yumurta toplama işleminde anestezi

witch, ben bu ay kacirdim hsg gununu, adetimin 16.gunundeyim cunku. bir sonraki ay yaptirirsam ayni ay uzun protokole de baslatiyorlar mi biliyor musun?

ben rahat durmam canım kendımı oynatırım strese gırerım sonra en ıyısı almak
bu ıgneler kac gun kullanıyor kıslar

hakkaten sinir oluyorum, bir de bu islerle ugrasmak ne kadar sinir bozucu. idilcim bence izin konusunu kafaya takmamaya stres yapmamaya calis. sonucta su anda onceligin bu konu degil mi, sirf izin yuzunden surecin degismesi veya aksamasi cok daha kotu. gerekirse rapor alirsin, hastayim dersin.

Ben 2 kez anestezi oldum ve nefret ettim...Anesteziden sonra acı çektim, kustum, bana hiç de uyudum uyandım gibi falan olmadı...Ayrıca anestezinin de riskleri var...
ınşallah ikizlerimin sezaryeninden başka gerek kamaz anesteziye....Bu arada henüz transferim bile olmadı, ben ikizleri sezaryenle dünyaya getirdim bile...delikafaduldendelikafadulden

transferin normal jınekolojık muayeneden farkı yok sanırsam....hoş ben de bilmiyorum ama bence narkoz alma boş yere

iste inanmak boyle bir sey :))))))
insallah o gunler de gelecek

ay güldürdün beni ferayekaydirigubbakcemile3
allah gönlüne göre versin canımmmm:1hug:

hiç sorma canım.. tek sorunumuzz doğal yolla bebek sahibi olamamak olsa keşke... çevre baskısı, kaynana baskısı :), etraftakilere laf anlatmak, işten izin almak, para ayarlamak, rapor almaya çalışmak, merkez bulmak,......ve işin içine girince bi sürü stress..allah yardımcımız olsun..

transferin normal jınekolojık muayeneden farkı yok sanırsam....hoş ben de bilmiyorum ama bence narkoz alma boş yere

aynen oyle canim.
rahim agzini aciyorlar bir alet varya adini unuttum onunla. smear testi filan yapilirken taktiklari sey iste. sonra sen hicbirsey hissetmeden transferi kataterle yapiyorlar.
bildigim kadariyla sadece vajinismus sorunu olan kisilerde transferde anestezi yapiliyor.

kızlar ben yatıyorum hepinize ii geceler....rüyamızda bebeklerimizi görelim inşallahhhh

merhaba arkadaşlar...
bende 2 tüp bebek deneyimi geçirdim...
ilkinde 21 yumurtam benim anestezi istememem sayesinde anestesiziz oldu ama çok canım yandı hiç kolay değil...ama sonrasında çok rahattım...
2.ci dede 12 yumurtam anestezi ile toplandı,nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum bile ama cidden çok dalgın olmadım,konuşulanları hayal meyal duyuyordum ve gözlerimi bir ara açmıştım...
sonra işlem bitince hemşireler ismimle hitap edince hemen uyandım...
ama miğde bulantısı felan yaşamadım...
ama ikincide anestezinin etkisi geçince çok canım yandıtüm gün kıvrandım hatta gece acilen gittik bile doktora.birşey olmadı ama ben panik yaptım ilkinde bu tarz bir ağrı yaşamadığımdan dolayı..
şükürki birşey olmadı ama ben kendimi 3.deneme için hala hazır hissetmiyorum..
evet hiç kolay bir aşama değil bunlar ama yinede meleklerimiz için sabredip katlanmamız gerekli..
ALLAHIM HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN ÇEKTİKLERİMİZİN KARŞILIĞINI VERSİN İNŞALLAH...
hepinize kolay gelsin...

witch, ben bu ay kacirdim hsg gununu, adetimin 16.gunundeyim cunku. bir sonraki ay yaptirirsam ayni ay uzun protokole de baslatiyorlar mi biliyor musun?

canım benim bildiğim oluyo uzun olduğu için adette görceksin... bende karar verememiştim olur demişlerdi ama ben yaptırdıktan sonra başlamıştım içim rahat etsin diye... şüphen varsa doktora gidince sorrr bazen doktorlarada bir anlam verilmiyor biri olur diyo biri olmaz..

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Çilek ve Adam teşekkür ederim, aminnnn, inşallah hepimizin SAĞLIKLI ,TATLI ,HAYIRLI ,UZUN ÖMÜRLÜ, ANALI BABALI ikizleri olur...

ewet çilekcim ben de öyle biliyorum canımmmm....hayırlı geceler...

bu haftaicinde kendi doktoruma gidecegim, o zaman soracagim. ama dedigin gibi uzunda bir adet daha gectigi icin baslayabilirim sanirim.

merhaba ozlemcım hakkında hayırlısı olsun canım ıhsallah 3.denemede meleklerıne kavusursun
benımde ılk denemem olucak 3 negatıf asılamam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…