merhaba arkadaşlar...
bende 2 tüp bebek deneyimi geçirdim...
ilkinde 21 yumurtam benim anestezi istememem sayesinde anestesiziz oldu ama çok canım yandıhiç kolay değil...ama sonrasında çok rahattım...
2.ci dede 12 yumurtam anestezi ile toplandı,nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum bile ama cidden çok dalgın olmadım,konuşulanları hayal meyal duyuyordum ve gözlerimi bir ara açmıştım...
sonra işlem bitince hemşireler ismimle hitap edince hemen uyandım...
ama miğde bulantısı felan yaşamadım...
ama ikincide anestezinin etkisi geçince çok canım yandıtüm gün kıvrandım hatta gece acilen gittik bile doktora.birşey olmadı ama ben panik yaptım ilkinde bu tarz bir ağrı yaşamadığımdan dolayı..
şükürki birşey olmadı ama ben kendimi 3.deneme için hala hazır hissetmiyorum..
evet hiç kolay bir aşama değil bunlar ama yinede meleklerimiz için sabredip katlanmamız gerekli..
ALLAHIM HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN ÇEKTİKLERİMİZİN KARŞILIĞINI VERSİN İNŞALLAH...
hepinize kolay gelsin...
kıslar iğneleri yaklasık kac gun kullanıyoruz sanırım yarın baslıcam adet oldum
kıslar iğneleri yaklasık kac gun kullanıyoruz sanırım yarın baslıcam adet oldum
uzun mu kisa mi senin protokolun?
hangi igneye baslayacaksin?
kızlar yani ayılmak öyle normal anestezi gibi bağıra bağıra mide bulantılı falan değil öyle mi?
uzun mu kisa mi senin protokolun?
hangi igneye baslayacaksin?
ortalama 10 gün canım kişiye göre birkaç gün oynuyor... hayırlısı olsunnnn
witch26 elbette hayatım kesinlikle kişiden kişiye değişiyordur mutlaka...
ben çok nazlı acıya dayanıksız biri hiç değilimdir ama 2.de işlem sonrası çok zorlandım((
yoksa ilkinde ve rahim filminden sonra gezmeye bile gittim :))
neden öyle oldu bende anlamış değilim valla...
kimisi dediğin gibi ayılıyormuş... ben bir kaç kişiden duymuştum ama bende öyle olmadı.. ayılır ayılmaz ben açım yemek yemek demeye başladım cokacimcoook kek ve meyvasuyu getirdiler hemen yedim yuttum :roflol: üstüne doymadım çorba içtim hemde ekmekle.. oda yetmedi poğaça istedim hemşireler dedi kusarsın yeme. eşime gizlice aldırdım yedim onuda :roflol: ama ne bulantı ne kusma olmadı... hemşireler en obur hasta ünvanı verdiler bana hiç benim gibisini görmemişler :1shok: hemen 45 dk sonrada ayaklanıp merkezin terasında çay keyfi yaptımbirazda yapıya göre değişiyor bu sanırım delikafadulden
ben gonal f olarak anladım ama ona göre cevap yazdım hemen...:uhm::uhm:
merhaba ebrulı hosgeldın canım bence asılamayla vakıt kaybetme dırek tupe gec derim
ben 3 kere asılama oldum 3 unde negatıfdı tutmadı asılamada sans cok dusuk
sımdı mıcroya basladım tedavıdeyım
uzun protokol canım yarın reglımın 3.gunu kontrolum var ılk denemem hangı ıgneyı verıcek bılmıyorum
witch26 elbette hayatım kesinlikle kişiden kişiye değişiyordur mutlaka...
ben çok nazlı acıya dayanıksız biri hiç değilimdir ama 2.de işlem sonrası çok zorlandım((
yoksa ilkinde ve rahim filminden sonra gezmeye bile gittim :))
neden öyle oldu bende anlamış değilim valla...
tüp bebekte süreç nasıl ilaç kullanımı falan zormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?