Yumurta toplama

Canim havuz yapicaz bu embriyo yeterli degil vitamin verdi evet ama kullanmadim kist yapti verdigi vitamin ilaclari 600 tl bir sure kullandim kontrole gittigimde kist olusmustu

Canim havuz yapicaz bu embriyo yeterli degil vitamin verdi evet ama kullanmadim kist yapti verdigi vitamin ilaclari 600 tl bir sure kullandim kontrole gittigimde kist olusmustu
Canim lutfen faydasi olcagindan degil belki en kotu bagisiklik sistemine iyi gelir..ben yaklasik 10 gundur arisutu polen propolis karisimini iciyorum..inan ilk gunden sonra..yaklasik 1 hafta yumurtaliklatimda agri hissettim..muhtemelen iyi geldi diye dusunuyorum..bende hic agri olusmazdi.sanki yumurtam buyudude patlicakmis gibi oldu..yumurtalarimin uyarildigini resmen hissettim.bugun adet olmam gerekiyor..mesela daha olmadim..2 ay kullanmayi dusunuyorum..doktoruna bir danis istersen onaylarsa sende kullan...madem ilac kullanamiyosun..

sayilara takilma canim, embriyo oldukca her zaman sansin var. canim benim de ilk havuz toplamasinda 4 yumurta toplandi, 3.gune 3 tane cikti. 1 tanesini dondurdular, dedigin gibi 5. gune ya cikamazlarsa diye sonra kalanlari riske girip bekletcez dediler, birini 5. gun digeri 6. gun dondurdular. dedikleri gibi bazen 5. gune cikamayabiliyor. benim de arada 5. gune gidemeye 3 yumurtam olmustu son toplamada. sakin uzulme, her toplamada daha cok buzdan bebekler birikecek insallah kavusucaksin .

canim vitaminler kist yapmaz, mutlaka lullan ben cok farkini gordum vitaminlerin. her kesin bunyesi farkli tabi ama ben gercekten yumurtayi guclendirdigini daha onceki negatif tup bebeklerime bakarak anliyorum.

canim vitaminler kist yapmaz, mutlaka lullan ben cok farkini gordum vitaminlerin. her kesin bunyesi farkli tabi ama ben gercekten yumurtayi guclendirdigini daha onceki negatif tup bebeklerime bakarak anliyorum.
Biesteron felan verdiyse canim doktoru belki yaoabilir cunki dhea nin yan etkilerinde var kistleri buyutuyor diye..belki kist yaomamista olabilir..var olani buyutmus olabilir

Siz neler kullandiniz..nasil bi farklilk oldu..bend ekullaniyorum kuzum suanda..insallah banada etki eder..

S Sedacaserap burda bıkac kez yazdık, yumurta kalitesi diye yazıp konuları aratıp okuyun ve kalem kagıt not alın. Benımde döllenme olmamıstı ocak ayında. Uzun bir zaman bu konuyu arastrdm benımde yazdıklarım var bakabilirsiniz sayı az olabilir ama kaliteli ve embriyo olmasına yogunlaşın kalitenin nelerle arttığını burda bırcok üye yazmıs, dunya ıgnesı vuruyoruz hele yumurtanın bos cıkması, yada embriyo haline gelmemesi insanı ayrı üzen bır olay. breath12 de açtığı konuda yazmistım ayrıntılı. Umarım sizlere faydam dokunur

birminikask2020 evet tatlimm benimm..okadar guzel bilgi verdinki...cok tesekkur ederimm..zaten senin uyguladigin bicok seyi uyguluyorum bende..ariautune felanda basladim..bi 10 gun oldu..sadece imprlyi doktoruma sordum..bana dedigi suydu..imprly dedi tarum bakanligi onayli ..saglik bakanligi onayli degil dedi..ben cok onaylamiyorum dedi..bu benim prensibim dedi..yani saglik bakanligi onayli hic bir urunu tavsiye edemem dedi..ama onun disinda..senin kullandiklarinla ayni kullaniyorumm..cok tesekkur ederim tekrar.kuzum benim

Reklam yapmıs gibi olmayayım ımprly ben ilk kez ark ozelde ki doktoru verdı biesteron, ımprly, melatonin vermıs benım döllenme olmayınca ilk onunla konustum cevremde
kimse yoktu herkes maşallah doğal yoldan
Neyse, burda bıkac kısıye yazdım ımprly hakkında güzel gerı dönüşler almıslar, iyice içeriği arastırdım benim sebepsiz ınfertılıte ıdı, hücre mitokondrisine ve dna hasarına etkisi var olumlu yönde artık ben İleri yas grubundayım, arısutu bal polen malesef kullanamadım buda cok cok etkili bir takviye sabahları ac karnına yeniliyor, kuenzim q10 etkiside büyüktür, 40yasından sonra anne olmaya calısanlar formunu okuyun orda cok bilgili arkadaslar var. Ordan daha saglikli bilgi alırsınız geriye dönük sayfaları okuyun lütfen

ari sutunude ben test ettim canim..arisutu polen propolis karisimi..tavsiye ederim..bakicam o topigide kuzum..

Canım beni bugün aradılar diğer yumurtalarda gelisim gösterdi dedi diğerini ya 4 gün yada 5 gün dondurucam yumurtalarin duruma gore dedi bakalim

Kizlar acaba bu tek dollenen embriyonundami acaba sorunu vardida 3.gun donduralim dediler anlamadim 5.gune neden bekletmediler

Yumurtalarimmi kalitesiz neden dollenme olmadi acaba merak ediyorum embriyologa sordum cvp veremedi net bir sekilde
Döllemeyi yapan yumurta faktöründen çok spermdir . İlk 3 güne yumurta sonrasındaki 2 gün sperm götürür .. tek embrio kaldığı için riske atmak istemediler 3 gün için bölünmeleridr uygunsa dondurmuşlardır .. 5 güne bekleseler belki embrio devam edemiycekti . Ama dışarda şansı olmayan embriolar anne rahminde şans artıyo diye saklanılıp transfer ediliyor .. mantıklı bir davranış olmuş .. rahim dılardaki etkenlerden farklı sarıp sarmalar .. hakkınızda hayırlısı olsun

Canim ilk 3 gun yumurta kalitesi kalan 2 gun sperm kalitesi demissin ya benim 3 olgun yumurtam vardi isleme alindi bir tanesi dollendi geriye kalan 2 tanesi dollenmedi bu durumda ilk 3 gun hepsi dollenmedigi icin benim yumurtalarimmi kalitesizdi canim

Canım ilk döllemeyi sperm yapıyor ivf mi yapıldı yoksa icsi mi yapıldı ? Ama kesinlikle ilk döllemeyi sperm yumurtaya girerse denir bu döllenme oluyor . Yani senin yumurtalarda sıkıntı yokmuş 3 yumurtandan 2 sini sperm dölleyememiş .. sperm döllemeyi yaptırdıktan sonra yumurta 3cü güne götürür .. ardından tekrar sperm devreye girip 5 ci güne taşıyor.. kadın yollu infertile tedavisiyse sadece sizinki 3 gün yeterli gelmiştir doktoruna allahın izniyle kafana takma rahim ona pamuktan yatak olur sarıp sarmalar inşallah .. embrio kaliten nedir ?

Canim benim verdigin bilgiler icin cok ama cok tsk ederim esimin amcasi baya yasli bir kadin dogumcu direk esime karinin yumurta kalitesi iyi degildir oyuzden dollenmemistir dedi cok sasirdim acikcasi

Canim olusan bir embriyo icin embriyolog sadece 7 hucreli orta kalite 3.gun embriyosu dedi baska da birsey demedi cnm

Rica ederim kuzum .. eğer sana yumurtalar boş çıktı demedilerse 3 yumurtandada sıkıntı yoktur .. icf yapılmadı iste icsi ile yapıldı ise size bi kutuya bırakıyolsr yumurta ve spermi .. bu sırada spermin yumurtaya girmesi ve onu döllemesi gerekiyorki hemen ardına yumurtalar uyarılsın ve ilk 3 güne gitsin .. normal bile olduğunu düşünürsen senin yumurtan gidip spermi bulmuyo sperm yumurtaya girip dölleme işlemini gerçekleştiriyor .. sonrasında ilk 3 gün yumurta taşır .. ve çoğunlukla erkek infertilesinde istenilen 5 güne gelmesidir . Yani ilk 3 gün sonunda 2 günlüğüne bayrağı tekrar spermler alır ve 5 güne taşımaya çalışır.. opu sonrasında sana yumurtaların boş demedilerse spermle alakalıdır büyük ölçüde .. yada dölleme oldu sonrasında senin yumurtalar devreye girince gelişim durduysa evet ozaman yumurta kalitesizdi diyorlar .. ama sizde döllenme olmamış .. ivf tekniği ise daha kapsamlı seçilen tek sperm tek yumurta içine iğne ucu gibi bir şey ile direk bırakılıyor .. bu teknik genelde sperm sayısı az olan ileri hızı olmayan erkek infertilesinde kullanılır .. her hastanede ve kliniktede henüz yok galiba .. ivf tercihen daha mantıklı geliyo bana ama tabi sayı iyi ise ileri hızı güzelse icsi de yapıla bilinir ..

3 gün embriosu 7/8 hücreli olması gerekiyor zaten .. hücresel sıkıntıdı yok o aşamayı tamamlamış orta kalite 3/4 bc yada (cc) olabilir şuan kestiremiyorum embriologunuzdan öğrene bilirsiniz .. orta kalite olmasıda fena değil içinizi rahat tutun .. umarım taze transfer olmuycaksınızdır .. rahim dinlendirme çok çok önemli diye düşünüyorum ama 3 yumurta toplandı galiba belki narkozsuz yaptılarsa taze transferide doktorunuz uygun göre bilir Hakkınızfa hayırlısı olsun umarım en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız sağlıkla.. canınızı sıkmayın içinizi gönlünüzü ferah tutun asla stres yapmayın biliyorum demesi kolay ama stresten kaçının .. benim doktorum transfer öncesi ve sonrasında en büyük düşmanımız stress dedi .. bir çok hastalıktada öyle değilmi ?

Kilo mu aldryor igneler ilaclar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…