Seninkide hayirli olur insallah. Cok heyecanliydim ben bir gun oncesi. Seni anlayabiliyorum. Olgun ve kaliteli yumurtaların toplansin insallah duacinimcanım hayırlısı olsun inşallah.. benimde sabah 9.30da toplanacak
son muayenemde 6ydı :) bu sabah tam 11 yumurtam toplandı kızlar[/QUOTE oo cok iyi insallah hepsi hucrelere bölünür güzel haberlerini bekliyoruz. Transferin ne zaman?
eğer rahim uygun kalınlığa ulaşırsa cumartesi yada pazar olacak canım[/QUO insallah bebegin yada bebeklerin seninle olurlar.
Cok heyecanli isler bu işler:) bebislerimiz misafirhanede şimdilik sonra bizimle olacak:)Merhabalar. Benimde dün oldu operasyon. Transfer günü için telf bekliyorum hastaneden. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Merhaba kizlar benimde biraz önce yumurtalar toplandi yarin arayip neticeyi ögrenecegim. Ikinci tüp bebek denemesi oluyor bu... Heyecan dorukta yüzdük yüzdük sonuna yaklastik cok sükür bakalim allahim sen yardimcimiz ol! Isteyen herkese basip etsin Allahim
Çok yıprandik bu iki senedir, nasipten öteye gidilmiyor
Insanoğlu plan yaparmiş, kader kenarda kıs kıs gülerek sen istediğin kadar plan yap benim dediğim olacak demiş
Selamlar herkese...
Senin kac tane toplanmis genelde % 70 i dolleniyo diye biliyorumMerhaba kizlar benimde biraz önce yumurtalar toplandi yarin arayip neticeyi ögrenecegim. Ikinci tüp bebek denemesi oluyor bu... Heyecan dorukta yüzdük yüzdük sonuna yaklastik cok sükür bakalim allahim sen yardimcimiz ol! Isteyen herkese basip etsin Allahim
Çok yıprandik bu iki senedir, nasipten öteye gidilmiyor
Insanoğlu plan yaparmiş, kader kenarda kıs kıs gülerek sen istediğin kadar plan yap benim dediğim olacak demiş
Selamlar herkese...
Sende durumlar nedir arkadaşımMerhabalar. Benimde dün oldu operasyon. Transfer günü için telf bekliyorum hastaneden. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Sende durumlar nedir arkadaşım
Ayyy canım ya simdi durumunu cok iyi anlayabiliyorum. Inşallah olumlu sonucunu alirsin bizimle paylasirsin.Çok şükür transfer oldu. Beklemedeyim şimdi
ayyyy çok heyecanlı benimkide yarınnnnnnnnÇok şükür transfer oldu. Beklemedeyim şimdi
ayyyy çok heyecanlı benimkide yarınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?