- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 30
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Bende bugün catlama iğnesi oldum biri 16 biri 20 mm sol tarafta idi 21.gun bende pregesteron dedi hayırlısı olsn insallah bu ay kavusurux bebislereBende başladım klimene 5gun günde 1 tane bugün kontrolüm vardı 2yumurtam olmuş 1 hafta boyunca degerlndrcem sonra progesteron değerine bakilck klomen kuanirken yoğun akintilarimda oldu sanırım buyudugunn belirtisiydi. Progesterona 21.gunu gel dedi doktorum ama ben randevu bulamadım 2gun sonrasına var alsam cokmu geç kalmış olurum yardımcı olur musunuz bilgisi olanlar
Sen iğne oldn mu cnmO zaman ilaçta yapmış olabilir
Ben 21.gune randevu bulamadım malesef 2gun sonrasına alsam gecmi olurBende bugün catlama iğnesi oldum biri 16 biri 20 mm sol tarafta idi 21.gun bende pregesteron dedi hayırlısı olsn insallah bu ay kavusurux bebislere
Olmaz bence canım sonucts yumurtlama herkeste aynı gun olmuyorBen 21.gune randevu bulamadım malesef 2gun sonrasına alsam gecmi olur
E nabizdan kaç cm olduğunu yada resmini gorebiliyomuyuz acaba doktorum bana vermedi iğne gelişmiş dedi 1hfya degelendr dedi çatlar dediOlmaz bence canım sonucts yumurtlama herkeste aynı gun olmuyor
Yok cnm doktor kendi söylüyorE nabizdan kaç cm olduğunu yada resmini gorebiliyomuyuz acaba doktorum bana vermedi iğne gelişmiş dedi 1hfya degelendr dedi çatlar dedi
Evet canım ilk defa oldum bende bugun 8. Günüm. Ara ara kasık ağrılarım oluyor ama inşallah hayra olurSen iğne oldn mu cnm
İnşallah canımEvet canım ilk defa oldum bende bugun 8. Günüm. Ara ara kasık ağrılarım oluyor ama inşallah hayra olur
İnşallah canım haberlerini bekliyoruz,Merhaba kizlar şimdi doktordan geliyorum 3 tane yumurtam varmış bir tanesi çatlamış dedi akşamı değerlendirin dedi çatlatma iğnesi de yazdı umarım artık tutar
İnşallah bu hafta benim için çok önemli hem doğum günüm bu hafta hemde inşallah bebişim gelirİnşallah canım haberlerini bekliyoruz,
İki cizgininde koyu olması lazimKızlar birşey sorabilir miyim bu işaretlediğim çizgi neden bu kadar silik çıkıyor diyorum ki bu silik çıkıyorsa diğeride silik çıkacak yumurtlama olup olmadığını anlayamıyorum sizce de öyle değil mi
Eki Görüntüle 2909457
Ay canım inşallah dua ediyorum inşallah olur bu ayda benim için önemli sende benim için etİnşallah bu hafta benim için çok önemli hem doğum günüm bu hafta hemde inşallah bebişim gelir
Yani bu teste bir hata mı var diyorsunzuzİki cizgininde koyu olması lazim
Sağol allah razı olsun ederim tabi rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin inşallahAy canım inşallah dua ediyorum inşallah olur bu ayda benim için önemli sende benim için et
Reglin kaçıncı günündesinizYani bu teste bir hata mı var diyorsunzuz
Laboquick aldım ilk ovu denemem benim deKızlar bende yeni ovu testi alacağım. Hangi markayı kullanıyorsunuz
10. GünündeyimReglin kaçıncı günündesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?