• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta Tembelliği, Rahim filmi istenmesi normal mi, farlutal bana zarar vermez mi ?

stera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
33
1
86
İzmir
merhaba benimde bir sorum olacak ben 10 aydır evliyim korunmama rağmen bebeğim olmuyor ama her ay gecikme oluyor ve doktor 2 ayda bir bana farlutal veriyor.Ayrıca en son gittiğimde de bu ay sana rahim filmi çekelim dedi.Eşimle ilgili hiçbir tetkik yapmadan rahim filmi isten mesi normal mi ve farlutal bana zarar vermez mi?

merhaba benimde bir sorum olacak ben 10 aydır evliyim korunmama rağmen bebeğim olmuyor ama her ay gecikme oluyor ve doktor 2 ayda bir bana farlutal veriyor.Ayrıca en son gittiğimde de bu ay sana rahim filmi çekelim dedi.Eşimle ilgili hiçbir tetkik yapmadan rahim filmi isten mesi normal mi ve farlutal bana zarar vermez mi?

merhabalar esinizin sperm sonucu sizin rahim filmi cektirmenizden daha oncelikli farlutal size zarar vermez adet gordurur fakat sizin adet gecikmesi sorununu kokten halletmez bu soruna farkli sekilde yaklasilarak halledilebilir sevgiler

Back