Yumurta toplama

arkdaslar merhaba cok korkuyorum xcarsamba sabahı yumurta toplanacak ama sadece sag yumurtamda fazla yumurta oldugunu agrılı ve kanamalı gecebılır dedı alttan muayene bıle olamadımm cok acı cektımm dedı kı yumurtaların buyudu ondan cok fazla yumurta var dedı korkuyorum agrılı bır ıslem mıı ? tecrubelerınızden bahsedermısınız

Benim ilkinde aşırı ağrım olmuştu ikincisinde hiç ağrım olmadı sonrasında zaten ağrı hissetmiyorsunuz benim eve gelince başlamıştı ama bir gün sürdü geçti bende çok korkuyordum ama zor bir işlem değil

Bende ilk defa yaptırdım bu işlemi Bu sabah toplandı yumurtam şimdi eve geldim uzanıyorum biraz bel kasık ağrılarım az Bi şeyde kanama geldi girene kadar gerildim bende ama korkucak hiç bişey yok stres yapma hiç kendine bayıltıolar uyandığında herşey bitmiş oluyo zaten

Merabalar simdi yazinizi okudum karsima cikti bebeginiz tuttu mu bnde basladim yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…