yumurta rezervi düşük olan arkadaşlar

Aminn Allahın izniyle kurtulalım inşallah bu dertlerden. Ben aslanpençesi de civanperçemi de aldım ama ilaçlarla etki eder diye korkuyodum. Tam içicem diyorum birileri bişy olur içme diyo. Yoksa rahatsızlığımın en başında saraçoğlundan çok şey okudum eve de aldın yani. Peki Siz ilaçla beraber mi içtinizmi hiç bu çayları?

Benim fsh sınırdaydı o da bir ayda düştü.hiç ilaç kullanmadım düşürmek için.sadece folik asit b vitamini kullandım.şimdi de yumurta kalitesi için doktorum impryl ve artmed verdi.

Bende sürekli okuyorum öyle bir mucize beni de bulur mu .Çok umutsuzum yıllarım geçti gitti.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Benim fsh sınırdaydı o da bir ayda düştü.hiç ilaç kullanmadım düşürmek için.sadece folik asit b vitamini kullandım.şimdi de yumurta kalitesi için doktorum impryl ve artmed verdi.
Doğru gerçi sizinki düşükmüş baya darısı bizlerin de başına. Dua edin bizlere de lütfen. Sizin de bi daha böyle bi durum olmaz inşallah

İnşallah Rabbim kimseyi darda bırakmasın.Hepimizin gönlündekini versin.Biz elimizden geleni yapalım.O kadar ilaç kullanıyorum arı sütü propolis tüketiyorum doğru beslenmek için diyetisyene gidiyorum o kadar emeğin karşılığını alırım inş.

Bende sürekli okuyorum öyle bir mucize beni de bulur mu .Çok umutsuzum yıllarım geçti gitti.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlısıyla olur inşallah olmaması için hic bir sebeo yok, hayat mucizelerle dolu...Her daim duacınızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…