kızlar dayanamadım test yaptırdım sonuç 119.63
Wuhuuu süper Allah tamamına erdirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wuhuuu süper Allah tamamına erdirsin[ aminnn inşallah saol cnm
rüzgarselin arkadaşım uzun zamandır seninle konuşmak istiyorum özel msj atamıyorum online da denk gelmedi bi türlü msjımı görürsen ve dönüş yaparsan çoookkk mutlu olurum![]()
Wuhuuu süper Allah tamamına erdirsin[ aminnn inşallah saol cnm
Tebrikler Delal. Kacicinci gün yaptirdin testi?
Sabırsızlıkla bekliyor ve merak ediyorum. Kimse merak etmez yazmıştın. Hiç sanmam
Sen teksin forumda başka 6 defa deneme cesareti olan hiç kimse yok. Tatbiki merak ediyoruz sonucu. Ve hepimiz cogumuz en az bir kere negatif yasadık. Bunu defalarca yasamanın ve yeniden deneme cesareti bulmanın takdir edildiğini bilmelisin...
İnşallah artık senin bebeğinin kalp atışlarını ense kalınlığını konuşacağız...![]()
Sana ozel mesaj göndermiyorum dolu diyor gönderilen mesajlar saklanıyor olabilir bazen bu yüzden dolu oluyor.[/QUOT
Aslind ahic mesajim yok hemen silerim tutmam ,geliba engelliyim ben ..
son zamanalrda hep yasadim .ben sana ualsayimmi cnm? istersen sevgilerimle
merhaba vitalograph bu mesajı alıntılayarak yazarsan buradan yazışabiliriz. dilersen özelden mail adresi vereyim.
Kızlar ben doktor değişikliği yapacak gibiyim bugün Verda Hnm ın koordinatörü ile görüştüm acayip sıcak samimi geldi Verda Hnm la da görüştürecek beni hislerim aynı olursa Verda Hnm ile bir kez daha deneyeceğim.....Sizler ne dersiniz???
teşekkürler 9. gün yaptım :)Tebrikler Delal. Kacicinci gün yaptirdin testi?
Harikasin ,ne güzel degerin.Allahim tamamina erdirsin insallah cok mutlu oldum
darisi bana insallah sonra Ansu ya insallah ,vallahi heyecan basti hayirlisi artik .
sevgiler cnm
Canim kacinci günde testini ypatin? not düsermisin? degerin güzel insalalh ikiyede katlar..
sevgili arkadasim ,
Bende snein dostlugunu tebrik ediyorum ,cook sicak ve dostcanlisin
sagol cnm
Ignem vardi simdi yaptirdim geldim sabah giremedim.Belkdie haklisin cnm .eger bir anneye faydam varsa cook mutlu olurum.
burda olma sebebim budur yoksa asla girmem ,kas ile göz arasi giriyor bir cirpida okyuor yaziyorum isime geri dönüyorum.biraz hizli seri anneyim sükür..yavasa gelemem ...hahaaa
Atessen cim klinige yarin gidiyorum sabahtan kan verecegim cnm kismetse ...kan verdikten sonra aksam üzeri 16:00 gibi bana e-mailile yada fax ile gönderecekler.
sabah ilk isim yollara düsmek asla ihmal etmem ..endisneiz olmasin sözüm var..unutmam.
Tabiki her asamasini mutalaka yazacagim cnm.bende heyecanlandim cookda korkuyorum insallah bebsielrim benimledir..)) dualrinizla arpa boyu büyüdüm ..esirgemeyin olurmu?
sevgilerimle.darisi diger annelere..
Özel mesajini aldim cnm ekledim bilgine
Nasilsin ? belirtiler varmi?
sen ne zaman kan veriyorsun ? tam 12.gün önemli
ama benim yarin test günüm degil .
9 kasimda transfer yapildi .ilk gün sayilmaz ayin 21.kasiminda test günüm olacak (11.gün yani)
Persembe günü kan verecegim ne zaman geri döenrler aksam vakti bildiriler bana.
yani carsam ba degil formdakiler bekler gerci merak eden pek olmaz ama yinede yazdim.persembe cnm bilgine
iyi aksamlar.