Doktorlara göre tedavi değişiyor demekki ben başka bir hastaneye email attım ve bu tedaviyi ılkkez duyduk dediler ben faydasını gördüm nefes bile alamıyorumdum hastanede beni görenler bebek kaç aylık diye soruyorlar di okadar ki Karnım şiştiHastanede yattım bu sebeple bana protein ve sıvı almam söylendi canım..
Enerji içeceğinide yakın zamanda duydum..
Bir de bana bol bol serum verildi..
CaHastanede yattım bu sebeple bana protein ve sıvı almam söylendi canım..
Enerji içeceğinide yakın zamanda duydum..
Bir de bana bol bol serum verildi..
Canlar simdi arada kaldim su olayinda.Beni transfer günü aradı hemşire su iç gel dedi 1 litre bile içmedim doktorum muayene yaptı ve hemsireye kızdı kesinlikle böyle şişkinlik olan hastaya birdaha benden habersiz su iç demeyin dedi
Evet sen normal tüketCa
Canlar simdi arada kaldim su olayinda.
En iyisi ne cok iciyim ne az iciyim artik hayirlisi yarina kadar
Evet cnm en iyisi yarina kadar dikkatli ol ve doktoruna git durumunu bizede yaz lütfen tekrar geçmiş olsunCa
Canlar simdi arada kaldim su olayinda.
En iyisi ne cok iciyim ne az iciyim artik hayirlisi yarina kadar
Doktorlara göre tedavi değişiyor demekki ben başka bir hastaneye email attım ve bu tedaviyi ılkkez duyduk dediler ben faydasını gördüm nefes bile alamıyorumdum hastanede beni görenler bebek kaç aylık diye soruyorlar di okadar ki Karnım şişti
Aynen benim bu şişkinlik yuzune tedavim şubattan nisana geçti ve şehir dışında 2 kere gitmek zorunda kaldım zor bir umut için herseye göğüs geliyoruz eşim bana bu yolda Öleceksin vazgeç demişti rabbim kimsenin emeğini boşa vermesin ben neler çektim 14 senede inşallah bu kez hiç bir sorun olmaz da hersey sonuna kadar güzel olurAynı şekildeydim ben de bir gecede aniden şiştiğimi hatırlıyorum sabah giydiğim kotu akşam acile giderken giyememiştim o kadar şişmişim...Acilde yaşadıklarımda sağlık skandalıydı resmen..Devlet hastanesinde ilk deneyimim berbattı...Sonra 4 gün yattım şişliğimin normale dönmesi nerdeyse 1 ayımı aldı..Çok fena bir durum kimseye yaşatmasın Allah...
canım bana 2 kez yapıldı o işlem her seferinde öncesinde senin anlattığın şikayetleri yaşadım.sanki patlıycakmışım gibi bi ağrı şişlik oldu işlemden sonra geçti bi sorun yaşamadım sonrasında seninkide umarım birkaçgüne geçer eyer bu şikayetlerin devam ederse doktorunada bi danış istersen endişe etme minik meleklerin olacak sonrada transfer bide tutunabilirlerse sınırsız mutlulukArkadaslar bugun yumurtalarim toplandi.ama ben hala cok kotuyum.yuruyemiyorum.iki buklum dogrulamiyorum.karnim sis dokunamiyorum bile.aferdersiniz wcye bile aglayarak gidiyorum.
Neden boyle oldu.napmam lazim nolur yardim edin
Acanım bana 2 kez yapıldı o işlem her seferinde öncesinde senin anlattığın şikayetleri yaşadım.sanki patlıycakmışım gibi bi ağrı şişlik oldu işlemden sonra geçti bi sorun yaşamadım sonrasında seninkide umarım birkaçgüne geçer eyer bu şikayetlerin devam ederse doktorunada bi danış istersen endişe etme minik meleklerin olacak sonrada transfer bide tutunabilirlerse sınırsız mutlulukgüzel haberlerini bekliyorum....
Evet sen normal tüket
Yarın müstakbel bebeklerinden güzel haberler alınca ne ağrın kalır ne başka birşey
Evet cnm en iyisi yarina kadar dikkatli ol ve doktoruna git durumunu bizede yaz lütfen tekrar geçmiş olsun
Arkadaslar yardimlariniz icin coook tesekr ederim.bugun agrim yok cok sukur gecti galiba.yarinda transferim var.rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin zor seyler yasiyoruz.canım bana 2 kez yapıldı o işlem her seferinde öncesinde senin anlattığın şikayetleri yaşadım.sanki patlıycakmışım gibi bi ağrı şişlik oldu işlemden sonra geçti bi sorun yaşamadım sonrasında seninkide umarım birkaçgüne geçer eyer bu şikayetlerin devam ederse doktorunada bi danış istersen endişe etme minik meleklerin olacak sonrada transfer bide tutunabilirlerse sınırsız mutlulukgüzel haberlerini bekliyorum....
Oh çok şükür iyi olmana sevindim...A
Arkadaslar yardimlariniz icin coook tesekr ederim.bugun agrim yok cok sukur gecti galiba.yarinda transferim var.rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin zor seyler yasiyoruz.
Bana opudan bi gun sonra haber verdiler dollenenlerin sayisini soylediler.yarinda transfer olcakmis acaba bugun tekrar ararlarmi embriyolar ne durumda soylerlermi sizce.
Cok soru sordum sizede ama 3gun icinde kackere ariyolar sizlerde nasil oldu
Tmm canm bende yuzumu kizartip bi ariyim bakalim.bi yandanda korkuyorum kotu bi sey derler diyeOh çok şükür iyi olmana sevindim...
Valla beni hastaneden armadılar hiç bir saat veriyorlardı o saatten sonra arayıp durumlarını öğrenebilirsiniz demişlerdi kendim aramazsam kimse arayıp demiyordu...
canım her hastane bir değil ama beni aramışlardı kaçtane sağlıklı bilgi verdiler transfer tarihini belirttiler tahmini olarak sonra olması gereken gün hastaneye çağırdılar ve işlem öncesi detaylı bilgilendirmeyi yaparak işleme başladılar bakalım sende nası olacak haber verirsin hergün bilgi verilmiyor sonuçta ve bizim içinde merak içinde geçen bi durum olmuş oluyoA
Arkadaslar yardimlariniz icin coook tesekr ederim.bugun agrim yok cok sukur gecti galiba.yarinda transferim var.rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin zor seyler yasiyoruz.
Bana opudan bi gun sonra haber verdiler dollenenlerin sayisini soylediler.yarinda transfer olcakmis acaba bugun tekrar ararlarmi embriyolar ne durumda soylerlermi sizce.
Cok soru sordum sizede ama 3gun icinde kackere ariyolar sizlerde nasil oldu
Malesef negatif olmuştu canım, zaten döllenen embriyolar kaliteli değildi. Şimdi 3. tedavime başlayacağım, Aralık ayında kısmetse. Şuan iyisin galiba, yorumlardan öyle okudum. Söylediğin gibi benimde çok ağrım oldu, anesteziden dolayı kusmuştum. Bugün yeni tedavim için yeni bir yerle görüştüm, genel anesteziden korktum dedim, lokal yaparız dedi :) rahatladım :) bu arada yumurtaların döllenmiş, inşallah güzel haberler gelirsin,inşallah bu sefer hamile haberlerini alırız canım. Rabbim yardımcımız olsun.Tesekrler canm sanada cok gecmis olsun.peki noldu sonucun?
Bide benm bu ilkte degil 4.tupbebegim.ama dun cok kotuydum bugun biraz daha iyiyim.biraz yuruyus yapmayi dusunuyorum iyi gelir belki.
Evet canm merkezi aradim onlarda boyle soylediler.transfer gunu ayrintili bilgi vereceklermis.hakkimizda hayirlisi olsun insallahcanım her hastane bir değil ama beni aramışlardı kaçtane sağlıklı bilgi verdiler transfer tarihini belirttiler tahmini olarak sonra olması gereken gün hastaneye çağırdılar ve işlem öncesi detaylı bilgilendirmeyi yaparak işleme başladılar bakalım sende nası olacak haber verirsin hergün bilgi verilmiyor sonuçta ve bizim içinde merak içinde geçen bi durum olmuş oluyo
Evet bizimde sorunumuz bu oldu hep.embriyolar kaliteli olmuyo tedavlerimde.oyuzden biraz tedirginim bilgi alamadigim icin.Malesef negatif olmuştu canım, zaten döllenen embriyolar kaliteli değildi. Şimdi 3. tedavime başlayacağım, Aralık ayında kısmetse. Şuan iyisin galiba, yorumlardan öyle okudum. Söylediğin gibi benimde çok ağrım oldu, anesteziden dolayı kusmuştum. Bugün yeni tedavim için yeni bir yerle görüştüm, genel anesteziden korktum dedim, lokal yaparız dedi :) rahatladım :) bu arada yumurtaların döllenmiş, inşallah güzel haberler gelirsin,inşallah bu sefer hamile haberlerini alırız canım. Rabbim yardımcımız olsun.
valla kızlar genel anesteziyi öneriyorum büyük rahatlık strese girmez rahat olursun.ne oldu ne olacak merak endişe yok.işlem biter doktor gelir detaylı görüşürsün en iyisi ....Evet bizimde sorunumuz bu oldu hep.embriyolar kaliteli olmuyo tedavlerimde.oyuzden biraz tedirginim bilgi alamadigim icin.
Lokal anesteziyi iyi cesaret etmissin ben yapamazdim galiba.transferde bile anestezi yapsalar diyorum hep.
Rabbim insallah sanada banada isteyen herkese hayirli saglikli salih evlatlar nasip eder insallah.uzulme sen vardir bundada bi hayir
Bn opu olurkn yattigimda masaya hatta ayaklarimi bile sabitlediler cirt cirtli biseyle ki neden bunu yapiyosunuz zaten anestezi ile kndimde olmicamki dedim hemsirede istemsz bile olsa kimildamaminiz bu islemde onmli demisti. Iyi cesaret lokal ile . :) ins hepimizinkinin sonu iyi olurrrvalla kızlar genel anesteziyi öneriyorum büyük rahatlık strese girmez rahat olursun.ne oldu ne olacak merak endişe yok.işlem biter doktor gelir detaylı görüşürsün en iyisi ....
amin ....sadece garantiye almak için yapıyolar aslında .. genel anestezide bir kez histereskopi olmuştum tanı amaçlı aynı şeyi yaptılar bağlıyolar her yerden sinir bozucu bir durum.allahtan hemen uyudum gerilmeden daha fazlaBn opu olurkn yattigimda masaya hatta ayaklarimi bile sabitlediler cirt cirtli biseyle ki neden bunu yapiyosunuz zaten anestezi ile kndimde olmicamki dedim hemsirede istemsz bile olsa kimildamaminiz bu islemde onmli demisti. Iyi cesaret lokal ile . :) ins hepimizinkinin sonu iyi olurrr
Bende oyle oluyorum ya.bian once uyutsalar diye dua ediyorum.amin ....sadece garantiye almak için yapıyolar aslında .. genel anestezide bir kez histereskopi olmuştum tanı amaçlı aynı şeyi yaptılar bağlıyolar her yerden sinir bozucu bir durum.allahtan hemen uyudum gerilmeden daha fazla
Aminn insallah cektigimiz sikintilara deger.Bn opu olurkn yattigimda masaya hatta ayaklarimi bile sabitlediler cirt cirtli biseyle ki neden bunu yapiyosunuz zaten anestezi ile kndimde olmicamki dedim hemsirede istemsz bile olsa kimildamaminiz bu islemde onmli demisti. Iyi cesaret lokal ile . :) ins hepimizinkinin sonu iyi olurrr
hastane sonrası yaz olanları bakalım doktor ne diycek allah kolaylık versin....Bende oyle oluyorum ya.bian once uyutsalar diye dua ediyorum.
Transferde zaten bacaklarim tir tir titriyo baglamalarina ragmen zapt edemiyorum kendimi.gerginlikten elim ayagim buz kesiyo.isimiz zor ya.yarin bapicam hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?