Hayir dra haber vermedim.bugun calismiyolardir diye dusundum.geçmis olsun ben yasamadım ama aynı sıkıntıyı yasayan arkadaslar oldugunu biliyorum doktorunla gorustun mu?
aynısı benim ikinci tedavimde oldu sanki karnımı kesmisler ameliyat gibi acıyordu iki buklum yuruyordum 3 4 gün sonra gecti canmm cok gecmis olsun insallah tedavin pozitif bir sekilde ilerler bebegine kavusursun :)Arkadaslar bugun yumurtalarim toplandi.ama ben hala cok kotuyum.yuruyemiyorum.iki buklum dogrulamiyorum.karnim sis dokunamiyorum bile.aferdersiniz wcye bile aglayarak gidiyorum.
Neden boyle oldu.napmam lazim nolur yardim edin
bol bol yat dinlen gezinme gececek korkma :)Bu durumu yasayan kimse yokmu. geciyomu .dra soylemwlimiyim bi yol gosterin nolur
En son çıkan e2 değerin neydi biliyormusun? Bir de ultrasonda sıvı birikimi görüldümü hiç böyle bir konuşma geçtimi?Arkadaslar bugun yumurtalarim toplandi.ama ben hala cok kotuyum.yuruyemiyorum.iki buklum dogrulamiyorum.karnim sis dokunamiyorum bile.aferdersiniz wcye bile aglayarak gidiyorum.
Tesekrlerrr.seninde hayirli olsun bebisin.hayirlisiyla kucagina alirsin ins.aynısı benim ikinci tedavimde oldu sanki karnımı kesmisler ameliyat gibi acıyordu iki buklum yuruyordum 3 4 gün sonra gecti canmm cok gecmis olsun insallah tedavin pozitif bir sekilde ilerler bebegine kavusursun :)
Soylemediler e2yi vende sormadim.e2yuksek olunca boyle bisey oluyomus dimi bende okudum netten.En son çıkan e2 değerin neydi biliyormusun? Bir de ultrasonda sıvı birikimi görüldümü hiç böyle bir konuşma geçtimi?
Çok yumurta toplandıysa o yüzden de ağrın olabilir...
Sıvı tüket bol bol ve proteinle beslen..
Tesekrler canm sanada cok gecmis olsun.peki noldu sonucun?Benim ikinci denememde çok kötü olmuştum, aşırı bir ağrı vardı, söylediğin gibiydin. Valla o geceyi acilde geçirdim canım, serumlarla zor toparlandım, antibiyotik felan içince anca kendime geldim. Doktor ısrarla bu kadar olmaması lazım dedi ama oldu valla.Bugünde öyleysen mutlaka acile git, belkide ohss bile olabilirsin, çok geçmiş olsun.
Soylemediler e2yi vende sormadim.e2yuksek olunca boyle bisey oluyomus dimi bende okudum netten.
Sivi birikimi gibi bi konusma gecmedi zaten opudan sonra oldu.hatta kendime gelemedim basim cok donuyodu.tansiyonum dusuktu.eve gelince sancilarim artti.
Cokta degil 12tane yumurta toplandi.hepsi olgunda degilmis zaten.
Nisanda histereskopi oldum.rahimi duzeltmek amacli bi operasyondu bukadar canim yanmamisti.
Tek korkum transferde sorun olmasi.
Uzun yazdim tesekrler yorumunuz icin
Yok canm ya acayip bi sanci vuruyo elimi vuramiyorum o derece.Gectimi cnm benimde ilk gun gaz sancim cok oldu hastanedrn eve gelince bol bol yürü su ic gecer insallah
Acilde ne yaparlarki.yarin drumu aramayi dusunuyodum.sancim hala devam ediyo.bazen yuruyemicek kadar siddetliBu kadar ağrılı bir işlem değil aslında ne operasyon ağrılı ne sonrası..
Belki senin bünyenle ilgilidir..
Şikayetlerin artarsa lütfen bekleme acile git...
Cnm ya doktoruna durumu anlat bende böyle oldum Karnım şişti nefes alamadım o yüzden transfer olmadi tedavi ertelendi emriyo lar dondu şubatta olması gerek tedavim nisanda oldu aman ihmal etme Doktorun la görüş ve bana su bile vermedi doktorum 15 gün enerji suyu içmiştim ve günlük inanmaya bilirsiniz 6 tane haşlanmış yumurta yedim doktorum dediArkadaslar bugun yumurtalarim toplandi.ama ben hala cok kotuyum.yuruyemiyorum.iki buklum dogrulamiyorum.karnim sis dokunamiyorum bile.aferdersiniz wcye bile aglayarak gidiyorum.
Bende bundan korkuyorum iste ertelenmesinden.ama bol bol su icmeye calisiyodum yanlismi yapiyorum acabaCnm ya doktoruna durumu anlat bende böyle oldum Karnım şişti nefes alamadım o yüzden transfer olmadi tedavi ertelendi emriyo lar dondu şubatta olması gerek tedavim nisanda oldu aman ihmal etme Doktorun la görüş ve bana su bile vermedi doktorum 15 gün enerji suyu içmiştim ve günlük inanmaya bilirsiniz 6 tane haşlanmış yumurta yedim doktorum dedi
sıvı bence verilmiyor çünkü yumurta yerlerine şu Dolabiliyor ben enerji içecekleri tüketim ve günlük haşlanmış yumurta 6 taneEn son çıkan e2 değerin neydi biliyormusun? Bir de ultrasonda sıvı birikimi görüldümü hiç böyle bir konuşma geçtimi?
Çok yumurta toplandıysa o yüzden de ağrın olabilir...
Sıvı tüket bol bol ve proteinle beslen..
Beni transfer günü aradı hemşire su iç gel dedi 1 litre bile içmedim doktorum muayene yaptı ve hemsireye kızdı kesinlikle böyle şişkinlik olan hastaya birdaha benden habersiz su iç demeyin dediBende bundan korkuyorum iste ertelenmesinden.ama bol bol su icmeye calisiyodum yanlismi yapiyorum acaba
Hastanede yattım bu sebeple bana protein ve sıvı almam söylendi canım..sıvı bence verilmiyor çünkü yumurta yerlerine şu Dolabiliyor ben enerji içecekleri tüketim ve günlük haşlanmış yumurta 6 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?