- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Günde sabah akşam 5 gün kullandım. Ama bu 2. Kullanışım. İlk kullandığımda gayet güzel büyümüştü 20 mm diYa ay benimde letuydu yarın kontrolüm var inşallah buyumustur .günde kaç doz kullandin
Anladım benden günde 3 tane sabah akşam öğlen 5 gün içtim yarın kontrolum varGünde sabah akşam 5 gün kullandım. Ama bu 2. Kullanışım. İlk kullandığımda gayet güzel büyümüştü 20 mm di
Allah bağışlasın .benimde kızım var 4 yaşına basacak bende ona kardeş düşünüyorum benim de yumurtaların büyümüyor pko var kızıma klomenle hamile kaldım yarın kontrolüm var bakalim inşallah buyumustur. Kızımda öğrenmiş anne karnında yumurta mı var diye soruyorİnşAllah hepimiz güzel haberler veririz canım çok saol 6 haftalıktı adetim 2 hafta geçti çok ağrım oldu akşam hastaneye gitmek için eşimi beklerken yoğun bir şekilde kanamam oldu sonra değer düştü zaten Allah kimseye yaşatmasınevet canım çok şükür oluyor benim zaten 3 yaşında oğlum var ona kardeş düşünüyoruz 14 ay oldu işte geçen senede düşük yaptım doktorda aynı şeyi söyledi demekki hamile kalabiliyorsun dedi
Ya yerimAllah bağışlasın .benimde kızım var 4 yaşına basacak bende ona kardeş düşünüyorum benim de yumurtaların büyümüyor pko var kızıma klomenle hamile kaldım yarın kontrolüm var bakalim inşallah buyumustur. Kızımda öğrenmiş anne karnında yumurta mı var diye soruyor
Hayırlısı olsun inşallah büyümüştür haber bekliyorumAnladım benden günde 3 tane sabah akşam öğlen 5 gün içtim yarın kontrolum var
İnşallah canim ya yarın yazarımHayırlısı olsun inşallah büyümüştür haber bekliyorum
Bende yeni oldum catlama ignesini 16 ve 20 mm solda varmısYok ilaç kullanmadığım ay ovulasyon testiyle takip etmiştim hiçbir sıkıntı yoktu zamanında piki gördüm. Bu ay ise sabah akşam kullandım ilacı kontrole çağırdı 11mmdi. 3 günlük iğne verdi tekrar gittim 3 gün sonra 18 mm olmuştu. Sonra çatlatma iğnesi verdi. Bi yandan bende ovulasyon testiyle kontrol ettim. 18 mm oluncaya kadar çok silikti
Ins daha sonraki kontrollerimiz gebelik icin olur evlatcanlarimizi gormeye giderz
Çok iyii hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahBende yeni oldum catlama ignesini 16 ve 20 mm solda varmıs
16 mm kucuk deilmi sizceÇok iyii hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Küçük olsa da ihtimali var canım o olmasa bile 20 mm çok iyi16 mm kucuk deilmi sizce
İlk defa cok akıntım oldu bugün femaranın işe yaradıgı anlamına mı gelio acaba buKüçük olsa da ihtimali var canım o olmasa bile 20 mm çok iyi
Canım ilaçtan çok çatlatma iğnesi olmuşsun ya çatlamak üzeredir onun belirtisi akıntıİlk defa cok akıntım oldu bugün femaranın işe yaradıgı anlamına mı gelio acaba bu
Catlatma iğnesi aynı zamanda biraz daha büyümesinde sağlıyor diye biliyorum16 mm kucuk deilmi sizce
İğneden önce oldı canım akıntımCanım ilaçtan çok çatlatma iğnesi olmuşsun ya çatlamak üzeredir onun belirtisi akıntı
Biri 16 mm biri 20 mm sol tarafta imişCatlatma iğnesi aynı zamanda biraz daha büyümesinde sağlıyor diye biliyorum
O zaman ilaçta yapmış olabilirİğneden önce oldı canım akıntım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?