Gebeliğe Hazırlık Yumurta takibi yapıp Eylül'de hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bağışlasın .benimde kızım var 4 yaşına basacak bende ona kardeş düşünüyorum benim de yumurtaların büyümüyor pko var kızıma klomenle hamile kaldım yarın kontrolüm var bakalim inşallah buyumustur. Kızımda öğrenmiş anne karnında yumurta mı var diye soruyor

Ya yerim inşAllah hayırlısı ile olur canım benim oğlumda 1 buçuk sene sonra folikasit takviyesi ile geldi çok şükür birde benim idrar yolu enfeksiyonum var kronik ondan sanırım geç oluyor

Bende yeni oldum catlama ignesini 16 ve 20 mm solda varmıs

Herkesin duasına ihtiyacım var kızlar ben siz yazdıkça hep dua ediyorum sizde bana edin inşallah bu ay hepimize nasip olsun. Bu ay gerçekten buna ihtiyacım var eşim tekrardan göreve gidiyor en azından beklerken Bi yandan mucizeme sevineyim Allah sesimizi duysun inşallah çabamızı görsün

Kızlar ovulasyon testimi yorumlayabilir mısınız? + olan günleri değerlendirdim. Sabah yoğun bi akıntı geldi pembe turuncu renkte. Gün boyu da hafif devam etti. Ağrılarım azaldı 13. Gün testim de bu şekilde. Bugünü boş geçmeyi planlıyorum ne yapsam ??

Eklentiler

• 20210831_212318.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 31
Bende başladım klimene 5gun günde 1 tane bugün kontrolüm vardı 2yumurtam olmuş 1 hafta boyunca degerlndrcem sonra progesteron değerine bakilck klomen kuanirken yoğun akintilarimda oldu sanırım buyudugunn belirtisiydi. Progesterona 21.gunu gel dedi doktorum ama ben randevu bulamadım 2gun sonrasına var alsam cokmu geç kalmış olurum yardımcı olur musunuz bilgisi olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…