Arkadaşlarım geçen hafta cumartesi günü transferim olmuştu.bugün 8.gün.açıkçası çok heyecanlıyım.yarın evde bir test yapmayı planlıyorum ama çok korkuyorum.ben de hiç bir belirti yok.bu iyi mi kötü mü bilemiyorum.

Ansucum transfer gununu saymiyosun yani yarin 8.gun ben 7.gunu bakmistim coook silikti belli belirsiz 8.gunu sabah baktim daha belirgindi benimde pazardi yani ayni gun transferimiz olmus. pazar oldugu halde kan verdim ve beta hcg 220 cikmisti...hakkinda hayirlisi canim...

Arkadaşlarım geçen hafta cumartesi günü transferim olmuştu.bugün 8.gün.açıkçası çoktüeyecanlıyım.yarın evde bir test yapmayı planlıyorum ama çok korkuyorum.ben de hiç bir belirti yok.bu iyi mi köbilemiyorum.

Canım test günün yaklaşmış.şimdi sende ne büyük heycan vardır.(test yapsam mı yapmasam mı) korkudan bir türlü karar veremezsin.bence belirtilere takılma
.inan bu çok değişen bir şey bende mesela hiç bir belirti olmamiştı,sonuç üçüz gebelik olmuştu.bazılarındada belirtilerin hepsi oldu fakat negatif aldilar.inşallah yarın bize güzel haberler verirsin..

canım su an ıyı olmana cok sevındım ...sen olmayınca olmuyor ama böyle rahatsan kısmetse daha sonra paylaşırsın.kendıne ve bebısımıze ıyı bak.....:54:

İzmirli arkadaşım çooookkk tebrik ederim allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin . kucağına aldığın günleride görelim inşallah. endişeler doğuma kadar devam edecek, hep bir oturup bir kalkacaksın her hafta ayrı bir telaşe saracak çünkü içinde can büyüyor ve bunlar harika sıkıntılar :))

Bebek canım arkadaşım, breze ve rüzgarselin güzel anlatmış bende takviye yapayım.
eee ne güzel işte babalarına benzetiyorlar sokaktan geçen herhangi bir kimseye değil ki. zaten şu kime benziyor muhabbeti hakikaten sohbet havası olsun diye ortada gezer bebek görmeye gelindiğinde.
çevremizde kimin çocuğu tam olarak anneye ya da babaya benziyor ki zaten önemli olan kendilerine münhasır olmaları.
geçen gün ultrasonda bebeğimi aynen babasına benzettim sonrada güldüm kendi kendime yahu daha bebek siması sadece.:)
hem seninkiler daha çok küçük şuan birinize tam olarak benzemez diye düşünüyorum. büyüdükçe şekillenecekler. senin öğreteceğin bilgi ve terbiyelerle ve görecekleri kişiliğinle sana bezeyip senin gibi insancıl, sıcacık ve samimi olacaklar.

bana şimdi herkes " ay bebeğin sana benzesin sarışın renkli gözlü olsun" diyolar bende yok yaw benden daha farklı güzel olsun diyorum..
sonuç itibariyle herkes gelir bişey söyler gider kapıdan çıkarken unuturlar. önemli olan bizim hislerimiz. sıhhatli ve hayırlı evlat olmaları en büyük gayemiz..

şöyle bir hayat görüşüm vardır "benim dünyam, benim bedenim,benim evim, benim hayatım, benim düşüncelerim, benim sağlığım, hiç kimse benim ekmeğimi vermiyor, yada herhangi bir sağlık tedavimde kalkıp karşılamıyor o halde kararlar ve düşünceler bana ait.
öneri , tavsiye alabilirim ama her konuda karar benimdir. kimse hayatımı şekillendirmeye ve mudahale etmeye hakkı yoktur"

sevgiyle öpüyorum seni tatlı anne :)
Bilginisa eline saglik ne kadar guzel anlatmissin duygularini.soylediklerinde yerden goge kadar haklisin .aslinda cektigimiz acilarin pekcoguda o ne dedi bu ne dedi diye kendimizi hirpalamaktan kaynaklaniyor.ne mutlu sana ki bunu hayat felsefene donusturmussun.sevgiyle kal

aramiza hosgeldin ,seni ynei gördüm yada geriye dönük okuamdigim icin kacirmista olabilirim.
güzel bir aile formundasin bol zaman gecirmeler dilerim.
öncelikle transferin hayirli olsun cnm.bahsedermisin kendinden biraz.
Hnagi klinikte yaptirdin?
nerden katilyiorsun?
Yumurta donasyonumuydu?
kacinci mikron?
diger anneleirmizde seni tanimis olur.
Ben dogusta yaptim Dr.Sevket beyde 5.mikrom idi .hamile kalip devam edemiyen grubundayim.tekrar denedik hayirlisini dilyiorum allahtan.
yumurta donasyonuydu.ykaind aksimetse kan degerimle olumlu - olumsuz gelismeleri yazacagim.
allahim emekelrini bosa cikarmasin..bende snein gibiyim yeni transferim oldu dün itiabriyle yaptim test cook silik vardi ama kesin 12 günü bekliyorum .siz bana bakamyin yaptim ama herkese öenrmiyorum.kendimi herseye hazialdim ondnadan yapyiorum.
kaderimden kacamam ve kendimi tanidigim icin ypatim.
zaman gecmek bilmez evet ama tatli telaslardir.. sabir ve sakinlikle inslalah güzel sonuclar vereceksindir.
tekrar görüsmek üzere
aslında yeni değilim ama sessiz takip edenlerdendim ama böyle bi heycanı tek başıma kaldıramadım paylaşmak istedim dünya tüp bebk merkezinde kıbrısta oldu transferim yumurta donansyonu

Ansucum transfer gununu saymiyosun yani yarin 8.gun ben 7.gunu bakmistim coook silikti belli belirsiz 8.gunu sabah baktim daha belirgindi benimde pazardi yani ayni gun transferimiz olmus. pazar oldugu halde kan verdim ve beta hcg 220 cikmisti...hakkinda hayirlisi canim...

Canım test günün yaklaşmış.şimdi sende ne büyük heycan vardır.(test yapsam mı yapmasam mı) korkudan bir türlü karar veremezsin.bence belirtilere takılma
.inan bu çok değişen bir şey bende mesela hiç bir belirti olmamiştı,sonuç üçüz gebelik olmuştu.bazılarındada belirtilerin hepsi oldu fakat negatif aldilar.inşallah yarın bize güzel haberler verirsin..

Lalita ve tresscim bugün sabah biraz önce evde yaptığım test negatif çıktı.üzüntümü anlatamam şu an.

Lalita ve tresscim bugün sabah biraz önce evde yaptığım test negatif çıktı.üzüntümü anlatamam şu an.

Canım karamsarliga düşme önemli olan kan testi evde negatif çıkıpta kan testinde pozitif çıkan cok insan var benim tanidigim arkadaşım 3 aylik hamileydi evde yaptigi testte negatif çıktı ama kanda pozitif sonucu gördü

aslında yeni değilim ama sessiz takip edenlerdendim ama böyle bi heycanı tek başıma kaldıramadım paylaşmak istedim dünya tüp bebk merkezinde kıbrısta oldu transferim yumurta donansyonu

Magdemki öyle yabanci dgeilsin evet cnm güzel bir form aile ortami ,paylasimi var..
bende paylastikca acimda-güzl duygularimda burda paylasiyorum..
hayirli olsun transferin ,insallah kalbine göre versin cnm
güzel sonuclarini paylasmak dilegiyle.
sevgiler cnm

Çok saol teşekkür ederim darısı isteyrn herkesin başına benim doktorum berk bey 3 embriyo almıştım:))

canım tahlil, test olarak neler yaptırdın;Berk bey ilaç olarak neler kullandırdı biraz bize bahsedebilirmisin hazırlık aşamasında olan bizlere belki bir yardımın olur.tekrar tebikler canım....

Ansu tam kritik bir dönemde yapmissin ,bazen idrar testte cikmayabilir .
Endise etme cnm ,bekle 11.12 günü tekrarla istersende 11.gün kan testini yaptir.
Bazen hormonalrimiz gec kana karisiyor ve degerimizi belirleyemyior..üzüntü -endise duyma ..09.kasimda transferin oldu ysa transfer günü sayilmyior tam bugün 7.gün desin ve kritik bir gün.
Bekle biraz sali günü kan tahlili ypatir derim kendimce fikrim.cnm
Bende ayni gün transferim oldu ayni durumdayi.alalhim bizlere kolaylikalr versin.
heyecan karisik duygular hakim bendede ..
sevgiler.

Moralini lütfeen bozma kan testini bekle ...bazen idrarda erken olunca çıkmayabiliyor.herşey tersine dönebilir canım..

hemen stres yapma ,üzme kendini çünkü baen kanda pozitif çıkıyor idrarda negatif bence kandan baktırman en doğrusu.bekleyemeyeceksen canım bence kandan baktır.daha erken bence idrarda çıkması.üzülme canım hayırlısı olsun...

canim dun doktorla gorustuk pazartesi cikacagiz zannediyorduk.ams kizimiz daha cok kucuk.fazla kilo alamamis.300gr daha almadan cikaramam riskli olur cikarsa dedi.yani daha hastanedeyiz bi hafta kadar
suan 1680gr.dua edin bize bol bol kili alalimmm nolurrr.

merhaba cnm,
Olsun gec olsun güc olmasin cnm,kilo alir demekki yavas alyior kilo ? emin elelrdedir endise etme cnm.Güzel paylasimlardasin sgaol cnm.
Güzel kilosu masallah ,eve cikarsa hizli kilo alacaklardir eminim hizlica büyüeceklerdir..
dua ediyorum minik bebislerinize.. allahim kabul etsin?
isimlerini ne koydunuz? özel sözel -gizli oldugu icin söylemeyebilirsinde cnm .
adiyla yasinlar.
sevgiler cnm.darisi banada ikiz bende isterimmm cokkkkkkk))) duanizi eksik etmeyin cnmm ..

Degerim 592.1 çıktı mutluluktan ağladım cokkkkkkk mutluyum:)))) ins pazartesi günü ikiye katlanir sonucumm

merhaba 34izmirli hosgeldin aramiza,
Degerin cok güzel kacinci gündeki degerin ?
hangi Klinikte yaptirdin?
Kacinci denemendi cnm?
Mutlulugu hakettin ,allahim daim etsin insallah.hayirli evlatalr versin.degerin yüksek galiba ikiz ?
Insallah ikyie katlanir paylasiriz burada cnm.
adiniza sevindim ,simdi darisi diger anne adaylarina diyorum.
sevgilerimle cnm

testler ne kadar güvenilir? Özellikle donasyonlarda?
Arkadaslar testelrinizi hangi günde ypatiniz?
Kacinci günde silik cikti?
Hangi zamanlar dogrudur?
Güvenebilirmiyiz testlere?

Tüm denemis ve testi ypamis arkadaslarla paylasmak isterim.
Simdiden büyük heyecanlar ve endiseler basladi Alalhim yardimcimiz olsun. dualarinizi esirgemeyin lütfen .
Sevgilerimle

Back
X