- 21 Mart 2018
- 4.589
- 14.723
- 208
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
Baktırmadan nasıl tedavi başaldılarki ?Canim bende inan 39 yasindyim hic baktirmadim amh keske daha once baktirsaymisim
Bilmiorum cnmBaktırmadan nasıl tedavi başaldılarki ?
Oda taze transfermi değilmi diye kontrol ediliyor . Neyse kuzum olan embrio bi transfer edilsin bakalımBilmiorum cnmsadece ilaclari jullandigim donem e2 kontrolu icin kan aldilar okadar
Aynn cnm nasip birazdaOda taze transfermi değilmi diye kontrol ediliyor . Neyse kuzum olan embrio bi transfer edilsin bakalım
Piskoloji çok önemli .. içine ferah tut be zaman allah kısmet ederse trasnfer ?Aynn cnm nasip birazda
Canim embriyo transferi konusunda konusmadik doktor agustos reglide gel prp yapicaz dedi o sekilde kaldi cnmPiskoloji çok önemli .. içine ferah tut be zaman allah kısmet ederse trasnfer ?
Anladım transfer yapılmadan prp yapmak istedi yani ..Canim embriyo transferi konusunda konusmadik doktor agustos reglide gel prp yapicaz dedi o sekilde kaldi cnm
Canim bir tane orta kalite yumurta yeterli degil yumurtalari var ama prp yaparak kaliteli yumurta elde etmek amacimiz oyuzden prp yapalim kaliteli embriyomuz enazindan burtane daha ciksin 2 tane olunca transfer yapalim dedi cnmAnladım transfer yapılmadan prp yapmak istedi yani ..
Anladım canım .. hafi bakalım inşallah istediğimi elde eder doktorunCanim bir tane orta kalite yumurta yeterli degil yumurtalari var ama prp yaparak kaliteli yumurta elde etmek amacimiz oyuzden prp yapalim kaliteli embriyomuz enazindan burtane daha ciksin 2 tane olunca transfer yapalim dedi cnm
Fakat neden havuz degilde prp dedi anlamadim paramiz yok veremiycez dedik okadar yardimci olucam dedi ama bilemedimAnladım canım .. hafi bakalım inşallah istediğimi elde eder doktorun
Belki gerçekten yardımcı olucak kuzum .. prp ye güveniyor belki yapacağı transfer için kaliteli yumurta olsun istiyor belkiFakat neden havuz degilde prp dedi anlamadim paramiz yok veremiycez dedik okadar yardimci olucam dedi ama bilemedim
Canimsin ins hepimz guzel sonuclar alalim prp tedavisini arastirayim kac ay suruo acabaBelki gerçekten yardımcı olucak kuzum .. prp ye güveniyor belki yapacağı transfer için kaliteli yumurta olsun istiyor belki ♥ İçini ferah tut
Hiç bir bilgim yok kuzum sen bir bak araştır gönlnüde ferrah tut asla pes etme ..Canimsin ins hepimz guzel sonuclar alalim prp tedavisini arastirayim kac ay suruo acaba
Sagol cnmHiç bir bilgim yok kuzum sen bir bak araştır gönlnüde ferrah tut asla pes etme ..
hangi marka arısütü acabaari sutunude ben test ettim canim..arisutu polen propolis karisimi..tavsiye ederim..bakicam o topigide kuzum..
Egricayirda saf ari sutu mevcuthangi marka arısütü acaba
Kızlar işk gün çok önemliymiş döllenmede size öyle birsey dendimiBenimde dun embriyolog yarina ariycaz demisti baktim ariyan yok ben aradim cikmislar mesaileri 12.00 de bitmis sorumsuzluk degilmi bu normalde hergun aramalari gerekmiomu
Yok cnm denmedi benim sadece 1 tanesi dollendi 3 olgun yunurtadanKızlar işk gün çok önemliymiş döllenmede size öyle birsey dendimi
Ya çok zor ben çok umutsuzumYok cnm denmedi benim sadece 1 tanesi dollendi 3 olgun yunurtadan
O da 3.gun embriyosu 7 hucreli orta kalite olarak donduruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?