bence çektirsen iyi olur başarısız tedaviden sonra çektirip aa problem varmış diyenleri duydum niye baştan istemezlerki... hsg nin zamanı var adet bitiminde .. ve bencede hemen tüp bebege başlama bi adet geçsin üstünden neolur ne olmaz şüphe kalmasın...
ben cok korkuyorum sanırım genel anestezı alırım yumurta toplamadada trasferdede
işte sorun burda hazirandan başka izin kullanma şansım yok mesai arkadaşımla iki kişiyiz ve o temmuzda doğum iznine ayrılıyo 1 sene yok bana da izin vermiyolar o yokken o yüzden hazirana yetişmem gerekyine de buradaki doktorumla bi görüşüyüm yarın bakalım ne diyecek
Ben 2 kez anestezi oldum ve nefret ettim...Anesteziden sonra acı çektim, kustum, bana hiç de uyudum uyandım gibi falan olmadı...Ayrıca anestezinin de riskleri var...
İnşallah ikizlerimin sezaryeninden başka gerek kamaz anesteziye....Bu arada henüz transferim bile olmadı, ben ikizleri sezaryenle dünyaya getirdim bile...delikafaduldendelikafadulden
Ben 2 kez anestezi oldum ve nefret ettim...Anesteziden sonra acı çektim, kustum, bana hiç de uyudum uyandım gibi falan olmadı...Ayrıca anestezinin de riskleri var...
İnşallah ikizlerimin sezaryeninden başka gerek kamaz anesteziye....Bu arada henüz transferim bile olmadı, ben ikizleri sezaryenle dünyaya getirdim bile...delikafaduldendelikafadulden
hakkaten sinir oluyorum, bir de bu islerle ugrasmak ne kadar sinir bozucu. idilcim bence izin konusunu kafaya takmamaya stres yapmamaya calis. sonucta su anda onceligin bu konu degil mi, sirf izin yuzunden surecin degismesi veya aksamasi cok daha kotu. gerekirse rapor alirsin, hastayim dersin.
transferin normal jınekolojık muayeneden farkı yok sanırsam....hoş ben de bilmiyorum ama bence narkoz alma boş yere
witch, ben bu ay kacirdim hsg gununu, adetimin 16.gunundeyim cunku. bir sonraki ay yaptirirsam ayni ay uzun protokole de baslatiyorlar mi biliyor musun?
canım benim bildiğim oluyo uzun olduğu için adette görceksin... bende karar verememiştim olur demişlerdi ama ben yaptırdıktan sonra başlamıştım içim rahat etsin diye... şüphen varsa doktora gidince sorrr bazen doktorlarada bir anlam verilmiyor biri olur diyo biri olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?