Gebeliğe Hazırlık Yumurta takibi yapıp Eylül'de hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah canım Rabbim isteyen heekese bu duyguyu yaşatsın.kizima klomenle hamile kaldım famerayi duydum ama hiç kullanmadim. İnşaallah Eylül ayı isteyen herkes için gebelikle sonuçlanır.senin problemin ney
Bnde prob yok esimde ileri hiz %4 , asilamay gidecektik dr m 1 ay yumurta takibi yaparak deneyelim dedi o yuzden

Merhaba arkadaşlar bugün reglimin 3. Günü doktor bana letu verdi letu kullanan hamile kalan varmı sat tarihim 21 Ağustos 20 eylul bat tarihim bu beşinci deneyisim deneyimleriniz nelerdir?
Bende 2 sefer letu kullandım. İlk kullandığımda tek yumurtam oldu ve 20 mm di. Bu ayda kullandım inadına büyümedi 11mmdi doktor 3 günlük merional iğne ve sonra çatlatma iğnesi verdi en son 18mm di. Benimde bat 7si bu ay gerçi herşey tersine gitti ama hayırlısı olsun. Bu ayda olmazsa aşılamaya geçeceğiz. 2 ay klomen 2 ay letu kullandım. Sizin sebepsiz mi ne kadar zamandır deniyorsunuz?

Yenisin daha doktor ne önerdi sana

Oncelikle 3-4 ay kendimizin denemesini soyledi, sonrasinda eger olumlu sonuc almazsam gidip testlere baktiracagim. Gecen ay ovulasyon testi yapmamistim, bu sene ovulasyonla deniyorum bakalim. Ama burda gordugum kadariyla bu isler epey zormus.. Yasim da 38, o da ayri bir zorluk katacak gibi. Bakalim, kismet..

Ben ikinci çocuk için uğraşıyorum kızımda yumurta tembelliği demişlerdi şimdi 5 aydır uğraşıyorum şimdide pko dediler anlam veremiyorum neden tutmuyor geçen ay yumurtam kendi kendine çatladı.kizimda ikincide hamile kaldım düşük yaptım üçüncüde kizimoldu

Aynen benimde çikolata kistim var ve hafif yumurta tembelliği var dedi doktor. Ama ben 13 aydır hiç sonuç alamadım. Benim bu son kullanışımdı zaten artık aşılamaya geçeceğiz inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Bendede pko var kist olusmus ama yumurta tembelliği yok olmuyor maalesef 5 6 yumurtam gelısıyor 1 ayda catlıoda ama tutmuyo eşimdede yok sıkıntı demekki daha zamanı var nasipten öte yol yok maalesef

Bendede pko var kist olusmus ama yumurta tembelliği yok olmuyor maalesef 5 6 yumurtam gelısıyor 1 ayda catlıoda ama tutmuyo eşimdede yok sıkıntı demekki daha zamanı var nasipten öte yol yok maalesef
Benimde öyle ilaç kullanmadığım ay bile ovulasyon testiyle çok net gördüm. adetlerimde düzenli. Bu ay sadece ilaçla büyümedi ek olarak 3 günlük iğne verdi. Gerçi bu ay herşey tersine gidiyor Benim de eşimde Bi sıkıntı yok bakalım aşılama yaptıracağız bu ayda olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…