hangi klinikte denedin bilgi verirsen sevinirim. benim çok aklım karışık ama inşallah kıbrısa gitmeme gerek kalmaz.bi de ne hissediyosun merak ettim

Arkadaşlar FSH'ım çok yüksekti ve erken yumurta yetmezliği tanısı konmuştu her ay baktırıyordum hiç yumurta görünmüyordu ultrasonda ama 2 senenin sonunda doğal yolla hamile kaldım bir sürü şey denedim bizim hikayemizi oğlumun websitesinde anlattım. Okuyup faydalanabilirsiniz.

Poyraz'lı Günler: FSH ile Tanışma
Poyraz'lı Günler: FSH ile Mücadele
Poyraz'lı Günler: Aldım, Verdim, FSH'ı Yendim :)
Poyraz'lı Günler: FSH, POF Tamam da Peki Ya Duygularımız??
Poyraz'lı Günler: Savaşı Kazananlar :)

Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.

kurban olduğum allah'ım yeterki ol desin olur asıl önemli olan düşünmemekaz diye düşünerek kalanlarıda belkide olacaklarıda kaybediyoruz bende erken menepoz içindeyim söylemek zor ama birazda allaha sığınmak lazım

herşey mükemmel ve ben hüngür hüngür ağlıyorum üzülüyorum mahvoluyorum benim olurmu acaba birgün diye bekliyorum mutlu aile tabloosu allah daim etsin

bu linkler açılmıyor nasıl bakabiliriz başka bir yol var mı

slm ben genelde 40 45 fsh bazende 70 e varan degerlere ulasıodum
hatta artık vazgecip kıbrısı denemis biriyim 27 yasındayım
ve 15 haftalık hamileyim allahım hepimize yardım etsin

peki bu kadar erken yaşta değerlerin bu kadar yüksek olmasının sebebi genetik mi
senin bünye yapın mı yoksa başka bir sebepmi paylaşabilirmisin
nasıl hamile kaldın

sonuç nasıl paylaşabilirmisin lütfen

farkındayım nilciğim :):)
bu arada hemen yazayım mailimde sorun var sanırım gönderi yapamıyorum nedense bilgin oldun pazartesi göndercem sanırım cicini :):)heee unutmadan 10u birden geliyormuş bugün öğrendim :):)

Son düzenleme:

oleeyyyyyy... çok sevindim. sivatancım. iş yerindeyim. fazla bakamıyorum... ben sana mail atarım müsait olunca....

bende bizi unuttum sandım ozaman benimkide geliyo

Arkadaslar merhaba

Ben 24 yasindayim. 2 sene önce erken yumurta yetmezligim oldugnu ögrendim. Hic bir tedaviye cvp vermiyorum. Erken menopoz diyor doktorlar. iki basariniz tüp bebek tedavisi gördüm. tedavim bittignde hormonlarim tavan yapti ve fsh 20 den 106 cikti. tedaviyi birakali nerdeyse 1 sene oldu ama fsh 51 asaga düsmedi. bu durumda yine de dogal yollarla hamile kalan varmi?? varsa nolur burda paylassin. paylassinki bizede morel olsun.

iyi günler

arkadaşlar merhaba 26 yaşındayım doğuştan rahimim tek taraflı sadece sol tüpüm ve sol yumurtalığım sağlıklı sağ tarafımda tüp yok ge tam gelişmemiş sağlıklı yumurta üretemeyen bir yumurtalığım var rahmim de normal bir kadının rahminden daha ufak.düşük ve erken doğum riskim hep var ama yine de anne olmayı istiyorum herkes gibi.ilk hamileliğim klomen+ovitrelle ile oldu 8. haftasında kalp atımı alınamadığı için kürtaj oldum.şimdi 6 ay geçti üzerinden geçen ay tekrar tedaviye başladım.femara kullandım 11 mm oldu 9. günümde sonra büyümesi durdu diye iğneye geçtik menogon vuruldum önce 75 vuruldum sonra fayda etmedi 150 vuruldum adetimin 18. gününde en son 15. 2 mm di üzerine 2 gün daha 150lik vuruldum ve sonra pregnly oldum.bugün tam 1 hafta oldu adet tarihim 13 kasım doktor 15 kasım gebelik testi günümüz dedi ama ben ümitsizim.yumurtam çok zor büyüdü son iğnelerden sonra baktıramadım ama taş çatlasın 16.2 mm olmuştur doktor bu ay mecbur böyle denedi.eğer olmazsa bu ay önümüzdeki ay iğne ve ilaca aynı anda başlicaz.ama bende hiç fsh bakılmadı şartmıdır bakılması? neden büyümüyor aslında klomen kullandığım ve hamile kaldığım ay 10. günümde 17 mm idi.her ay farklı mı oluyor kürtajdan sonra mı bu ay bu kadar direnç gösterdi.aranızda böyle kötü sonuç alıp da bir sonraki ay yumurtası büyüyeniniz varmı?

Arkadaşlar bir faydam olur düşüncesiyle paylaşmak istiyorum
benim de fsh değerim 9'un üzerindeydi doktorum endişeliydi, ben de çok üzülüyordum
5 ay boyunca denedik birkaç ayında klomen kullandım..son kullandığım ay değil kullanmadığım sonraki ay
ikiz hamile kaldım.. ( geç döllenme olabiliyormuş, detayını bilmiyorum)
şu an 7 haftaya yakın...herkesin bünyesi o kadar farklı ve hikayeler o kadar çeşitliki
yanlış yönlendirmek istemiyorum ama umutsuzluğa kapılmamanız ve tedavi yöntemlerini denemeniz
açısından paylaşmak istedim
umarım herkesin gönlüne göre olur..Allah tüm isteyenlerin şansını açık etsin...hamile olanlara da allah devamını nasip etsin...

Son düzenleme:
canım kıbrısta ne kadara mal oluyor tüp bebek yaptırmak zormu işlemler ve maddi yönü de çok önemli ... gerçi ben günahından korkuyorum bilmiyorum rabbim kimseyi çarsizliğe düşürmesin :S:S:S

amh testini ssk da yapıyorlarmı bileniniz varmı?? bir de özel de ne kadara yapılıyor biliyormusunuz arkadaşlar???

amh testini ssk da yapıyorlarmı bileniniz varmı?? bir de özel de ne kadara yapılıyor biliyormusunuz arkadaşlar???

ben amh testini üniverstede yaptırdım 50 tl ye ...özelde sordum 150 tl dediler..
birde yumurta rezervinn fsh'le fazla lakası olduğunu sanmıyorum benim fsh ve diğer hormon tahlillerim çok güzel çıktı ama amh düşük çıktı.yani yumurta rezervi azlığı bence amh de kesin anlaşılıyor....

çok teşekkürler canım.aro :)
şu hormon hastanesi denilen yer nerde acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…