Sabırsızlıkla bekliyor ve merak ediyorum. Kimse merak etmez yazmıştın. Hiç sanmam
Sen teksin forumda başka 6 defa deneme cesareti olan hiç kimse yok. Tatbiki merak ediyoruz sonucu. Ve hepimiz cogumuz en az bir kere negatif yasadık. Bunu defalarca yasamanın ve yeniden deneme cesareti bulmanın takdir edildiğini bilmelisin...

İnşallah artık senin bebeğinin kalp atışlarını ense kalınlığını konuşacağız...:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Sana ozel mesaj göndermiyorum dolu diyor gönderilen mesajlar saklanıyor olabilir bazen bu yüzden dolu oluyor.

larax ne demek merak eden olmaz.
günlerdir seni, ansuyu ve alpilknuru merak ettiiğim için buradayım.
kızım uyuyunca (ki en fazla 20-30 dakika uyuyor) işimi yapmak yerine buraya geliyorum :)
sen bu forumda önemlisin.

Sabırsızlıkla bekliyor ve merak ediyorum. Kimse merak etmez yazmıştın. Hiç sanmam
Sen teksin forumda başka 6 defa deneme cesareti olan hiç kimse yok. Tatbiki merak ediyoruz sonucu. Ve hepimiz cogumuz en az bir kere negatif yasadık. Bunu defalarca yasamanın ve yeniden deneme cesareti bulmanın takdir edildiğini bilmelisin...

İnşallah artık senin bebeğinin kalp atışlarını ense kalınlığını konuşacağız...:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

sevgili arkadasim ,
Bende snein dostlugunu tebrik ediyorum ,cook sicak ve dostcanlisin
sagol cnm
Ignem vardi simdi yaptirdim geldim sabah giremedim.Belkdie haklisin cnm .eger bir anneye faydam varsa cook mutlu olurum.
burda olma sebebim budur yoksa asla girmem ,kas ile göz arasi giriyor bir cirpida okyuor yaziyorum isime geri dönüyorum.biraz hizli seri anneyim sükür..yavasa gelemem ...hahaaa
Atessen cim klinige yarin gidiyorum sabahtan kan verecegim cnm kismetse ...kan verdikten sonra aksam üzeri 16:00 gibi bana e-mailile yada fax ile gönderecekler.
sabah ilk isim yollara düsmek asla ihmal etmem ..endisneiz olmasin sözüm var..unutmam.
Tabiki her asamasini mutalaka yazacagim cnm.bende heyecanlandim cookda korkuyorum insallah bebsielrim benimledir..)) dualrinizla arpa boyu büyüdüm ..esirgemeyin olurmu?
sevgilerimle.darisi diger annelere..

Sana ozel mesaj göndermiyorum dolu diyor gönderilen mesajlar saklanıyor olabilir bazen bu yüzden dolu oluyor.[/QUOT

Aslind ahic mesajim yok hemen silerim tutmam ,geliba engelliyim ben ..
son zamanalrda hep yasadim .ben sana ualsayimmi cnm? istersen sevgilerimle

kızlar dayanamadım test yaptırdım sonuç 119.63

Harikasin ,ne güzel degerin.Allahim tamamina erdirsin insallah cok mutlu oldum

darisi bana insallah sonra Ansu ya insallah ,vallahi heyecan basti hayirlisi artik .
sevgiler cnm

Canim kacinci günde testini ypatin? not düsermisin? degerin güzel insalalh ikiyede katlar..

Son düzenleme:
Delalciğim tebrikler allah tamamına erdirsin.darısı laraxcığımın ansucuğumun test günü sayanların,benim gibi hala cesaretini tam olarak toplayamayanların,tüm forum arkadaşlarımın başına.tüm burdaki arkadaşlarımın yazılarını okuyunca hepimize dua ediyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize diye.....sevgiyle kalın bakalım yaza doğru bende rabbim nasip ederse tekrar denemeyi düşünüyorum.lütfen rabbim bu kez olsun.sevgiyle kalın kızlar dua edin bana da....

Kızlar ben doktor değişikliği yapacak gibiyim bugün Verda Hnm ın koordinatörü ile görüştüm acayip sıcak samimi geldi Verda Hnm la da görüştürecek beni hislerim aynı olursa Verda Hnm ile bir kez daha deneyeceğim.....Sizler ne dersiniz???

zenan Verda hanım benim doktorum. ilk denemede gebelik elde ettik 8 haftalıkken kaybettik. ikincide yine ona gittim gayet memnunum tavsiye edebilirim. kendisine istediğim aman direk ulaşabiliyorum her sorumda yardımcı oluyor. bazı şeylerde doktorumla görüştürdüm birlikte karar verdiler. transfer sonrasında da ilgisini esirgemedi sağolsun. faceden de ulaşabiliyorsun. çok tatlı bir doktordur ıllardır tanışıyor gibi hissedersin. transfer öncesi ve sonrasında da odamda her telden sohbet edebilmiştik. memnun kalacağını düünüyorum. inşallah bu denemede bebeğini alırsın canım.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim ve hatırlatmak isterim FOLİK ASİT tabletlerine gebelikten önce başlamanın faydasını göreceksiniz. bir kaç ay önceden bile başlayabilirsiniz.

*Alpiknur canım henüz hiç birşey bitmiş değil. en büyük servetin eşin ve senin genel sağlığının yerinde olması. inan ki gebelik elde edipde kaybetmek çok daha zor. sen kendini topladığında maddi durumuda toparlayıp tekrar deneyebilceksin . biliyosun benim hiç umudum yokken ,ikinci transfere paldır küldür gitmiştim. herşeyin zamanı var canım .. kendine çok iyi bak arkadaşım.

*Ansu testi erken yaptın pozitifini bekliyorum Allahın izniyle inşallah

*Laraks, hadi artık bize müjdeli haber ver yarın inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah :)

*Delal tebrikler sağlıklı ve kolay bir hamilelik sürecin olur umarım

Harikasin ,ne güzel degerin.Allahim tamamina erdirsin insallah cok mutlu oldum

darisi bana insallah sonra Ansu ya insallah ,vallahi heyecan basti hayirlisi artik .
sevgiler cnm

Canim kacinci günde testini ypatin? not düsermisin? degerin güzel insalalh ikiyede katlar..

allahım herkese nasip etsin 9. günümde yaptım dayanamadım asıl test günüm cuma inşallah ikiye katlanır inşallah en içden dualarımla herkes pozitifi görür inşallah kızlar ben 12 senedir uğraşıyorum :(

Kizlar iki minik kese gördük:)bi tanesi cok küçük haftaya belli olucak küçüğün durumu diğer bebeğimiz tam anlamıyla gözüktü ins küçüğümzde bizimle olurr

Son düzenleme:
Bugun dr randevumuz vardi bebisler kipir kipir hareket halinde surekli. ense kalinliklari normalmis bir ay sonra detayli ultrosona giricem..veee biri cinsiy
etini gosterdi bi oglusum olacak digeri kordondan dolayi israrla gostermedi...saglikli olsunlarda cinsiyetleri onemli degil...

sevgili arkadasim ,
Bende snein dostlugunu tebrik ediyorum ,cook sicak ve dostcanlisin
sagol cnm
Ignem vardi simdi yaptirdim geldim sabah giremedim.Belkdie haklisin cnm .eger bir anneye faydam varsa cook mutlu olurum.
burda olma sebebim budur yoksa asla girmem ,kas ile göz arasi giriyor bir cirpida okyuor yaziyorum isime geri dönüyorum.biraz hizli seri anneyim sükür..yavasa gelemem ...hahaaa
Atessen cim klinige yarin gidiyorum sabahtan kan verecegim cnm kismetse ...kan verdikten sonra aksam üzeri 16:00 gibi bana e-mailile yada fax ile gönderecekler.
sabah ilk isim yollara düsmek asla ihmal etmem ..endisneiz olmasin sözüm var..unutmam.
Tabiki her asamasini mutalaka yazacagim cnm.bende heyecanlandim cookda korkuyorum insallah bebsielrim benimledir..)) dualrinizla arpa boyu büyüdüm ..esirgemeyin olurmu?
sevgilerimle.darisi diger annelere..

Canim ne demek kimse merak etmez :( inan su an bebislerimin ikisini de bessikde ayaklarimla sallarken sana yaziyorum. Her zaman seni cok takdir ediyorum, senin direnisine,sabrina. Insallah cok guzel haberini alicagiz canim

Özel mesajini aldim cnm ekledim bilgine
Nasilsin ? belirtiler varmi?
sen ne zaman kan veriyorsun ? tam 12.gün önemli

ama benim yarin test günüm degil .
9 kasimda transfer yapildi .ilk gün sayilmaz ayin 21.kasiminda test günüm olacak (11.gün yani)
Persembe günü kan verecegim ne zaman geri döenrler aksam vakti bildiriler bana.
yani carsam ba degil formdakiler bekler gerci merak eden pek olmaz ama yinede yazdim.persembe cnm bilgine
iyi aksamlar.

Canım gördüm eklediğini.teşekkür ederim.oradan da yazışırız.canım ben iyiyim ama ben de herhangi bir belirti yok şu ana kadar sadece bu akşam kasığımda az bir ağrı oldu.sadece bu kadar.böyle belirti olmaması sanırım iyi değil galiba :(
ben yarın sabah mı yoksa eşim geldiğinde öğlen mi gidip versem diye kararsızım.çok korkuyorum Laraxcım.
Ben seni merak ediyorum hem de çok inan.aynı gün olmamızın da payı var ama en önemlisi sen bir can taşımak istiyorsun o yüzden benim için önemlisin,değerlisin.senden çok ümitliyim kendimden olmadığı kadar.İnşallah Allah gönlümüze göre verir.çok öpüyorum

Back
X