merhaba mompe,
ben varım 16 haftalık hamileyim şuan bile belirtim olmadı, ne bulantı,ne kusma,ne baş dönmesi,ne göğüslerde hassasiyet hiçbirşey belirti olmadı, ve de sitedede çok arkadaşımız var, belirti olmadan test sonucu pozitif olan, pozitif düşün, bebişin ile konuş, hamile olduğunu düşün,,,[/QUOTE]

TEŞEKKÜREDERİM BANA CEVAB YAZDIĞIN İÇİN ALLAH BEBEĞİNİ SAĞSALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİPETSİN.

TEŞEKKÜR EDERİM BANA CEVAP YAZDIĞIN İÇİN DOKTORUM VERDA HANIM ESTROFEMEİ GÜNDE 5 TANE AĞIZDAN 2 VAJİNADAN 3 VAGİFEM VAJİNADAN . ADETİMİN 18 Cİ GÜNÜ 4 TANE TRASFER EDİLDİ.DOKTORUM RAHİM KALINLIĞINI İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA BEN BURDAOKUDUĞUM.

Linki ben acmistim devam edeyim cnm.
Dr.Verda hanim bildigim kadariyla Dogus Klinkteydi.sizdemi oraya geldiniz ?
Estrofemi cok aliyorusnuz ama tabik iher bünye farklidir demekki doktor size uygun görmüs.
4 adet cok güzel Allahim hayirlara getirisn insallah .
Kacinci denemeniz cnm? donasyon olarak?
Doktorundan menunmusun?
Kac defa denemeniz oldu?
Insallah güzel osnuclar alacaksin burda paylasacagiz büüyk bir aile burasi.
tekrar görüsmek üzere .[/QUOTE]

DONASYANDA İKİNCİ DENEME BİRİNCİSİ DR SAVAŞ BEYDE NEGATİF SONUÇ ALDIK BUNDA DR VERDA HANIMDA DENEDİK ÇOK MEMNUNUM DİREK TELOFONDA KENDİSİYLE GÖRÜŞÜYORUZ. DOĞUŞTAN AYRILDI KENDİ MERKEZİNİ AÇDI GİRNEDE ADA TÜP BEBEK ÇOK GÜEL BİR KLİNİK HERKES ÇOK İLGİLİ BKLİNİĞE YAKIN BİR OTELDE KALDIK BİZİ ÇOK RAHAT ETTİRDİLER.

Linki ben acmistim devam edeyim cnm.
Dr.Verda hanim bildigim kadariyla Dogus Klinkteydi.sizdemi oraya geldiniz ?
Estrofemi cok aliyorusnuz ama tabik iher bünye farklidir demekki doktor size uygun görmüs.
4 adet cok güzel Allahim hayirlara getirisn insallah .
Kacinci denemeniz cnm? donasyon olarak?
Doktorundan menunmusun?
Kac defa denemeniz oldu?
Insallah güzel osnuclar alacaksin burda paylasacagiz büüyk bir aile burasi.
tekrar görüsmek üzere .

DONASYANDA İKİNCİ DENEME BİRİNCİSİ DR SAVAŞ BEYDE NEGATİF SONUÇ ALDIK BUNDA DR VERDA HANIMDA DENEDİK ÇOK MEMNUNUM DİREK TELOFONDA KENDİSİYLE GÖRÜŞÜYORUZ. DOĞUŞTAN AYRILDI KENDİ MERKEZİNİ AÇDI GİRNEDE ADA TÜP BEBEK ÇOK GÜEL BİR KLİNİK HERKES ÇOK İLGİLİ BKLİNİĞE YAKIN BİR OTELDE KALDIK BİZİ ÇOK RAHAT ETTİRDİLER.[/QUOTE]

güzel arkadsim bu isimelri nerden bulyuorusnuz ? vallah iylanis yazacagimda cingar cikacak diye ödüm patliyor.
isimlerde -niklerde hizli yzadigim ve zamaninim kisitli oldugu icin on parmak yaziyorum aceleden isimelr nikler karisiyor..
takrar isimelrde sorun yasamak istemem nikelri kolay secin canlarimmm .. yada niksiz devam edecegim..) hahaaa
Evet taniyorum Dr.Verda yi cok hanim bir bayan ..isinide güzel yapyior gördüm Klinikte görüsümüstüm ama ben Dr.Sevkete gelmsitim.aradigimda Can bey aldi ve öylecede onda kaldim..memnunumda sorun yasamadim sükür...
Ada Klinigi duydum inceledim kücük derli toplu klinik yollari acik olsun .
seninde insalah güzel sonuclanacaktir hanim eli degdi nede olsa.))
tabiki rahat olmamaiz önemli zor sürec ..rahatlik -sorunsuz gecirmek önemli ..
klinikte fiat nasildi?
Iletisim nasildi? ilgililermi?
tekrar görüsmek üzere cnm

arkadaşlar bu aralar çok giremiyorum ama hep aklımdasınız sizin için dua ediyorum bir siteye girip hem iyi akşamlar demek hemde beni unutmayın demek için yazayım dedim
hamile arkadaşları tebrik ediyorum negatif alan arkadaşlara da daha vakti zamanı gelmemiş demek ki,vakti zamanı geldiğinde bebeklerinizin kucağınızda olacağını unutmayın ve üzülmemeye çalışın.
selamlar sevgiler

Kızlar bugünde testimi yaptırdık 1118 çıktı tam 2ye katlandi değerim yalnız troidle başım dertte ts3.39 tsh 1.62 t4 1.71 çıktı bu seferde t4 yüksek çıktı

Canım yine çok tebrik ederim.bir rüyada gibisin değil mi?ne güzel senin adına.tiroid'e dikkat et.doktorunla acilen düşürme konusunda bir tedaviye başla canım.

maalesef bu seferde olmadı..çok üzgünüm. testi cmtsi günü yaptırdım ama yazmak sizi de üzmek istemedim.acım hala aynı şu an gözlerimin önündeki yaşlardan ekranı bulanık görüyorum.
ama geçecek neler geçmezki..zaman herşeyin ilacı sadece biraz sessiz takipçiniz olacağım.hiçbirinizi etkilemek istemiyorum çok güzel yoldasınız ama ben zaten çok ümitsiz vakayım:(( sizin bebeğiniz olsun.zaten bütün çocuklar benim di mi..
bebişi olacak arkadaşları çok tebrik ediyorum.
hepinizi çok seviyorum sevgili forum arkadaşlarım.
sevgiyle kalın

Alpilknur canım bu sefer olmadı ama bir sonrakinde olacak.sadece şu an zamanı gelmedi belki de.yaşadığın üzüntünün bir de sevinci olacaktır bunun arkasında.çok zor ama gerçekten çok zor şu an yaşadıkların.bir süre dinlen,acını-acımızı yaşa ama daha sonra çok ama çok güçlü bir şekilde burda yanımızda ol tamam mı? seni hep burada görmek isterim.bu bana mutluluk veriyor açıkçası.senin alınyazındaki bebek şu an sadece zamanını bekliyor inan bana canım.

Ansucum idrarda cikmayabilir moralini bozma canim sen guclu birisin neleri atlatmissin...insallah persembe gunu mutlu haberi verirsin...[/QUOTE .!.:
Canım nerelerdesin özledik seni.ara sıra da olsa arayı soğutma.canım idrarda çıkmayınca yıkılmıştım ama burdaki sizin gibi arkadaşlarımın sayesinde perşembe günü olabilir diye ümitleniyorum.perşembe gel buraya ver bebeklerimi bana :)

hadi bakalim az kaldi insallah güzel haberlerinizi alacagiz..ansucum geriye dönük okudum biraz testi cok erken yapmissin arti idrar testi inan bana güvenilir degil polyanna ücüz hamile sanirim 9. gunuydu idrar testi yapti negatif cikti halbuki 3 tane bebisi var yani lütfen kann testini bekle insallah güzel olacak

Canım inşallah ağzından bal damlıyor.inşallah yazdığın ve içinden geçen gibi olur da o pozitifi görürüm.dayanamadım yaptım testi.inşallah senin yazdığın gibi erken yapmışımdır.sen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?iyisin değil mi?

maalesef bu seferde olmadı..çok üzgünüm. testi cmtsi günü yaptırdım ama yazmak sizi de üzmek istemedim.acım hala aynı şu an gözlerimin önündeki yaşlardan ekranı bulanık görüyorum.
ama geçecek neler geçmezki..zaman herşeyin ilacı sadece biraz sessiz takipçiniz olacağım.hiçbirinizi etkilemek istemiyorum çok güzel yoldasınız ama ben zaten çok ümitsiz vakayım:(( sizin bebeğiniz olsun.zaten bütün çocuklar benim di mi..
bebişi olacak arkadaşları çok tebrik ediyorum.
hepinizi çok seviyorum sevgili forum arkadaşlarım.
sevgiyle kalın

:43: canım çok üzüldüm bunun için teselli olarak ne yazılabilirki üzüntünü okadar içten anlıyorumki aynı şeyleri yaşayan biri olarak ama Allah'ın izniyle toparlayacaksın pes etme Rabbim bunu hayırlı görmüş demekki bunların hepsi bir imtihan bizler için... Bende Eylül'de sonucum negatif çıktığında mahfoldum bir daha denemem dedim ama şimdi şu iki ay bir an önce geçsin die dua ediyorum sağlığım düzelsin hemen kıbrıstayım umudunu yitirme lütfen... Rabbim dualrımızı boş çevirmesin bizlerede sağlıklı bebekler nasip etsin en kısa sürede inşallah
Sevgiyle kal

DONASYANDA İKİNCİ DENEME BİRİNCİSİ DR SAVAŞ BEYDE NEGATİF SONUÇ ALDIK BUNDA DR VERDA HANIMDA DENEDİK ÇOK MEMNUNUM DİREK TELOFONDA KENDİSİYLE GÖRÜŞÜYORUZ. DOĞUŞTAN AYRILDI KENDİ MERKEZİNİ AÇDI GİRNEDE ADA TÜP BEBEK ÇOK GÜEL BİR KLİNİK HERKES ÇOK İLGİLİ BKLİNİĞE YAKIN BİR OTELDE KALDIK BİZİ ÇOK RAHAT ETTİRDİLER.[/QUOTE]

Hoşgeldin Rabbim gönlüne göre versin umarım pozitif haberinle mutlu oluruz. Birşey sormak istiyorum. Savaş Bey le devam etmeyip doktor değiştirme sebebin neydi acaba?

Canım inşallah ağzından bal damlıyor.inşallah yazdığın ve içinden geçen gibi olur da o pozitifi görürüm.dayanamadım yaptım testi.inşallah senin yazdığın gibi erken yapmışımdır.sen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?iyisin değil mi?

canim benim gercekten erken yaptin ve idrar testine güvenme polyannayla devamli telde görüsüyoruz keske biraz düzelsede yazsa buraya ama hamileligi cok agir geciyor yanilmiyorsam 9. gün idrar testi yapmisti negatif cikti ama masallah ücüz hamile insallah seninde pozitif olacak ben iyiyim cok sukur estrofem bitti progestan Cuma gunu bitiyor cok sukur sadece vitaminler kaliyor mide bulantilarim bitti normale döndüm rahatim cok sukur darisi basina insallah canim..

canim cok tebrik ederim Allah kucagina almayida nasip etsin insallah troide dikkat et canim bende troid hastasiyim normalde 50 mg kullaniyorum ama benim estrofem günde 8 taneydi troid firladi estrofem yükseltiyor cünkü drum 100 Zaman Zaman 150 mg Kadar cikardi ama suan estrofem bitti yine 50 mg geri döndüm ilk 3 ay estrofem kullanacagin icin haftada 2 kez baktir cnm cunku gercekten anlamadan yükseliyor benim biranda 5 e cikti bebek icin tehlikeli rabbim yardimcin olsun

canim cok tebrik ederim Allah kucagina almayida nasip etsin insallah troide dikkat et canim bende troid hastasiyim normalde 50 mg kullaniyorum ama benim estrofem günde 8 taneydi troid firladi estrofem yükseltiyor cünkü drum 100 Zaman Zaman 150 mg Kadar cikardi ama suan estrofem bitti yine 50 mg geri döndüm ilk 3 ay estrofem kullanacagin icin haftada 2 kez baktir cnm cunku gercekten anlamadan yükseliyor benim biranda 5 e cikti bebek icin tehlikeli rabbim yardimcin olsun

Teşekkür ederim amin ins estrofemin dozu yüksek degil benim canım transfer olmadan once belli bi süre kullandktn sonra troide baktirdigmda hersey normaldi hic bi degisiklik yoktu cnm istenilen araliktaydi transferdn 3gun sonra bi baktik firlamis 9lara estrofem transferdn sonrada dozu değişmedi hep ayni dozda kullandım günde 3 tane kullanyrm hatta endokrin uzmanına gittiğimizde neden birden tsh degiskenlik gösterdi dediğimde muhtemelen bebek tutunmustur ondan olmuştur dedi

DONASYANDA İKİNCİ DENEME BİRİNCİSİ DR SAVAŞ BEYDE NEGATİF SONUÇ ALDIK BUNDA DR VERDA HANIMDA DENEDİK ÇOK MEMNUNUM DİREK TELOFONDA KENDİSİYLE GÖRÜŞÜYORUZ. DOĞUŞTAN AYRILDI KENDİ MERKEZİNİ AÇDI GİRNEDE ADA TÜP BEBEK ÇOK GÜEL BİR KLİNİK HERKES ÇOK İLGİLİ BKLİNİĞE YAKIN BİR OTELDE KALDIK BİZİ ÇOK RAHAT ETTİRDİLER.

Hoşgeldin Rabbim gönlüne göre versin umarım pozitif haberinle mutlu oluruz. Birşey sormak istiyorum. Savaş Bey le devam etmeyip doktor değiştirme sebebin neydi acaba?[/QUOTE]

SAVAŞ BEYLE DEVAM ETMEMEM ÇOK İLGİSİZ DİLER SONUÇ NEKATİF OLDUĞUNDA ARAYIP SORMADILAR BİZ SEBEBİ NE OLA BİLİR DİYE SORDUĞUMUZDA HİÇ BİRŞEY SÖYLEMEDİLER BİZ SİZE DÖNECEZ DEDİLER DÖNMEDİLER.

güzel arkadsim bu isimelri nerden bulyuorusnuz ? vallah iylanis yazacagimda cingar cikacak diye ödüm patliyor.
isimlerde -niklerde hizli yzadigim ve zamaninim kisitli oldugu icin on parmak yaziyorum aceleden isimelr nikler karisiyor..
takrar isimelrde sorun yasamak istemem nikelri kolay secin canlarimmm .. yada niksiz devam edecegim..) hahaaa
Evet taniyorum Dr.Verda yi cok hanim bir bayan ..isinide güzel yapyior gördüm Klinikte görüsümüstüm ama ben Dr.Sevkete gelmsitim.aradigimda Can bey aldi ve öylecede onda kaldim..memnunumda sorun yasamadim sükür...
Ada Klinigi duydum inceledim kücük derli toplu klinik yollari acik olsun .
seninde insalah güzel sonuclanacaktir hanim eli degdi nede olsa.))
tabiki rahat olmamaiz önemli zor sürec ..rahatlik -sorunsuz gecirmek önemli ..
klinikte fiat nasildi?
Iletisim nasildi? ilgililermi?
tekrar görüsmek üzere cnm[/QUOTE]

FİYATLAR AYNI KLİNİK ÇOK DÜZENLİ TEMİZ ÇALIŞANLAR ÇOK İLGİLİ PAZAR TATİL OLMASINA RAĞMEN ÇALIŞANLARDAN BİRİ BİZİ ALMAYA GELDİ İLETİŞİMDE GÜZEL ÇALIŞANLAR TELOFON NUMARASINI FERDİLER İSDEDİĞİN ZAMANSAAT ÖNEMLİ DEĞİL ARAYA BİLİRSİNİZ DEDİLER. BUNU DEMELERİ BİLE ÇOK GÜZEL.

Magdemki öyle yabanci dgeilsin evet cnm güzel bir form aile ortami ,paylasimi var..
bende paylastikca acimda-güzl duygularimda burda paylasiyorum..
hayirli olsun transferin ,insallah kalbine göre versin cnm
güzel sonuclarini paylasmak dilegiyle.
sevgiler cnm

inşallah allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın umutlarımız kırılmaz inşalah herkes hayırlısıyla alır bebişlerini kucağına

Evet dogru anladim canim, ona kardes istiyoruz, oda cok istiyor.

Sen de forumda ilk ve teksin.
Bu sekilde cocuğu olan ve ona yine bu sekilde kardes yapan kimse yok.
Kac yasında kızın benzeme konusu senin yaşadıkların hislerin ....biraz bahseder mısın kac yasında yapıldı ve cocuğun oldu ...sanırım cocuktan sonrada denedin ve negatif sonuc aldın doğru mü ....inşallah istediği kardes gelsin kızına.. Sevgiler

Back
X