Yumurta rezervi üşük olan bayanlar beraber dertleşelim...............

rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın o ol derse olur biliyorum tüm bemingibi bu savaşı verenlerin allahım dualarını kabul etsin hayırlı evat versin ...bende artık hangi doktora gideceğimi şaşırdım ve bıktımmm..

canım bence denemekte yarar var içtiğimiz ilaçlardan daha sağlıklı olduğu kesin bende denicem mayıs gibi bende tüp denicem nisan ilk hafta laparokopi olcak mayısı bulur her hade bitanem allah yardımcın olsun sormak istediğin olursa ben burdayım.............

canım bende 4 başarısız tüp bebek denemem var.sağ tüpümü 6 ay önce aldırdım.hidrosalpenks yüzünden.5.tüp bebek tedavisine başlıyacaktımki dr um sol tüpünde şişmiş ultrasonda görünüyo dedi.tüp bebek öncesi sol tüpünüde almamız lazım dedi.bana çok zor geldi ikinci tüpümü de aldırmak.psikolojim çok bozuldu.ama çocuk sahibi olmak için başka çarem yoktu.3. kez lap ameliyatımı oldum ve şu an evde istirahat ediyorum.inşallah allah nasip ederse mayıs ayında tüp bebek tedavime başlıyacagım.bu uğurda rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.rabbim isteyen herkese sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... amin..

Canım benimm ne büyük imtihandan geçmişsin sendeee..Benimde en büyük korkularımdan biri bir daha o masaya yatıpp lap olmakk..Sol tüpüm lap ile alındıı..sağ tüpüm de tıkanık ama hücresel olarak denildi hidrosalpenks yokmuş..Mayıs çok kısa bir zaanmış gibi geldi bir anda bana ama en iyisini sen ve doktorun bilir tabiikii.İnş seninde meleğin ennnn kısa zamandaaa gelir canımmm..

canım ben çok korkuyorum ya üfffffff adet bekliyorum benimde alıncak tüpler sucuk gibi şişmiş dedi doktor amaliyattan nekadar sonra tüp denemesine başlanıyor

yardım lütfennnnnnnn

ağustos 2011 de lap oldum...doktorlar 2 adet geççsin en azından dedilerrr...zaten ben sonrasında bir daha kendiliğimden adet göremediğimdenn ilk denemem kasım 2011 de olmaya çalıştı..ama olamadan tedavi yumoş gelişimi olmadığından iptal oldu ne yazıkki

nerede olucaksın canım ameliyatııı..aman diyimm iyi konusunda uzman bir doktor olsunnn..bak ben bu konuda kötü örneğimm..hiç araştırmadan devlet hastanesinde yattım masaya şimdi orayı düzeltelim derken neler geldi başımaa nelerle uğaşıyorumm..dikkatli ol ne olurr canımm..

canım üzüldüm benimde kafam karışık napıcam bilmiyorum uykularım kaçtı valla allahım yardım etsin herkeze şu tahlilleri bi yaptıralımda hayırlısı artık .canım senin deneme şansın vardır inşallah ümidini kesme çok zor biliyorum zaten bizi bizden başkası anlamaz inan denicek gücümde yok ne maddi ne manevi hastane kapısından girince ağlamaya başlıyorum rabbim bu imtihanın mükafatını versin herkese ..

canım vitale kadın doğum has .dr ali fuat şengör antalya araştırdım olumsuz birşey duymadım ama ben ilk amaliyatımı bi profösere yaptırmıştım adam beni açık amaliyat yaptı sağ yumurtam zarar görmüş açık amaliyata gerek yokmuş aslında sonra yapışıklıklar artmış yani anlican mahvoldum o yüzden korkuyorum hayırlısı artık

Çok tesekkürler,umarım operasyon çok basarılı geçer.Bende de biraz endişe var.
Maddi anlamda zorlanıyoruz.Ümitlerin dısında bide bu sıkıntı var bizim ki özel devlet bana bir liste çıkardı innamazsın,tüm evreleri bastan istiyor.
Size ikinci denemede doktor nasıl bir prosedür uyguladı?
beni gördü bu şekilde ,bu moralle baslayamam dedi ve daha önce bahsettiğim ilaçları verdi ama genel bakıyorum da kimse Biosteron kullanmamış
inciri de yapıcaz mecbur

Lasenzacım bende senle aynı duygulardayım ve seni çok iyi anlıyorum.İlk normal gittim,kadın sacma sapan davrandı,ikinci doktora gittim,tamam kadın iyi biri de sonuç yok,bu arada yakın arkadaşım tüp bebek tedavisi görüyor.İlk denemede ikizi oldu uçtuk havalara.Hamile takibinde benden bahsetmiş,Kontrollerden birinde bakmak istedi bana veee BİNGO yumurta rezervim az.Polip varmış onu aldik.Ettimi 3 doktor. bu kesin sonuç ama ben eminim(ben bunlarla uğraşırken benden sonra evlenenler hamile yada doğuruyor eee Doğulu biri ile evliyim ve 6 yıldır çocuk yok.Düşün)
Olmadı araştırmama bakılırsa %100 kesin değil.Doktor ihmali.Olgunlaşmadan yumurta koydu ki anneme demiş ümitsizim tutmaz diye.

Tamam bitti istemiyorum dedim ben Esim zorla bir kadına götürdü beni sadece raporlara bakıcakmış asla muane yokmuş.Gittik (4 etti) Suan onun sayesinde moralliyim ve öbür ay baslıcaz 2 denemeye

Bazen iyi ve yanında çok iyi hissedicek doktor bulmak için çok kurbağa öpmen gerekiyor galiba.Moralini hep iyi tut ve seni mutlu eden işler ve kişilerle ol

canım ben ilk denememi devlet hastanesinde yaptırmıştım beş yıl önce ikinci denememi özel de yaptırdım oda iki yıl oldu özel daha pahalıydı tabi genetik tesler felan yapıldı yedi binlirayı bulmuştu ama devlette üç bin felan tutuyor benim iki tüp denemesinin arası uzun olunca bendende her şeyi baştan i,istediler zaten rahim filmi hiç istemediler son gittiğim dr istedi ve kanallarda sıvı ortaya çıktı ben ilk denememde başarı sağlanmıştı ama kan pıhtılaşması sonucu sekiz haftalık düşük oldu galiba şimdide bütün testleri baştan isticekler bizde maddi olarak zordayız ilk denememi bileziklerimi satmıştım ikinci denemem ablacığım yardım etmişti şimdi ne yapacağız bilmiyorum rabbim yardım etsin herkese

üffffffff yarın hormon tahlillerini yaptıcam bu fsh mi ne haltsa inşallah düzgün çıkar maceraya yeniden başlıyoruz ama inşallah sonu güzel olur rabbim bana benimgibi evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlat ver burda herkezle mutluluğumuzu paylaşmayı nasip et allahım senden ister senden yardım bekleriz bizlere yardım et... AMİNNNNN

O bebeğin ömrü yokmuş ama seni o an düşünemedim,belli ki çok güçlü bir kadınsın,gurur duymalısın kendinle.Benim sıkıntım 1 çatlatma ve bir Aşılama olmasından kaynaklandı.En az 3 Aşılama lazımmış
Hani derler ya bebek kısmeti ile gelir :) bizimkilerde oyle olucak.
Testlerde bişiy yok,sıkılma Hsg ( rahim filmi) zaten bitmiş.Kan vericen.Operasyonda gayet rahat geçicek.Sen benden daha tecrübelisin.
Tüpbebeğe baslayınca iğneler biraz sıkıcı.Benim vucudum çok morarmıştı :)
Sende Mayısda baslıycakmıssın belki beraber hamile kalırız,bu seferde beraber gebelik bulantımızdan ve aldığımız kiloları konusuruz.Kuantum yapalım

Hepsi çok guzel çıkıcak .Amiinnnnnnnnn

çok teşekkür ederim.rabbim bu uğurda kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. mayıs ayının sonuna tedavi başlıyacak.2 ay dinlenmiş olucam ameliyattan sonra.rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür.amin..

canım ben çok korkuyorum ya üfffffff adet bekliyorum benimde alıncak tüpler sucuk gibi şişmiş dedi doktor amaliyattan nekadar sonra tüp denemesine başlanıyor

çok korkulacak bi ameliyat değil,iyi ellerde yapılırsa.ben 2.ci gün ayağa kalkıp evde iş bile yaptı.yalnız eğilerek iş yapamıyodum karnım ağrıyodu.ayakta yemek falan yaptım.ilk ameliyattan sonra 3 ay dinlenmiştim.2. ci ameliyatımdan sonra 2 ay dinlenicem sonra tedavim başlıyacak allah nasip ederse.sanada çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah.çocuk uğuruna bu eziyettlere katlanıyoruz,inşalla kucağımıza aldığımızda hepsini unutacağız...

canım ben 32 yaşındayım.bende erken yumurta yetmezliği eşimdede %97 morfoloji bozuk .benimde 6 yumoş oluştu 1 embriyo trans edildi.2. denememiz. bugün hamile olduğumu öğrendim.amh değerim 0,4 fshımı 18 lerden 12 ye soğan kürü ile düşürdüm

merhaba..antalyadaymışsın....bende kemal beyin hastasıyım..endo var..fsh 16..2008 den beri uğraşıyorum.tıp fakültesinde lap yapılmıştı sonra kemal beyle başladık 2 negatif denemem oldu..şimdi 2 tane dondurulmuş denicem..fsh ı çok önemsemiyo kemal bey..ali fuat beyse çok deneymli bi doktor..inşallah herşey yoluna girer..bol şans...

canım hayırlı olsun bebişin:) bana inanılmaz moral oldun..fsh yüksek ve eşimde morfoloji %2..önümüzdeki ay transfer olcak dondurmalarım..ama ben soğan kürüne başlycam..adetime 3 gün var..ve hayıtın yağını aldım ben.suya damlatıp içiyorum.kaynatmak zor geliyo dedim aktarda bunu verdi.umarım işe yarar..sadece adetimden sonra içtim gerçi ikinci yarısında bıraktım..birde troid var ama ilaç içiyorum..ha fmf hastasıyım ayrıca..bizlere dua et olurmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…