yumurta toplandiktan sonra transferini bekleyenlenler

saolasın canım çok teşekkur ederim.antalya tüp bebek merkezi.evet az kaldı canım heyecanla beklıyorum estroferm, corapin, elevit kullanıyorum.canım donduruyorlar ama ayrıyetten ucret alıyorlar.her bır paket 500 tl.toplam 1500 tl vereceğız.senınde hakkında hayırlsı olsun.geç olsunda guç olmasın ınşalllahh

stres yapma canım.hep bu donemlerde ınsan psıkolojısı değışıyor ya.hakkında hayırlsı olsun
Amin cümlemizin hakkında hayırlısı.
İnsanoğlu çok sabırsız çok bencil.Bir bebek isterken şimdi ikisininde bana tutunmasını istiyorum. Allah yüzümüze baksın güldürsün ne diyim. Kaldı 1 hafta

çok haklısın canım.sonrada sağlıklı hamılelık,sağlıklı evlat.bu boyle surup gıdecek.ısteklerımız yaşadığımız surece devam edecek.hayırlı haberler.

çok haklısın canım.sonrada sağlıklı hamılelık,sağlıklı evlat.bu boyle surup gıdecek.ısteklerımız yaşadığımız surece devam edecek.hayırlı haberler.

Saol canim benim inşallah hepimiz icin.epey para vermissiniz ama degecek insallah hic bir onemi kalmayacak. Bak bir gun daha gecti:)

merhaba kızlar,benim de 19 yumurcak toplandı,9 u döllendi,6 sı 3. güne geldi ama 5. güne bekletildi,4 tanesi 5. güne geldi ve donduruldu(geçen ay) ve dün 2 tanesi çözdürülüp transfer edildi,diğer 2 sini de süresiz dondurttuk. (inşallah olmaz ama )dünkü transferim tutmazsa tekrardan ilaç kullanmadan transfer yaptırıcaz ya da bu tutarsa 3-4 sene sonra yine onları kullanırız :) doktorum çok hassas,5. güne getirip dondurdu ve vücudu ilaçtan hormondan arındırdı ve herşey tam istediği değere gelince transferi yaptı.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,Allah evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim. sevgiler..

canım hayırlı uğurlu olsun tedavın.hayırlı sonuçlar alırsın ınşallah.dondurunca ıyı oluyor erçekten guvence gıbı sankı

B birsenbirbenbirdebebek inşallah öyledir, mayıs ayında taze transferim olmuştu farklı bir dr ile,tutmadı,şimdi doktoruma ve kliniğe çok güveniyorum,inşallah bu sefer ol der Allah ve olur.hayırlısıyla tabi.sağlıklı sıhhatli tam ve hayırlı evlat olacaksa buyursun gelsin :)

canım o guvence olayını şoyle soylemek ıstedım.tekrar yumurta buyutme ve toplama ışı olmadığı için rahat oluyor ama tutma olayı nasıl onu bılmıyorum.bızde hazıran gıbı dondurlmuşları denedık ama olmadı.eylul ayında yumurta buyutme toplatma ışıyle uğraştık.bızım merkez donduruyor bakalım ekım sonu transfer.hepımıze hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar versın allahım

Aayy canim yaaa valla doğru anlamak icin tekrar tekrar okudum. Kafam bu konuda çok karışık kendi adima. Insallah rabbim sana nasip etmistir karnindaki yavrularını guzel haberler alirisin. Bana bir fikir ver lutfen benmi evham yapiyorum. 12 tane toplanmisti 7 si dollendi sonra 3 tanesi ilerlemis ama cok iyi kalite dediler. Ve 3. Gun dondurdular. 5. Gune götürebiliriz cozdukten sonra 2 gun bekletip 5. Gun yapiyolar yada zaten iyi kaliteyse bekletmeyip 3. Gin olarak transfer ediyorlar. Anladin demi ayy bu durumu kimseye anlatamiyorumda:) dr. Buna beraber karar veririz dedi transfer gunu yani 3. Gunmu 5. Gunmu yapalım diye. Ben simdi cookk endiseliyim. Reglimi bekliyorum transf er icin.

3. Gün dondurulduysa bir daha çözdürüp 2 hün bekletip tekrar 5. Güne bekletmek saçma geldi bana çünkü çmzülünce bozulma ihtimali de var embriyonun,bence kesinlikle adetinle birlikteilaç protoküle başla ve dondurulmuş 3. Gün transferi yaptır.benim 5. Güne bekletilip dayanan en iyiler donduruldu ve 20 ekimde transferim yapıldı,kalan 2 taneyi de hiç elletmedik,ihtiyaç halinde çözdürüp transfer ettiricez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…