Gebeliğe Hazırlık Yumurta takibi yapıp Eylül'de hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım güzel haberlerini alırız . Ama bende kist yok

Benmde femara dun bitti yarın kontrolm var ilk ayım insallah buyumustur kac mm idi sizinki ve buyumedgı haldr mı pikti testte

Benmde femara dun bitti yarın kontrolm var ilk ayım insallah buyumustur kac mm idi sizinki ve buyumedgı haldr mı pikti testte
Yok ilaç kullanmadığım ay ovulasyon testiyle takip etmiştim hiçbir sıkıntı yoktu zamanında piki gördüm. Bu ay ise sabah akşam kullandım ilacı kontrole çağırdı 11mmdi. 3 günlük iğne verdi tekrar gittim 3 gün sonra 18 mm olmuştu. Sonra çatlatma iğnesi verdi. Bi yandan bende ovulasyon testiyle kontrol ettim. 18 mm oluncaya kadar çok silikti

Yani ilaç kullanmadığım ay gerçekten zamanında büyüyüp çatlamış. Bu ay niye böyle oldu bilmiyorum. Bu benim 4. Ilacımdı. 2 kez klomen 2 kez letu kullanmıştım. Diğer kullandığım ilaçlarda bi sıkıntı olmadı hep 20 mm civarı olup kendi kendine çatladı. Sizin daha yeniymiş içiniz ferah olsun büyümüştür inşallah. Sizin sorun neydi kaç aydır deniyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar bugün reglimin 3. Günü doktor bana letu verdi letu kullanan hamile kalan varmı sat tarihim 21 Ağustos 20 eylul bat tarihim bu beşinci deneyisim deneyimleriniz nelerdir?
Merhaba canım benimde sat 25 ağustos benimde 14 ay oldu geçen sene haziran ayında düşük yaşadım ondan sonra daha hiç gebelik oluşmadı geçen ay doktora gittim ultrasondan baktı bir sorun yok deyip adetimin 3.günü hormon testi için çağırdı ama müsait olup gidemedim bu ayda ovülasyon testi aldım birde öyle deneyeceğim inşAllah en kısa zamanda Rabbim nasip eder isteyen herkese

Ovulasyon testine gore yumurtlama oldugunda koyulugun bir anda mi dusmesi gerekiyor, yoksa yavas yavas mi dusmesi gerekiyor? Dun, benimki pik oldu ama bugun yine halen cok koyu ama dune gore biraz daha koyulugu az. Bu, yumurtlama olmus anlamina mi geliyor? Yoksa halen pikte miyim?

Merhaba. Ben de 1 yıldır deniyorum ancak gebelik elde edemedim. Bu ay aşılama için gidecektim maalesef gidemedim. Şimdi de ovulasyon testleri ile takip ediyorum ama bugün pembe turuncu tarzda bi lekeleme yaşadım dün ilişki yaşanmıştı. Umarım polip tarzı bir şey yoktur da yumurtlamadan veya ilişkiden kaynaklanmıştır. Görünce çok moralim bozuldu. Bat 13 eylül. Inşallah bu ay bir gebelik elde ederim. Allah bekleyen herkese nasip etsin

Muhtemelen yumurtlama oldu siliklesmesi de çatlama göstergesi diyor tecrubeli arkadaşlar.

Kişiye bünyeye göre değişiyor ben 4 doktordan sonra doğru doktoru buldum meğer benim rahim duvarım inceymiş döllensede çatlamıyormuş o yüzden şidimdi ilaç kullandım rahim duvarı kalınlaşsın diye çok şükür kalınlaştı hala da devam ediom doktor dediğine göre çatlarsa çocugun tutunabilmek kalınlığına ulaşmış 1 yıldır uğraşıyorum kimse dememişti bana bunları umarım bu doktorum çok ilgili hepsi yaşın küçük diyip folik asit verdi 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 yıldır deniyoruz

Umarim bu tedaviyle en kisa zamanda gebe kalirsin. Ne guzel, dogru doktoru bulmussun. Dogru tedaviyi bulunca artik gerisi kolayca yoluna girer.

Çok üzüldüm canım Allah birdaha aynı acıyı yaşatmasın . En azından kendiliğinden oluyormuş oda güzel birşey .güzel haberlerini inşallah duyarız . Kaç haftalıkken düşük yaaptin

Ya ay benimde letuydu yarın kontrolüm var inşallah buyumustur .günde kaç doz kullandin

Çok üzüldüm canım Allah birdaha aynı acıyı yaşatmasın . En azından kendiliğinden oluyormuş oda güzel birşey .güzel haberlerini inşallah duyarız . Kaç haftalıkken düşük yaaptin
İnşAllah hepimiz güzel haberler veririz canım çok saol 6 haftalıktı adetim 2 hafta geçti çok ağrım oldu akşam hastaneye gitmek için eşimi beklerken yoğun bir şekilde kanamam oldu sonra değer düştü zaten Allah kimseye yaşatmasın evet canım çok şükür oluyor benim zaten 3 yaşında oğlum var ona kardeş düşünüyoruz 14 ay oldu işte geçen senede düşük yaptım doktorda aynı şeyi söyledi demekki hamile kalabiliyorsun dedi

Umarim bu tedaviyle en kisa zamanda gebe kalirsin. Ne guzel, dogru doktoru bulmussun. Dogru tedaviyi bulunca artik gerisi kolayca yoluna girer.
Doktor geze geze buldum devlette gitmedim doktor kalmadı nerdeyse bunu da özele gittim artık inşallah çatlatma iğnesinin faydası olur ve çatlar da bebeğim gelir umarım sen de mucizene bebeğine kavuşursun sana umut olsun bi tanıdım 35 yaşında hamile kaldı umudunu yitirme ablam 5 yıl sonra hamile kaldı o yüzden umudunu kaybetme

Umari herkes en kisa zamanda istegine kavusur.. Umut ve moral gercekten cok onemli. Stresle birlikte olacagi varsa da olmuyor.. Sen de umarim en kisa zamanda bebegine kavusursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…