Degerim 592.1 çıktı mutluluktan ağladım cokkkkkkk mutluyum:)))) ins pazartesi günü ikiye katlanir sonucumm

sevinçten ne yazacağımı şaşırdım süper yaaaa,değerin de çok güzel darısı bizim başımıza inşallah.çok sevindim canım tebrik ederim.doktorun kimdi canım kaç embriyo almıştın tam hatırlayamadım da.Rabbim tamamına erdirsin canım....

İzmirli canim cok guzel degerin.foruma iki bebis daha geliyo galiba:-) masallah canimm
Allah kucagina almayi nasip eder insallahh

canim dun doktorla gorustuk pazartesi cikacagiz zannediyorduk.ams kizimiz daha cok kucuk.fazla kilo alamamis.300gr daha almadan cikaramam riskli olur cikarsa dedi.yani daha hastanedeyiz bi hafta kadar
suan 1680gr.dua edin bize bol bol kili alalimmm nolurrr.

brezeciğim sağlıklı sıhhatle zamanında kucağına alman dileğiyle. pembe ve lila renkli güzel günler senin olsun..

Degerim 592.1 çıktı mutluluktan ağladım cokkkkkkk mutluyum:)))) ins pazartesi günü ikiye katlanir sonucumm

Forma hızlı bir giriş yaptın.çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.bu güzel haberin devamı bekleyen arkadaşlarımıza (larax,ansu)'ya olur inşallahhh

Son düzenleme:
sevinçten ne yazacağımı şaşırdım süper yaaaa,değerin de çok güzel darısı bizim başımıza inşallah.çok sevindim canım tebrik ederim.doktorun kimdi canım kaç embriyo almıştın tam hatırlayamadım da.Rabbim tamamına erdirsin canım....

Çok saol teşekkür ederim darısı isteyrn herkesin başına benim doktorum berk bey 3 embriyo almıştım:))

Forma hızlı bir giriş yaptın.çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.bu güzel haberin devamı bekleyen arkadaşlarımıza (larax,ansu)'ya olur inşallahhh
Tress aslında hızlı bi giriş yapmadim uzun zamandır forumu takip ediyodum ama üye olamadim hatta esim üye yapti iykide yaptı ayrıca şüphelerim vardi berk beyle ilgili ama burdaki doktorum berk beyin yakın arkadaşı oldugu icin kabul ettim ona gitmeyi güzel bi sonuç aldım ins devami gelir.

Arkdaslarim günaydin

bildiginiz gibi ikiz bebislerimiz oldu yumurta donasyonda...mutlulugumuzdan hep bahsettim sizlere zaman buldukca, son zamanlarda bazen su durumlari yasiyorum ve sizlerden fikir almak istiyorum, düsüncelerinizi bilmek istiyorum...

malum bebis görmeye hep yakinlarimiz aile dostlarimiz arkaadaslarimiz geliyor.......ilk zamanlarda kizimi bana benzeten cok olurdu..oglumu da babasina...bende dahi kizimi bana benzetiyordum. bir kac gelen aile bebislere bakiyorlar ve diyorlarki: ya bunlar sadece babaya benziyo, veya ya kiziniz hic kimseye benzemiyo, vs vs....benim acikcasi morelim bozuluyo bu konulara, neden duygularimi saklayim...o an insanlara en iyisi nasil cevap verilmeli, cevap verilmemeli mi yoksa hic? o zamanda diyorum süphe yaratmayim...yani ne desem ne yapsam bende bilmiyorum. bazen diyorum yok yanliyorsunuz, bakinsana bana benziyo, bazen de diyorum bizim icin hic önemi yok kime benzemis kime benzememis, nitekim saglik önemli - ki gercekten en önemlisi bu...yoksa onlar benim canlarim kanlarim...........öyle bir seviyorumki cogu zaman yatak baslarinda oturup sevincten göz yaslari döküyorum ve bazen hala inanamiyorum benim bebislerimin oldugu..

yinede bu konuda sizden düsüncelerinizi almak istiyorum, siz olsaniz acaba ne yapardiniz veya ne yapiyorsunuz, nasil tepki veriyorsunuz.......

tesekkür ederim.

bebekcim canım ya çok seviyorum içinden geleni yazmanı.
ben de düşüncelerimi yazayım.
şimdi bizim milletimizde benzetme işi hobi. ben bunu anladım. her muhabbette illa kime benziyor konusu geçecek. buna alış. kendine birkaç cümle bul. değiştire değiştire kullanırsın. ama bu konuları çok da ciddiye alma çünkü gerçekte kime benzediğini söylemek ezberci bir muhabbet. yani şöyle, napıyorsun diye sorarlar, iyiyim sen napıyorsun deriz. aslında ne yaptığımızı veya nasıl olduğumuzu sormuyor. konuya giriş gibi birşey.
bebek benzetme de buna benziyor. yani muhabbet olsun diye konuşulan birşey. bebek görmeye gelmiş. ne diyecek? anneye mi babaya mı benziyor? maksat muhabbet olsun yani. o yüzden çok ciddiye alma derim.
ikinci olarak etrafındaki ailelere bak. benim etrafımda annesiyle babasına zerre kadar benzemeyen o kadar çok insan var ki. ama donasyon olmadığına eminim :) hem ne önemi var ki? kime benziyorsa benziyor. bizi ilgilendiren onların sağlığı, sıhati, mutluluğu, keyfi.

ama seni de anlıyorum. ela doğduğunda eşime benziyordu. ama şimdi benim bebekliğimin aynısı oldu.(bilmeyenlere: sperm donasyonu ile hamile kaldım)
yine de eşimin tarafı ela yı eşimin bebekliğine benzetiyor. Eşim o zaman çok mutlu oluyor. Yani seni anlıyorum benzesin istiyorsun.

bir de şu var; şimdi benzemese de sonra benzeyebilir. çok çabuk değişiyorlar. tipi benzemese bile konuşması benzeyecek, ses tonu, mimikleri, yürüyüşü, elini masaya koyuşu, oturuşu, gülümsemesi. Aynı sen olacak. çünkü o senin kızın :)

Canım arkadaşlarım,transferleriniz olmuş,allahım sımsıkı tutunmalarını,güzel annelerini hiç bırakmamalarını,40 hafta boyunca sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı evlatlar doğurmanızı nasip etsin...İnanın sizi adım adım takip ediyorum ama benim bulantılarım hala devam ediyor,bir de çalışmaya devam ediyorum onun için hep gecikmeli yazıyorum ama inanın her gece sizlere dua ediyorum,inşallah güzel allahım hepimizin yüzüne gülecek,dualarımızı boş çevirmeyecek:)
Bu arada belirtileri arıyoruz ya hepimiz ilk 12 gün boyunca,ben o kadar çok güneşlenmişim ki alev alev yanıyordum,özellikle ayaklarımın ateşinden ilk 3 gün neredeyse hiç uyuyamadım,bir de ben de her hamilelikte uçuk çıkıyor 3. ve ya 4. gün ben vücudumun ateşinden diye düşündüm ama eşim hamilesin bak uçukladın gene deyince havalara uçtum:) zaten 7.günde lekelenme gelip hamile olduğumu anlamıştım,yani garip garip değişik değişik belirtiler olabiliyor,bence sadece bebeğim benimle deyip keyfini çıkarın ve gün saymayın,bence kızlar hamilesinizzzzzzz:) Canlarım benim inşallah Alpilknurun,Ansunun ve Larax ın sevinçli haberlerini hep beraber okuyup süreci hep beraber yaşayacağız,hayırlı haberler diliyorum..:nazar::nazar::nazar:

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim.İnşallah güzel haberleri de bir alsak var ya.o zaman dünyalar benim olur.canım sen bizi düşünme sen kendine dikkat et,iyi bak.

canım merhaba,
aynen Rabbim hayırlısını nasip etsin,
ben de şuan için güzel haberler var, doktor kontrolümüz vardı,ultrasyon da kalp atımlarını,hareket ettiklerini gördüğüm an dünyalar benim oluyor, şuan kıyafet, beşik, puset hep bakıp bakıp geri geliyoruz,
doktorum tansiyon konusunda korktuğu için kilo almamam gerektiğini defalarca belirtiyor, bugün 34 hafta ya inşallah tamamlarız dedi,
dün bir hastası tansiyondan 28 hafta da doğum yapmış, bebek 1 kg olarak dünyaya gelmiş ve de hastası da yoğun bakıma alınmış, yüksek tansiyondan iç organlarının hep şiştiğinden bahsetti,
bebeklerim iyiler, gram gram büyümeye başladılar, inşallah 9 ay boyunca Rabbim ben den ayırmaz,artık dualarım bana ve diğer hamilelere hayırlısı ile Allahım eli ayağı düzgün, bedenen ve fikren her yönden mükemmel evlatları zamanın da doğurmayı ve doğumları nasip etsin,isteyen herkesin gönlüne göre versin, bebek isteyen herkesin kucaklarını bebeklerle doldursun,,,,,

Merhaba,hamileliğinin güzel devam etmesine çok sevindim.kiloya dikkat tabi.daha sağlıklı,daha doyurucu gıdalarla beslenmeye devam et.

ben yeni katıldım aranıza ama yinede iyi dileklerimi sunmak istedim.allah hayırlı sonuçlar versin inşallah. çok güzel bi heyecan olsa gerek.darısı hepimizin başına sonucunu merakla bekliyorum :)))

Canım hoş geldin aramıza.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.umarım önce ben sonra da sen güzel haberler alırsın.

Canım arkadaşlarım,nihayet cinsiyetimiz tam belli oldu,Allahım nasip ederse bir kızımız olacak:) Eşimin yüzü gözü düştü ama ben resmen havalardayım,oldum olası hayalim kız çocuğuydu,Allahım inşallah kucağıma almayı nasip etsin,karnının büyüdüğünü görmek,ultrasonda kıpırdadığını,elini kolunu,canlı olduğunu görmek o kadar güzel duygularki allahım hepimize bunu yaşatsın,hepimiz bu güzel duyguları tadalım inşallah,sizleri çok seviyorummmm:)

Canım arkadaşım dünyanın en güzel haberini almışsın.pembeli geliyor demek.çok güzel.sen eşini boşver :) o kızının evde bıcır bıcır hareket etmesi o evi en güzel yer yapacak.ne kadar mutlusundur şimdi.Allah daha da arttırsın inşallah

İzmirli arkadaşım çooookkk tebrik ederim allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin . kucağına aldığın günleride görelim inşallah. endişeler doğuma kadar devam edecek, hep bir oturup bir kalkacaksın her hafta ayrı bir telaşe saracak çünkü içinde can büyüyor ve bunlar harika sıkıntılar :))

Bebek canım arkadaşım, breze ve rüzgarselin güzel anlatmış bende takviye yapayım.
eee ne güzel işte babalarına benzetiyorlar sokaktan geçen herhangi bir kimseye değil ki. zaten şu kime benziyor muhabbeti hakikaten sohbet havası olsun diye ortada gezer bebek görmeye gelindiğinde.
çevremizde kimin çocuğu tam olarak anneye ya da babaya benziyor ki zaten önemli olan kendilerine münhasır olmaları.
geçen gün ultrasonda bebeğimi aynen babasına benzettim sonrada güldüm kendi kendime yahu daha bebek siması sadece.:)
hem seninkiler daha çok küçük şuan birinize tam olarak benzemez diye düşünüyorum. büyüdükçe şekillenecekler. senin öğreteceğin bilgi ve terbiyelerle ve görecekleri kişiliğinle sana bezeyip senin gibi insancıl, sıcacık ve samimi olacaklar.

bana şimdi herkes " ay bebeğin sana benzesin sarışın renkli gözlü olsun" diyolar bende yok yaw benden daha farklı güzel olsun diyorum..
sonuç itibariyle herkes gelir bişey söyler gider kapıdan çıkarken unuturlar. önemli olan bizim hislerimiz. sıhhatli ve hayırlı evlat olmaları en büyük gayemiz..

şöyle bir hayat görüşüm vardır "benim dünyam, benim bedenim,benim evim, benim hayatım, benim düşüncelerim, benim sağlığım, hiç kimse benim ekmeğimi vermiyor, yada herhangi bir sağlık tedavimde kalkıp karşılamıyor o halde kararlar ve düşünceler bana ait.
öneri , tavsiye alabilirim ama her konuda karar benimdir. kimse hayatımı şekillendirmeye ve mudahale etmeye hakkı yoktur"

sevgiyle öpüyorum seni tatlı anne :)

İzmirli arkadaşım çooookkk tebrik ederim allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin . kucağına aldığın günleride görelim inşallah. endişeler doğuma kadar devam edecek, hep bir oturup bir kalkacaksın her hafta ayrı bir telaşe saracak çünkü içinde can büyüyor ve bunlar harika sıkıntılar :))

Bebek canım arkadaşım, breze ve rüzgarselin güzel anlatmış bende takviye yapayım.
eee ne güzel işte babalarına benzetiyorlar sokaktan geçen herhangi bir kimseye değil ki. zaten şu kime benziyor muhabbeti hakikaten sohbet havası olsun diye ortada gezer bebek görmeye gelindiğinde.
çevremizde kimin çocuğu tam olarak anneye ya da babaya benziyor ki zaten önemli olan kendilerine münhasır olmaları.
geçen gün ultrasonda bebeğimi aynen babasına benzettim sonrada güldüm kendi kendime yahu daha bebek siması sadece.:)
hem seninkiler daha çok küçük şuan birinize tam olarak benzemez diye düşünüyorum. büyüdükçe şekillenecekler. senin öğreteceğin bilgi ve terbiyelerle ve görecekleri kişiliğinle sana bezeyip senin gibi insancıl, sıcacık ve samimi olacaklar.

bana şimdi herkes " ay bebeğin sana benzesin sarışın renkli gözlü olsun" diyolar bende yok yaw benden daha farklı güzel olsun diyorum..
sonuç itibariyle herkes gelir bişey söyler gider kapıdan çıkarken unuturlar. önemli olan bizim hislerimiz. sıhhatli ve hayırlı evlat olmaları en büyük gayemiz..

şöyle bir hayat görüşüm vardır "benim dünyam, benim bedenim,benim evim, benim hayatım, benim düşüncelerim, benim sağlığım, hiç kimse benim ekmeğimi vermiyor, yada herhangi bir sağlık tedavimde kalkıp karşılamıyor o halde kararlar ve düşünceler bana ait.
öneri , tavsiye alabilirim ama her konuda karar benimdir. kimse hayatımı şekillendirmeye ve mudahale etmeye hakkı yoktur"

sevgiyle öpüyorum seni tatlı anne :)

Teşekkür ederim bilginisa :))bunlar tatlı heycanlar ins sorunsuz bebegimi kucağıma alirim

Arkadaşlarım geçen hafta cumartesi günü transferim olmuştu.bugün 8.gün.açıkçası çok heyecanlıyım.yarın evde bir test yapmayı planlıyorum ama çok korkuyorum.ben de hiç bir belirti yok.bu iyi mi kötü mü bilemiyorum.

Back
X