canım rabbim yardım etsin hepimize bide eşimde sorun yok narmal çıkolata kistinden amaliyat olmuştum 5 yıl önce bu amaliyatta yumurtalara zarar verilmiş özellikle sağ yumurta salıklı deyil sol iyi dedi doktor yanlış amaliyat sonucu ne geldiyse başıma geldi o yüzden çok korkuyorum allahım yardım etsin
Merhaba kızlar,
32 yasındayım 6 yıllık evliyim.Sadece su son 2 senedir yogun sekilde bebek denemem oldu.Birinci sene yumurta takibi,1 çatlatma iğne ve 1 Aşılamadan sonra,tesadüfen rezerve azalma oldunu öğrendik.
İlk Tüp denemem negatif 6 yumurtadan 3 olgunmuş ve Doktorun anneme dediği 1 tanesi biraz iyi,diğerleri vasat ki o 1 taneden de ümitli değilmiş,Bizimkiler o telaşla ve benim psikolojim bozuk diye
- ee niye koyuyorsun dememiş,nitekim bebek olmadı.
Baska doktora gittim esimin zoru ile ve suan çok memlunum.Folik asit,vitamin,coraspirin ve Biosteron diye ilaç verdi.Ben Subatta olumsuz haberi aldım.Mayısda tekrar 2. denemem olucak.
Bu incir kürü işe yarar mı ben yarım yamalak yaptım ama,berbat tadı
Canım nisan ilk hafta lap olucam büyük ihtimal alınacak ilk denememde hamile kaldım 8 haftalık kaybettim 2.denemem negatif di bakalım bu nasıl olcak ben antalya tb merkezine gidiyorum adet olup gidicem doktor tüpler alınırsa şans yükselir dedi ama korkuyorum
canım bende 4 başarısız tüp bebek denemem var.sağ tüpümü 6 ay önce aldırdım.hidrosalpenks yüzünden.5.tüp bebek tedavisine başlıyacaktımki dr um sol tüpünde şişmiş ultrasonda görünüyo dedi.tüp bebek öncesi sol tüpünüde almamız lazım dedi.bana çok zor geldi ikinci tüpümü de aldırmak.psikolojim çok bozuldu.ama çocuk sahibi olmak için başka çarem yoktu.3. kez lap ameliyatımı oldum ve şu an evde istirahat ediyorum.inşallah allah nasip ederse mayıs ayında tüp bebek tedavime başlıyacagım.bu uğurda rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.rabbim isteyen herkese sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... amin..
canım bende 4 başarısız tüp bebek denemem var.sağ tüpümü 6 ay önce aldırdım.hidrosalpenks yüzünden.5.tüp bebek tedavisine başlıyacaktımki dr um sol tüpünde şişmiş ultrasonda görünüyo dedi.tüp bebek öncesi sol tüpünüde almamız lazım dedi.bana çok zor geldi ikinci tüpümü de aldırmak.psikolojim çok bozuldu.ama çocuk sahibi olmak için başka çarem yoktu.3. kez lap ameliyatımı oldum ve şu an evde istirahat ediyorum.inşallah allah nasip ederse mayıs ayında tüp bebek tedavime başlıyacagım.bu uğurda rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.rabbim isteyen herkese sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... amin..
yardım lütfennnnnnnn
ağustos 2011 de lap oldum...doktorlar 2 adet geççsin en azından dedilerrr...zaten ben sonrasında bir daha kendiliğimden adet göremediğimdenn ilk denemem kasım 2011 de olmaya çalıştı..ama olamadan tedavi yumoş gelişimi olmadığından iptal oldu ne yazıkki
nerede olucaksın canım ameliyatııı..aman diyimm iyi konusunda uzman bir doktor olsunnn..bak ben bu konuda kötü örneğimm..hiç araştırmadan devlet hastanesinde yattım masaya şimdi orayı düzeltelim derken neler geldi başımaa nelerle uğaşıyorumm..dikkatli ol ne olurr canımm..
canım bence denemekte yarar var içtiğimiz ilaçlardan daha sağlıklı olduğu kesin bende denicem mayıs gibi bende tüp denicem nisan ilk hafta laparokopi olcak mayısı bulur her hade bitanem allah yardımcın olsun sormak istediğin olursa ben burdayım.............
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın o ol derse olur biliyorum tüm bemingibi bu savaşı verenlerin allahım dualarını kabul etsin hayırlı evat versin ...bende artık hangi doktora gideceğimi şaşırdım ve bıktımmm..
Çok tesekkürler,umarım operasyon çok basarılı geçer.Bende de biraz endişe var.
Maddi anlamda zorlanıyoruz.Ümitlerin dısında bide bu sıkıntı varbizim ki özel devlet bana bir liste çıkardı innamazsın,tüm evreleri bastan istiyor.
Size ikinci denemede doktor nasıl bir prosedür uyguladı?
beni gördü bu şekilde ,bu moralle baslayamam dedi ve daha önce bahsettiğim ilaçları verdi ama genel bakıyorum da kimse Biosteron kullanmamış
inciri de yapıcaz mecbur
canım ben ilk denememi devlet hastanesinde yaptırmıştım beş yıl önce ikinci denememi özel de yaptırdım oda iki yıl oldu özel daha pahalıydı tabi genetik tesler felan yapıldı yedi binlirayı bulmuştu ama devlette üç bin felan tutuyor benim iki tüp denemesinin arası uzun olunca bendende her şeyi baştan i,istediler zaten rahim filmi hiç istemediler son gittiğim dr istedi ve kanallarda sıvı ortaya çıktı ben ilk denememde başarı sağlanmıştı ama kan pıhtılaşması sonucu sekiz haftalık düşük oldu galiba şimdide bütün testleri baştan isticekler bizde maddi olarak zordayız ilk denememi bileziklerimi satmıştım ikinci denemem ablacığım yardım etmişti şimdi ne yapacağız bilmiyorum rabbim yardım etsin herkese
üffffffff yarın hormon tahlillerini yaptıcam bu fsh mi ne haltsa inşallah düzgün çıkar maceraya yeniden başlıyoruz ama inşallah sonu güzel olur rabbim bana benimgibi evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlat ver burda herkezle mutluluğumuzu paylaşmayı nasip et allahım senden ister senden yardım bekleriz bizlere yardım et... AMİNNNNN
Canım benimm ne büyük imtihandan geçmişsin sendeee..Benimde en büyük korkularımdan biri bir daha o masaya yatıpp lap olmakk..Sol tüpüm lap ile alındıı..sağ tüpüm de tıkanık ama hücresel olarak denildi hidrosalpenks yokmuş..Mayıs çok kısa bir zaanmış gibi geldi bir anda bana ama en iyisini sen ve doktorun bilir tabiikii.İnş seninde meleğin ennnn kısa zamandaaa gelir canımmm..
canım ben çok korkuyorum ya üfffffff adet bekliyorum benimde alıncak tüpler sucuk gibi şişmiş dedi doktor amaliyattan nekadar sonra tüp denemesine başlanıyor
Merhaba canım 31 yaşındayım 14 yıllık evliyim 2 denemem oldu ama malesef bebek yok şimdi 3 denememi yaptırcam ama yumurta rezervin az dedi doktor şimdi tekrar fsh yaptırıcam adet bekliyorum zaten iki denememde sadece 6 yumurta çıktı bunun üçü kaliteliydi şimdi ne olur bilmiyorum
üffffffff yarın hormon tahlillerini yaptıcam bu fsh mi ne haltsa inşallah düzgün çıkar maceraya yeniden başlıyoruz ama inşallah sonu güzel olur rabbim bana benimgibi evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlat ver burda herkezle mutluluğumuzu paylaşmayı nasip et allahım senden ister senden yardım bekleriz bizlere yardım et... AMİNNNNN
canım ben 32 yaşındayım.bende erken yumurta yetmezliği eşimdede %97 morfoloji bozuk .benimde 6 yumoş oluştu 1 embriyo trans edildi.2. denememiz. bugün hamile olduğumu öğrendim.amh değerim 0,4 fshımı 18 lerden 12 ye soğan kürü ile düşürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?