- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Beyaz akıntı ile evet genelde o dönemler akıntı olurKızlar yumurta tembelliğim var iki ay ilaç kullandım..ilk ay klomen ikinci ay FEMARA kullandim o zaman yumurtalıklarım gelişmişti bu ay doktora gitmedim doğal olarak ilacda kullanmadım fakat 3 gündür sulu beyaz akıntım var yumurtalıklarım çatlamış olabilir mi? Hiç benim böyle akıntım olmazdı..sizler yumurtalıklarınızın catladigini ovulasyon testi haricinde nasıl anlıyorsunuz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Yumurta tembelliği nasıl öğreniliyorKızlar yumurta tembelliğim var iki ay ilaç kullandım..ilk ay klomen ikinci ay FEMARA kullandim o zaman yumurtalıklarım gelişmişti bu ay doktora gitmedim doğal olarak ilacda kullanmadım fakat 3 gündür sulu beyaz akıntım var yumurtalıklarım çatlamış olabilir mi? Hiç benim böyle akıntım olmazdı..sizler yumurtalıklarınızın catladigini ovulasyon testi haricinde nasıl anlıyorsunuz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Ultrason kontrolünde belli oluyor doktor söyler yumurtaların tembel diyeYumurta tembelliği nasıl öğreniliyor
Yumurtlama dönemine girince Beyaz akıntı oluyor tam yumurtanın catladigi gün şeffaf uzayan akıntı geliyor bir kere geliyor ama yoğun oluyorKızlar yumurta tembelliğim var iki ay ilaç kullandım..ilk ay klomen ikinci ay FEMARA kullandim o zaman yumurtalıklarım gelişmişti bu ay doktora gitmedim doğal olarak ilacda kullanmadım fakat 3 gündür sulu beyaz akıntım var yumurtalıklarım çatlamış olabilir mi? Hiç benim böyle akıntım olmazdı..sizler yumurtalıklarınızın catladigini ovulasyon testi haricinde nasıl anlıyorsunuz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Öyle bir şey demedi ama bu ay femara ya baslatcak demekki varmışUltrason kontrolünde belli oluyor doktor söyler yumurtaların tembel diye
Geçen sene banada dediler tembel diye ama hiç ilaç vermediler öyle gönderdiler 5 yıl öncede başka doktor demişti ben o zaman yazz 24+4 kullanıyordum doktor zaten çocuğun zor olur ilacı bırak dedi ikinci ay hamile kalmıştımÖyle bir şey demedi ama bu ay femara ya baslatcak demekki varmış
Şuan bebek düşünüyor musunuzGeçen sene banada dediler tembel diye ama hiç ilaç vermediler öyle gönderdiler 5 yıl öncede başka doktor demişti ben o zaman yazz 24+4 kullanıyordum doktor zaten çocuğun zor olur ilacı bırak dedi ikinci ay hamile kalmıştım
Göğüs ağrısı,cinsel istekte artış,ve akıntıdan anlıyorum canım:)Kızlar yumurta tembelliğim var iki ay ilaç kullandım..ilk ay klomen ikinci ay FEMARA kullandim o zaman yumurtalıklarım gelişmişti bu ay doktora gitmedim doğal olarak ilacda kullanmadım fakat 3 gündür sulu beyaz akıntım var yumurtalıklarım çatlamış olabilir mi? Hiç benim böyle akıntım olmazdı..sizler yumurtalıklarınızın catladigini ovulasyon testi haricinde nasıl anlıyorsunuz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Evet bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim dün test yaptım silik cizgi çıktıŞuan bebek düşünüyor musunuz
Anladım çok teşekkür ederimBeyaz akıntı ile evet genelde o dönemler akıntı olur
Oyle çok bı akıntım yok ama hafif sulu ve beyaz geliyor dün biraz daha katıydı süt kesiği gibi duruyorduYumurtlama dönemine girince Beyaz akıntı oluyor tam yumurtanın catladigi gün şeffaf uzayan akıntı geliyor bir kere geliyor ama yoğun oluyor
Saolun teşekkür ederimGöğüs ağrısı,cinsel istekte artış,ve akıntıdan anlıyorum canım:)
Aynısı bende de olmuştu bir kaç güne yumurtlama olurOyle çok bı akıntım yok ama hafif sulu ve beyaz geliyor dün biraz daha katıydı süt kesiği gibi duruyordu
Sanki biraz da kokulu gibi enfeksiyon falan olabilir mi..bat tarihim 16 Kasım da takvimde hamile kalma şansı yüksek diyorAynısı bende de olmuştu bir kaç güne yumurtlama olur
Enfeksiyon bendede vardı bir yıldır,kokulu akıntı olmadı hiç,sadece yanma vardı bazende kaşıntı olurdu sık idrara çıkma olayı var bideSanki biraz da kokulu gibi enfeksiyon falan olabilir mi..bat tarihim 16 Kasım da takvimde hamile kalma şansı yüksek diyor
Bı tek kaşıntı vardı ama geçti Şükür..ilk defa böyle akıntım oluyor olsa bile bu kadar uzun sürmezdiEnfeksiyon bendede vardı bir yıldır,kokulu akıntı olmadı hiç,sadece yanma vardı bazende kaşıntı olurdu sık idrara çıkma olayı var bide
Gebelik olabilir gebelikte hiç geçmiyor akıntı bazen beyaz bazen sarı akıntı oluyorBı tek kaşıntı vardı ama geçti Şükür..ilk defa böyle akıntım oluyor olsa bile bu kadar uzun sürmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?