yumurta toplami isleminden sonra(bi bakarmisiniz)

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Arkadaslar bugun yumurtalarim toplandi.ama ben hala cok kotuyum.yuruyemiyorum.iki buklum dogrulamiyorum.karnim sis dokunamiyorum bile.aferdersiniz wcye bile aglayarak gidiyorum.
Neden boyle oldu.napmam lazim nolur yardim edin

geçmis olsun ben yasamadım ama aynı sıkıntıyı yasayan arkadaslar oldugunu biliyorum doktorunla gorustun mu?

geçmis olsun ben yasamadım ama aynı sıkıntıyı yasayan arkadaslar oldugunu biliyorum doktorunla gorustun mu?
Hayir dra haber vermedim.bugun calismiyolardir diye dusundum.
Cok kotu bi sanci ya transfere kadar gecer insallah.

Bu durumu yasayan kimse yokmu. geciyomu .dra soylemwlimiyim bi yol gosterin nolur

Arkadaslar bugun yumurtalarim toplandi.ama ben hala cok kotuyum.yuruyemiyorum.iki buklum dogrulamiyorum.karnim sis dokunamiyorum bile.aferdersiniz wcye bile aglayarak gidiyorum.
aynısı benim ikinci tedavimde oldu sanki karnımı kesmisler ameliyat gibi acıyordu iki buklum yuruyordum 3 4 gün sonra gecti canmm cok gecmis olsun insallah tedavin pozitif bir sekilde ilerler bebegine kavusursun :)

En son çıkan e2 değerin neydi biliyormusun? Bir de ultrasonda sıvı birikimi görüldümü hiç böyle bir konuşma geçtimi?
Çok yumurta toplandıysa o yüzden de ağrın olabilir...
Sıvı tüket bol bol ve proteinle beslen..

Benim ikinci denememde çok kötü olmuştum, aşırı bir ağrı vardı, söylediğin gibiydin. Valla o geceyi acilde geçirdim canım, serumlarla zor toparlandım, antibiyotik felan içince anca kendime geldim. Doktor ısrarla bu kadar olmaması lazım dedi ama oldu valla.Bugünde öyleysen mutlaka acile git, belkide ohss bile olabilirsin, çok geçmiş olsun.

aynısı benim ikinci tedavimde oldu sanki karnımı kesmisler ameliyat gibi acıyordu iki buklum yuruyordum 3 4 gün sonra gecti canmm cok gecmis olsun insallah tedavin pozitif bir sekilde ilerler bebegine kavusursun :)
Tesekrlerrr.seninde hayirli olsun bebisin.hayirlisiyla kucagina alirsin ins.
Duplock gibi bi surup vermisti dr.onu alip icicem bugun bakalim insallah duzelir transfere kadar.

Soylemediler e2yi vende sormadim.e2yuksek olunca boyle bisey oluyomus dimi bende okudum netten.
Sivi birikimi gibi bi konusma gecmedi zaten opudan sonra oldu.hatta kendime gelemedim basim cok donuyodu.tansiyonum dusuktu.eve gelince sancilarim artti.
Cokta degil 12tane yumurta toplandi.hepsi olgunda degilmis zaten.
Nisanda histereskopi oldum.rahimi duzeltmek amacli bi operasyondu bukadar canim yanmamisti.
Tek korkum transferde sorun olmasi.
Uzun yazdim tesekrler yorumunuz icin

Tesekrler canm sanada cok gecmis olsun.peki noldu sonucun?
Bide benm bu ilkte degil 4.tupbebegim.ama dun cok kotuydum bugun biraz daha iyiyim.biraz yuruyus yapmayi dusunuyorum iyi gelir belki.

Bu kadar ağrılı bir işlem değil aslında ne operasyon ağrılı ne sonrası..
Belki senin bünyenle ilgilidir..
Şikayetlerin artarsa lütfen bekleme acile git...

Gectimi cnm benimde ilk gun gaz sancim cok oldu hastanedrn eve gelince bol bol yürü su ic gecer insallah

Bu kadar ağrılı bir işlem değil aslında ne operasyon ağrılı ne sonrası..
Belki senin bünyenle ilgilidir..
Şikayetlerin artarsa lütfen bekleme acile git...
Acilde ne yaparlarki.yarin drumu aramayi dusunuyodum.sancim hala devam ediyo.bazen yuruyemicek kadar siddetli

Cnm ya doktoruna durumu anlat bende böyle oldum Karnım şişti nefes alamadım o yüzden transfer olmadi tedavi ertelendi emriyo lar dondu şubatta olması gerek tedavim nisanda oldu aman ihmal etme Doktorun la görüş ve bana su bile vermedi doktorum 15 gün enerji suyu içmiştim ve günlük inanmaya bilirsiniz 6 tane haşlanmış yumurta yedim doktorum dedi

Bende bundan korkuyorum iste ertelenmesinden.ama bol bol su icmeye calisiyodum yanlismi yapiyorum acaba

sıvı bence verilmiyor çünkü yumurta yerlerine şu Dolabiliyor ben enerji içecekleri tüketim ve günlük haşlanmış yumurta 6 tane

Bende bundan korkuyorum iste ertelenmesinden.ama bol bol su icmeye calisiyodum yanlismi yapiyorum acaba
Beni transfer günü aradı hemşire su iç gel dedi 1 litre bile içmedim doktorum muayene yaptı ve hemsireye kızdı kesinlikle böyle şişkinlik olan hastaya birdaha benden habersiz su iç demeyin dedi

sıvı bence verilmiyor çünkü yumurta yerlerine şu Dolabiliyor ben enerji içecekleri tüketim ve günlük haşlanmış yumurta 6 tane
Hastanede yattım bu sebeple bana protein ve sıvı almam söylendi canım..
Enerji içeceğinide yakın zamanda duydum..
Bir de bana bol bol serum verildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…