canim benim gercekten erken yaptin ve idrar testine güvenme polyannayla devamli telde görüsüyoruz keske biraz düzelsede yazsa buraya ama hamileligi cok agir geciyor yanilmiyorsam 9. gün idrar testi yapmisti negatif cikti ama masallah ücüz hamile insallah seninde pozitif olacak ben iyiyim cok sukur estrofem bitti progestan Cuma gunu bitiyor cok sukur sadece vitaminler kaliyor mide bulantilarim bitti normale döndüm rahatim cok sukur darisi basina insallah canim..

Canım testi erkenden yaptın diye içime su serptiğin için çok teşekkür ederim.bu beni şimdilik o kadar rahatlattı ki anlatamam.İnşallah Allah'ın izniyle perşembe günü sonucum bir pozitif çıkarsa dünyada benden mutlusu olmaz olamaz herhalde.senin iyi olmana çok sevindim.hamileliğinin cefası bitti sefası başlıyor sanırım.aynı cefa ve sefayı Allah'ın bana da nasip eder inşallah.kendine ve sana ait olan herşeye çok dikkat etmen dileğiyle...

Canım ne olursa olsun burda bizi yalnız bırakma.neşemizi,seni eksik bırakma.buralarda olmak sana da bize de iyi gelecektir.Çok zor günler geçiriyorsun ancak bu tünelin ucu aydınlık emin ol.O mutluluk sana doğru yola çıktı ama daha sana ulaşma tarihi gelmedi.mutlaka sen de buralarda sevinecek,mutlu olacaksın.kendini toparlamaya başlayınca yine forumdaki ve gönlümüzdeki yerini al lütfen :)

Forumumuzun en yeni anne adayı yarın test günün.Burada senden gelecek güzel haberleri bekliyor olacağız ve mutluluğuna ortak olacağız.ben senin sonucunun çok iyi çıkacağını biliyorum ve inanıyorum.hadi bizi mutlu et yarın tamam mı?

Forumumuzun en yeni anne adayı yarın test günün.Burada senden gelecek güzel haberleri bekliyor olacağız ve mutluluğuna ortak olacağız.ben senin sonucunun çok iyi çıkacağını biliyorum ve inanıyorum.hadi bizi mutlu et yarın tamam mı?

Özel mesajini aldim cnm ekledim bilgine
Nasilsin ? belirtiler varmi?
sen ne zaman kan veriyorsun ? tam 12.gün önemli

ama benim yarin test günüm degil .
9 kasimda transfer yapildi .ilk gün sayilmaz ayin 21.kasiminda test günüm olacak (11.gün yani)
Persembe günü kan verecegim ne zaman geri döenrler aksam vakti bildiriler bana.
yani carsam ba degil formdakiler bekler gerci merak eden pek olmaz ama yinede yazdim.persembe cnm bilgine
iyi aksamlar.

canim ansu , ben henuz donasyona baslamadim ama daha once tam 6 kez negatifi gordum ve o nedenle su an caninin nekadarcok acidigi i cok iyi anliyorum dilegim o ki insallah kan testinde pozitifi gorursun ve su an yasadigin acilari unutursun.bitanem ben gercektekten hayattan tamda umudumu kesmisken sizlerle bu kocaman guzel yurekli aileyle tanistim ve inanki bana tekrar umut veren yalnizca sizler oldunuz yakin zamanda tamda donasyo tedavisine baslayacakken bana cok ama cok aci veren bir olay yasadim ve uzun sure ruh gibi dolastim daha ye i yeni kendime geliyorum ve tekrar kaldigim yerden yasama tutunmaya calisiyorum biliyormusun o ruh halindeyken bile yapabildigim kadar sizleri takip etmeye calistim ve yine diyorumki sizlerin yilmadan bikmadan tum zorluklarla mutlugugu yakalayana kadar verdigi mucadeleyi ve aradigi dunyalar tatlisi miniklerin mutlulugu u yakalayan arkadaslarin sevincleri i guzel haberlerini okudukca tekrar gucumu topladim ve en uygun zamanda donasyona basliycam.demem o ki bizler bugune kadar hep aci cekerek ve her cektigimiz acidan yine guc alarak yolumuza devam ettik .en sonundada basaricaz hep birlikte allahin izniyle evlatarimiza kuvusucaz yeterki allah saglik versin guc versin .insallah pozifi gorursun ama egerki olmazsa hic pes etme sen zaten cok guclusun ve en sonuda zafer se in olacak bebislerine kavusacaksin.sevinc cigliklarini duymak dilegiyle sevgiler
kızlar dayanamadım test yaptırdım sonuç 119.63

Tress canim sen detayli ultrosona girdinmi 2-4lu tarama testlerini yaptirdgelişimlerikizlerde sonuc yaniltici oluyormus diye duydum bu konuda ne dusunuyorsun?beni/QUOTE]

Evet canım Ben iki kez detaylı ultrasona girdim.ilki ense kalınlığı ölçümü içindi.ikincisi organ gelişimleri içindi..doktor ense kalınlığınaın kanda yanlış sonuç vereceğini söyledi.benim birde redüxsiyon olmuştu biliyorsun.doktorum zaten perinatoloji uzmanı ultrasonda herşeyini ölçtü problem olmadığını söyledi.detaylı ultrasonlardada başsrı oranı yüksek canım yanılma payı pek olmuyor.

maalesef bu seferde olmadı..çok üzgünüm. testi cmtsi günü yaptırdım ama yazmak sizi de üzmek istemedim.acım hala aynı şu an gözlerimin önündeki yaşlardan ekranı bulanık görüyorum.
ama geçecek neler geçmezki..zaman herşeyin ilacı sadece biraz sessiz takipçiniz olacağım.hiçbirinizi etkilemek istemiyorum çok güzel yoldasınız ama ben zaten çok ümitsiz vakayım:(( sizin bebeğiniz olsun.zaten bütün çocuklar benim di mi..
bebişi olacak arkadaşları çok tebrik ediyorum.
hepinizi çok seviyorum sevgili forum arkadaşlarım.
sevgiyle kalın

ALPİLKNUR
Üzüldüm, ama hep yaşadık bu duyguları çok üzüldük..
Ama tekrar yaptırmak için yola çıktık. Üzülme diyemem sana çünkü çok üzülüyor insan...
Allah sabır versin sana, ama paran ve yapma gücün olduğu sürece tekrar dene canım...::((

Hamilelik haberi alan ardaşlaşlar Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim bizler için dualarınızı esirgemeyenin...en kısa sürede bizlerde yaşarız bu mutluluğu inşallah ÂMIN ....

Negatif sonuç alan arkadaşlarım üzülmeyin destekte boş :( hepimiz yaşadık bunları kısmetimiz böyleymiş demek inşallah bizde pozitif haberlerimizi paylaşacağız buradan pes etmek yok Rabbim bizlere maddi manevi tekrar deneme gücü versin ...

Tebrik ederim delal allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin
aminnn inşallah hepimiz alırız bebeğimizi kucamıza sağlıcakla çok farklı duygularmış bunlar çıkan sonucun şaşkınlığı içerisin
deyim 9 gün olmama rağmen güzel çıktığını düşünüyorum inşallah cuma güne ikiye katlanır

Hamilelik haberi alan ardaşlaşlar Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim bizler için dualarınızı esirgemeyenin...en kısa sürede bizlerde yaşarız bu mutluluğu inşallah ÂMIN ....

Negatif sonuç alan arkadaşlarım üzülmeyin destekte boş :( hepimiz yaşadık bunları kısmetimiz böyleymiş demek inşallah bizde pozitif haberlerimizi paylaşacağız buradan pes etmek yok Rabbim bizlere maddi manevi tekrar deneme gücü versin ...

inşallah allah herkese taddırsın bu mutluluğu

Back
X