Yumurta toplama

Nimet yardim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
527
301
33
30
Merhaba hanımlar dün yumurta toplamam oldu 3 yumurtam toplandı 1 tanesi dollenndi diğer 2 sinide takip ediyoz dediler morelim bozuldu biraz havuzda yapabiliriz dedi doktor dondurulmuş yapicaz dedi morale ihtiyacim var açıkçası böyle olup tutan varmi

bir yumurtayla hamile kalan arkadaşları okumuştum burada Allah hakkınızda hayirlisini versin

Canim benimde cuma gunu yumurtam toplandi 6 tane 3 tanesini isleme almislar 3 tanesi olgunmus cunku bu 3 taneden de 1 tanesi dollenmis geriye kalan 2 tanesini de izliycez dediler benimde inan moralim cok bozuldu okadar igne ilac bir de biz tedavi icin baska bir ile gidiyoruz yol masraf

Allah isteyen herkese versin kimsenin emegi bosa cikmasin benim doktorum da havuz dedi tekrar toplamadan bahsetti yani herseye sil bastan igne ilac maddi manevi cok yorucu senin gelisimini takip edicez dedikleri yumurtalarin icin nezaman haber vericekler canim

Pazartesi tekrar aricaklar bakalim canım

Pazartesi tekrar aricaklar bakalim canım
Hastahaneyi tekrar aradim baya kizdim hicbir embriyolog yok hepsi cikti demislerdi ben kixinca da bir saat sonra bir embriyolog aradi bugun 2.gun birtanesinin dollenmesi iyi gidio izledigimiz diger 2 tane de herhangi bir gelisme yok ama izlemeye devam edicez dedi anlamadigim bugun 2.gun dollenmeyen 2 gunden sonra dollenirmi

Benide aramadılar canim yarin ararlar herhalde hic bilmiyom dollenirmi canım ya

kizlar ben bastan havuz niyetiyle baslamistim, dusuk doz ilac ile tedavi oldum, 3 yumurta toplandi, ilk gun 2 tanesi dollendi, digeri dollenmedi ama bakicaz dediler. Sonra 3. gun aradilar sadece 2 yumurtanin gelisimi hakkinda bilgi verdiler, ben de 3. yumurta dollenmedi sandim. cok uzuldum tabi..Neyse, cok sukur 2si de 5. gune cikti ve donduruldu diye teselli oldum. beni 6. gun arayip 3. yumurtanin da blastocyst oldugunu ve donduruldugunu soylediler cok sasirdim. onlar da sasirmisti, hatta arada biz onun gec dollenemeyecegini dusunduk, ama kurallar geregi 6.gune kadar tutmak zorundaydik. Simdi iyi kalite embriyo oldugunu gorduk, donduracagiz dediler. Benim yumurtalar ICSI yontemi degil de dogal dollenme ile dollendigi icin 3.nun ne zaman dollendigini bilmiyorlar, muhtemelen gec olgunlastigi icin gec dollenmis ama cok sukur o da blastocyst olmustu. Insallah sizin de guzel bi sonla gecer hikayeniz...

simdi o ayki tedavideden degilde havuz yonteminde bi onceki ay toplanan ebriyolarimla hamileyim. Size tavsiyem doktorunuzu iyi arastirip sectiyseniz, onlara guvenin. ben gercekten cok ugrastiklarini hissettim, bu da bana guven verdi...bu arada lablarda ihtimallere binanen kurallar var mesela 6. gune bekletme sarti olmasaydi, o embriyom belki de atilacakti...neyse Allah yardimciniz olsun, yasadiginiz sureci cok iyi anliyorum, ben de gectim oralardan...

canım tek bir yumurtam son gune geldi tek embrıyo oluştu ve onunla hamıle kaldım umudunu kaybetme bol bol dua et
Canim merhaba az once aradilar bir tanesi dollendi ama diger 2 sinde gelisme olmadi dollenmedi bugun 3.gun dediler dollenen tek embriyoyu bugun dondurucaklarini soylediler riske atmamak adina neden 5.gune kadar bekletmiosunuz dedigimde tek embriyo oldugu icin riske atmayalim havuz yapicaz dediler

Canim merhaba az once aradilar bir tanesi dollendi ama diger 2 sinde gelisme olmadi dollenmedi bugun 3.gun dediler dollenen tek embriyoyu bugun dondurucaklarini soylediler riske atmamak adina neden 5.gune kadar bekletmiosunuz dedigimde tek embriyo oldugu icin riske atmayalim havuz yapicaz dediler

anladım canım benım tek embrıyou 6. gun dondurmuşlardı.
ama ben 3. gun embrıyosu tutanda cokkk gördumm sen gönlunu ferah tut

Kizlar acaba bu tek dollenen embriyonundami acaba sorunu vardida 3.gun donduralim dediler anlamadim 5.gune neden bekletmediler

Yumurtalarimmi kalitesiz neden dollenme olmadi acaba merak ediyorum embriyologa sordum cvp veremedi net bir sekilde

anladım canım benım tek embrıyou 6. gun dondurmuşlardı.
ama ben 3. gun embrıyosu tutanda cokkk gördumm sen gönlunu ferah tut
Canim demekki bunda da sorun var oyuzden bekletmek istemediler bolunmesi ilerlemesi gayet iyi ama riske atmiyoruz dediler ama inandirici gelmedi acikcasi

Sil bastan tekrar yasiycam igne ilac 5 kilo aldim bir bes kilo daha alicam ozaman igneler beni mahvetti cunku birde il disi cok zor git gel masraf maddi olarakta cok zor olucak bilemiyorum birde cnm dondurucaz dediler ama ucreti sormadim dondurmada ucretlidir tabiki

dondurmak rahım dınlendırme acısından cok iyi. bız dondurma ıcın 750 tl extra ucret vermıstık. ama ıyıkı dondurmuslar vucut ilaçlardan arınıo rahım kalınlasıo tutunması daha saglam oluo demıstı bana doktor. yumurta toplama sonrasını sen bana sor ölüyorum sandım tam 8 gun boyunca acı ve agrı cektım ıcerden kanama olmş öldüm öldüm dirildim

Kiyamam.sna sonu guzel olmis ama bebisin tutunmus canim bize sadece donduricaz dediler fiyati da ne kadar sormadim cnm havuz yontemi yapilicakmis yani tekrar igme ilac sil bastan il disi zor maddi cok cok zor ne yapicaz bilmiorum

Kizlar acaba bu tek dollenen embriyonundami acaba sorunu vardida 3.gun donduralim dediler anlamadim 5.gune neden bekletmediler

Yumurtalarimmi kalitesiz neden dollenme olmadi acaba merak ediyorum embriyologa sordum cvp veremedi net bir sekilde
Canim dollenme sadece yumurta kaynaklinolmayabiliyo..spremlede alakali bir durum..esinizin spermlerinde hicbir aorun yoksa..sizin yumurtanizla alakalidir..1 tane embriyo oldugu icin risk etmiyorlar..ama inan benim olsaydi 5. Gune bekletmeyi isterdim..cunki 5. Gune gidiyosa sansta artiyor..birde ben 3. Gun 2 kere oldum..ama kalitesizdi benim embriyom 2. Kaliteydi..o yuzdende ben diger transferimde Allah izin verirse 5. Gune bekleticem..doktorumda zaten ole olacagini soyledi bana..eger ilk denemenizse..ve 1 tanede olustuysa riak etmiyorlar. Ama bi kac kez denemis olsaydiniz..doktorunuz bende oldugu gibi 5. Gune bekletirsi diye dusunuyorum..

Canim bu 2.tup bebek denemem farkli doktorlar sadece ilkindede 6 yumurta toplanmisti 2.gun embriyosu 2 tane transfer edilmisti bir tanesi tutundu ama 7.haftada kese gorundu ama beta hcg dustu ve kurtaj oldum canim yasim 39

Az once embriyologla tekrar gorustum bu dondurdugunuz 3.gun embriyosu kalitesi nedir dedim orta kalite 7 hucreli dedi 1 tane oldugu icin riske atmamislar oyuzden 5.gune bekletmedik dedi

Demekki bu embriyofa cok saglikli degil

Canim benim ilkinde 2. Kalite 5 hucreliydi transfer oldu hemen..2. Sinde 8 hucreliydi 2. Kaite ama 1. Ye yakin dediler..bende 39 yasindayim..2. De cok kizdim kendime..keske dedim beklettirseydim 5. Gune..cunki dhaa once denedim zaten tutmadi 3. Gun..birde bana yusde 20-30 sans veridler hep..simdi doktorumu degistirdim ve ozel bir doktora gidiyorum..ozel muayenehanesi var..doktorumda 3. Gun yapmam diyo..5. Gune giderse yaparim dedi transferini..5. Gun embriyolarijin yuzde50-60 sansi oluyomus..havuzmu yapiyosunuz canim siz..suanda...yumurtalarin icin takviye vermedilermi peki size..vitamin takviyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…