Sevgili Larax, Bebislerin seninledir, merak etme, tutununca kolay kolay birakmiyorlar. Ben transferden geldim, ise gittim, kostur kostur. Yalniz psikolojin cok önemli. Rahat ol. Ne bicim labormus o? Bana Isvicrede hep bir saat sonra sonucu emaille gönderiyorlar. Istedigim saatte gidiyorum, sorun olmuyor. Demekki Almanya'da farkli isliyor. Insallah güzel sonucu görürsün.

Merhaba cnm,
Insallah benimledir yatamam artik sabahi zor ederim.Olsun da gec olsun.
Berlinde böyle dgeildi -Frankfurtta böyle dgeildi Saarland cook yavas isliyor --
Bende canim isime devam ama cok yogun dgeilim.Evde tüm isimi ypaiyorum ev süpürme disinda ,silme disinda her isimi yapiyorum ..allaha emanetiz.Doktorum asla yatma ,ama cokda yorulma rutin hayatina devam et dedi.bende aynen uyguladim zaten yatamamki..ev is güc-kizimin okulu ,isler uyutmazki..ama daha sakinim daha rahatim ..allahim yardim etsin hepimize.
görüsmek üzere cnm

Canim lutfen canini sikma gec olsun ama yeterki guzel haberlerle dolu olsun insallah yarin seni onemseyen biz dostlarina guzel mujdeli haberlerini verirsin Allah yardimcin olsun .insallâaaaaah mutluluklarla dolu guzel bir gune uyanirsin.sevgiyle saglikla kal

Güzel dileklerin icin tsk ederim.
Insallah güzel haberler vermek nasip eder cnm.
bir anneye yardimim dokunabilyiorsa ne mutlu bana ,onun icin burdayim .allah herkesin her konuda yardimcisi olsun insallah .zor bir sürec..))
sevgiyle kal sende cnm

Belki cevabi icinde sakli diyeceksiniz ama yinede sizlerin dusuncesi i ogrenmek istiyorum.daha oncede tupbebek tedavisi oldugum klinikte konuyla hic alakasi olmayan sozde beni rahatlaticak donasyona hazirlayacak bir imminologun tacizine maruz kaldim.klinik yonetimine ve doktoruma olayi anlatim ama tabiki beyfendi yaptigi i inkar etti ve daha once hakkinda guya boyle bir sikayet olmadigi icin birsey yapmadilar.egerki esimin bu olayi kaldirabilecegine ve sakin kalabilecegine kanaat getirebilsem yasal yollara hemen gidicem ancak esime anlatamadigim icin ne kadar aci versede en azindan simdilik unutmaktan baska carem kalmiyor.esim olaydan bihaber oldugu ve benim asil doktoruma inandigi icin oraya gitmekte hala israrli.bende tam bu noktada napicam bilmiyorum oraya gidip adami gormek yasadiklarimi hatirlamaktan korkuyorum ve en onemlisi bunlarin do asyonu olumsuz etkilemesinden endiseleniyorum.birde bana inanmayan yanimda olmayan bir yere parada kazandirmis olucam.yani tam kendimi toparlayim kararimi vermisken birde basima bu cikti anlayacaginiz kafam karmakarisik bir turlu karar veremiyorum .

inanamıyorum ya pislik herif nasıl olurda böyle bişeye cesaret edebilir anlamıyorum .kesinlikle kliniği değiştir eşinede söylememen bence iyi olmuş çünkü adamı bırak tedaviye farklı bakmaya başlıcak .işini dahada zorlaştırmış olucaksın. o adamda allahından bulsun sen pisikolojini sakın bozma bütün bunlar bittiğinde sende unutmuş olucaksın inşallah.eşinede birileri gitmiş memnun kalmamış benimde güvenim sarsıldı ne biliyim iyi şeyler dumadım falan de oraya gitme bidana canımsın ya kıyamam sana sıkmam canını öpüyorum .

inanamıyorum ya pislik herif nasıl olurda böyle bişeye cesaret edebilir anlamıyorum .kesinlikle kliniği değiştir eşinede söylememen bence iyi olmuş çünkü adamı bırak tedaviye farklı bakmaya başlıcak .işini dahada zorlaştırmış olucaksın. o adamda allahından bulsun sen pisikolojini sakın bozma bütün bunlar bittiğinde sende unutmuş olucaksın inşallah.eşinede birileri gitmiş memnun kalmamış benimde güvenim sarsıldı ne biliyim iyi şeyler dumadım falan de oraya gitme bidana canımsın ya kıyamam sana sıkmam canını öpüyorum .

5 kasimda tamda ben kararimi vermisken doktorumun isrsri ile o adam gittim inanin su an ayni aciyi tekrar yadiyorum ve aglamaya basladim insanin bu kadar caresiz kalmadi elinin kolunun sadece sevdigi insan yuzunden bagli olmasi cok zor bisey.ve daha kotusu bunu bana ben hipnozfayken yapti herseyin farkindayim ama durduramadim ve oraya gitmemi esim cok istedigi icin gittim .yani tamda koyun can derdinde kasap et derdinde oldu.gercekten ogunden buyana cok aci cektim kabullenemedim ilaclarla uyuyorum beni ayakta tutan hep sizlerin paylasimlari ve birgun evladima kavudma umudu oldu iyiki varsiniz cunku bunu icimde yasamaktan yoruldum ve dogru karari verebilcegime kanaat getiremedim.sizleri seviyorum

olmadı arkadaşlar çok üzgünüm.şu evde bir çocuk sesine dünyaları verirdim ama olmadı işte.bir süre foruma girmek istemiyorum,acılarımla başbaşa kalmak istiyorum.affedin beni kendime destek olamazken size de destek olacak gücü kendimde göremiyorum

Nasil yani, sok oldum. Bence klinigi degistir degistirebiliyorsan, cok sinirlenip, üzülüp kendini daha fazla yipratma derim. Biz ne derdindeyiz, onlarin yaptiklarina bak. Kibristami oldu bu olay?

Kibrisls baglantidi olsn istsnbuldaki bir klinik.sunu birdaha gordumki kadin her zaman eziliyor ne kadar guclude olsan egitimlide olssn buturlu olaylari yadamsktsn kurtulsmiyorsun

5 kasimda tamda ben kararimi vermisken doktorumun isrsri ile o adam gittim inanin su an ayni aciyi tekrar yadiyorum ve aglamaya basladim insanin bu kadar caresiz kalmadi elinin kolunun sadece sevdigi insan yuzunden bagli olmasi cok zor bisey.ve daha kotusu bunu bana ben hipnozfayken yapti herseyin farkindayim ama durduramadim ve oraya gitmemi esim cok istedigi icin gittim .yani tamda koyun can derdinde kasap et derdinde oldu.gercekten ogunden buyana cok aci cektim kabullenemedim ilaclarla uyuyorum beni ayakta tutan hep sizlerin paylasimlari ve birgun evladima kavudma umudu oldu iyiki varsiniz cunku bunu icimde yasamaktan yoruldum ve dogru karari verebilcegime kanaat getiremedim.sizleri seviyorum

seni çok iyi anlıyorum bende daha çok küçükken bi tacize uğramıştım ve 2 yıl öncesine kadar ben uyurken eşim seslendiğinde bağırarak korkarak uyanıp yataktan kaçmaya çalışıyordum.anlıyorum seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım.insan tabi zor atlatıyo bu durumu.ben senin yanındayın canım iyi düşün eşine anlatsanmı bilemedim sonuçta o bi erkek adama gider bela olur allah korusun daha kötü olmasın zaten donasyon zor bi durum daha zorlaştırmış olurmusun bilemedim sen en iyisini bilirsin tabi.yine söylüyorum eşini bi şekilde ikna et ve aynı şeyleri yaşamamak için oraya gitme canım .

olmadı arkadaşlar çok üzgünüm.şu evde bir çocuk sesine dünyaları verirdim ama olmadı işte.bir süre foruma girmek istemiyorum,acılarımla başbaşa kalmak istiyorum.affedin beni kendime destek olamazken size de destek olacak gücü kendimde göremiyorum

Sevgili ansu acini hepimiz cok iyi anliyoruz bak bana smacim sadece hayalini kurdugum evladima ksvusmsk iken hic hedapts olmayan ne acilar yasafim evet biraz kendi duygularinla basbasa kal ama emin olki insani icindeki aciya ragmen ayata tutan ve evet hala hayat devam ediyor dedirten yine burdaki acisiyla tatlisiyla yapilan samimi paylasimlar lutfen kendini dis dunyays kspatma .kendine iyi bak sevgiler

Seni online gördüm sevindim,
nasilsin cnm iyimisin?
tekrar tedavine baslayacakmisin ?
görüsmek üzere sevgiler

Slm laraxcim aslinda hep burdayim gunde 4-5 kez girip okuyorum.bende tekrar denemek ten korkuyorum ya yine olmazsa o sonucu ogrenmek cok korkutuyor beni. Bu ay histereskopi yaptirdm rahimde kucuk bi et parcasi varmis alindi birde hafif septum varmış o duzeltildi sözde şimdi cyclo kullanıyorum adet olnca histereskopi yapan doktora kontrole gidicem kısmet se 3 ay sonra falnda redavye gitme planimz var birde ev falan aldık borc oldu bir suru kredi faln bizi cok zorluyor. Olmazsa kismida cok korkutyor beni
Senin pozitif canım insallah sonucun yarin hayirlisiyla alirsin

Son düzenleme:
arkadasim bahsettigin doktorun kim oldugunu anladim, yaptigi tedavinin ise yaradigini ben sahsen dusunmuyorum. klinige para kazandiriyor sadece, sana tavsiyem esini bir sekilde bu merkezin onerdigi Hit'e gitmek istemedigine ikna edebilirsin, boylece bu klinige de gitmekten kurtulursun, artik kadin doktorla devam etmek istiyorum diye bahane yaratabilirsin, kaldi ki ben de Hit'i dusunuyordum ama burda okuduklarimdan sonra guvenim sarsildi. genelde kizlarin memnun oldugu verda veya firdevs hanimi secebilirsin, bence esine asla gercegi soyleme, diplomatik davranip istegin dogrultusunda yonlendirmeye calis,

son olarak sakin bir terbiyesizi kafana takip hedefinden uzaklasma.

nacizane benim dusuncelerim bunlar, pek yazmiyorum ama senin yazini okuyunca duramadim.

bu arada test sonucu bekleyen tum arkadaslara guzel haberler almakarini diliyorum

herkese sevgiler

ansucum çook geçmiş olsun inan çok üzüldüm .allahtan hayırlısı napıcaz nasip.rabbim sana bu acıyı atlatıcak güç ve sabır versin ne olursa olsun yanındayız ayrıca altıncı hissim oldukça kuvvetlidir ve seninle alakalı içim çoook rahat canım benim sabır et biraz daha öpüyorum seni.

seni çok iyi anlıyorum bende daha çok küçükken bi tacize uğramıştım ve 2 yıl öncesine kadar ben uyurken eşim seslendiğinde bağırarak korkarak uyanıp yataktan kaçmaya çalışıyordum.anlıyorum seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım.insan tabi zor atlatıyo bu durumu.ben senin yanındayın canım iyi düşün eşine anlatsanmı bilemedim sonuçta o bi erkek adama gider bela olur allah korusun daha kötü olmasın zaten donasyon zor bi durum daha zorlaştırmış olurmusun bilemedim sen en iyisini bilirsin tabi.yine söylüyorum eşini bi şekilde ikna et ve aynı şeyleri yaşamamak için oraya gitme canım .

Canim benim cok sagol biliyorum ki bizimgibi pekcok kisi bu acilari yasadi .soyledigin gibi atlatilmasi cok zor bir durum insallah bende senin gibi birgun unuturum.ben bu yasta bukadar aci cekiyorsam sen o yaslarda ve yilarca kimbilir neler cektin .bizlere bunlari yasatanlari Allaha havale ediyorum insallah birgun bize yasattiklari acilar kendi ayaklarina dolanir.saniyorum sende esine soyleyemedin gercekten erkeklere anlatmak zor cunku onlarin tepkisi daha sert olabiliyor.esim ogrenirse gercekten isim dsha zorlasir .oraya gitme fikri bile canimi acitmsya yetiyor.ictenligin icin cok sagol bitanem

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Canim benim cok sagol biliyorum ki bizimgibi pekcok kisi bu acilari yasadi .soyledigin gibi atlatilmasi cok zor bir durum insallah bende senin gibi birgun unuturum.ben bu yasta bukadar aci cekiyorsam sen o yaslarda ve yilarca kimbilir neler cektin .bizlere bunlari yasatanlari Allaha havale ediyorum insallah birgun bize yasattiklari acilar kendi ayaklarina dolanir.saniyorum sende esine soyleyemedin gercekten erkeklere anlatmak zor cunku onlarin tepkisi daha sert olabiliyor.esim ogrenirse gercekten isim dsha zorlasir .oraya gitme fikri bile canimi acitmsya yetiyor.ictenligin icin cok sagol bitanem

canım ben daha çocukken yaşadım o yüzden eşime anlatmışttım sağolsun atlatmam için çok yardımcı oldu.senin etkilemek istemem tabi ama bu durumu eşime ben anlatmazdım seninki daha ciddi bi durum bi erkek için . eşimi bildiğim için söylüyorum bunu beni anlardı destek olurdu ama içi içini yerdi kendi psikolojisini bozardı o doktorada mutlaka bişey yapardı.allah yardımcın olsun iyi düşün en doğru kararı yine sen vericeksin eminim canım .herzaman yanındayım .

arkadasim bahsettigin doktorun kim oldugunu anladim, yaptigi tedavinin ise yaradigini ben sahsen dusunmuyorum. klinige para kazandiriyor sadece, sana tavsiyem esini bir sekilde bu merkezin onerdigi Hit'e gitmek istemedigine ikna edebilirsin, boylece bu klinige de gitmekten kurtulursun, artik kadin doktorla devam etmek istiyorum diye bahane yaratabilirsin, kaldi ki ben de Hit'i dusunuyordum ama burda okuduklarimdan sonra guvenim sarsildi. genelde kizlarin memnun oldugu verda veya firdevs hanimi secebilirsin, bence esine asla gercegi soyleme, diplomatik davranip istegin dogrultusunda yonlendirmeye calis,

son olarak sakin bir terbiyesizi kafana takip hedefinden uzaklasma.

nacizane benim dusuncelerim bunlar, pek yazmiyorum ama senin yazini okuyunca duramadim.

bu arada test sonucu bekleyen tum arkadaslara guzel haberler almakarini diliyorum

herkese sevgiler

Sagol canim evet soyledigin gibi bircok kisiyi o adama yonlendirdiklerini soylemislerdi bana bunu yapan eminiki baskalsrinada yapti ama onlar sessiz kaldi.esime soyleyebilsydim direk merkezle ilgili sorusturma baslayacakti ama iste malasef onumdeki tek engel esim.olayla ilgili birkac yerle gorusup arastirma yaptim ama son noktayi koyamadim esimden dolayi .sessiz kalmak onlarin bans yaptigini onlara odetmek varken caresiz kslmakda ayri aci veriyor

canım ben daha çocukken yaşadım o yüzden eşime anlatmışttım sağolsun atlatmam için çok yardımcı oldu.senin etkilemek istemem tabi ama bu durumu eşime ben anlatmazdım seninki daha ciddi bi durum bi erkek için . eşimi bildiğim için söylüyorum bunu beni anlardı destek olurdu ama içi içini yerdi kendi psikolojisini bozardı o doktorada mutlaka bişey yapardı.allah yardımcın olsun iyi düşün en doğru kararı yine sen vericeksin eminim canım .herzaman yanındayım .

Senin adina cok sevindim cunku icinde tutmakda ayri aci veriyor.evet benim su anki durum gercekten kritik esime anlatsam tamda senin esin icin soylediklerini yapardi ve bunu
Sonrasini dusunemiyorum.onun icin simdilik icimde kalacak.cok sagol

selam kizlar.yarin kuvozden cikiyor bebislerimiz.evimize gidiyoruz cok sukur.dualarinizla destek oldugunuz icin cok teselkurederim hepinize.evde internetim yok malesef.sizleri cok seviyorummmm.Ansucum cok uzuldum canim benim.Allah guc kuvvet versin.insallah tekrar deneme imkaniniz olurda evine nur sacan bebisleriniz olur canim benim.dualarim sizlerle...

Senin adina cok sevindim cunku icinde tutmakda ayri aci veriyor.evet benim su anki durum gercekten kritik esime anlatsam tamda senin esin icin soylediklerini yapardi ve bunu
Sonrasini dusunemiyorum.onun icin simdilik icimde kalacak.cok sagol

Kesinlikle o kliniği o doktoru o şerefsizin bulunduğu yeri her neyse artık derhal bırakmalısın. Eşini ikna etmek senin elinde evet bayan doktor istiyorum diyebilirsin. Ne bileyim artık eşini nasıl ikna edeceğini sen daha iyi bilirsin.

cnm adina cook üzüldüm ,yenide arkadas olmus ,ayni gün transfer oldugumuz icin daha yakin paylasimdaydik..
Cok üzgünüm ne diyecegimi bilemedim cnm,cok gecmis olsun .yilma cnm ,zamana birak ..agla-üzül ama kendini toparladinmi gel buraya ,cünkü senin gibi coook anne var.her anne ödülünü o kadar cok zor yollardan elde ettiki ..bu yol cok cetin ..güclü ol sen annesin ve azimle yoluna devam et.Ben örnegim cnm 6.donasyonum her seferinde yikildim ama yilmadim.her olumsuz mikro beni daha azimle basariya,yeniden ayakta olmama sebep oldu..senide beklyioruz .daha cok gencsin ve önünde güzel yillar var..evininizin neseside yakinda olacak insallah..yeterki umudunu yitirme..nacizane fikrim ,kendine iyi bak.
biz yanindayiz formdaki anneler sana destek olacaktir endisen olmasin .
zaten Dr.Firdevs hanim seni anne etmeden birakmaz endise etme.
tekrar güzel paylasimlarla ykainda seni görmek umuduyla
sevgiler cnm

Canim ne demek kimse merak etmez :( inan su an bebislerimin ikisini de bessikde ayaklarimla sallarken sana yaziyorum. Her zaman seni cok takdir ediyorum, senin direnisine,sabrina. Insallah cok guzel haberini alicagiz canim

Cici kidemli i annemiz ,nasilsin?
benim düüsnceme göre sende azimli ve takdir ettigim anneler arasindasin ,dayanma gücüne ve sabrina hayranim.masallah))
bebisleirni ayagindami sallyiorsun cnm? koy yatagina uyurlar rahat edersin sende.yoksa cokmu yaramazlar ? simdiden öperim niniklerini.
Meme veriyormusun? merak ettim cnm.
5-6 aylik olunca ek mamaya gececksin insallah paylasiriz .
Yavrualrinla disariya cikiyorsundur bebek arabasi ikizelerinkindendir ,ne özenle simdi hazirliyorsundur. giydiriken ne sanatla onlari giydiriyorsundur ..darisi bizlere insallah .
12 aylik olunca bebeislerin tam 12kg yakalsik en uygun ideal kilolaridir .. yani ayda bebege göre 700 gr-800 gr alacaklardir.
bebek doktorunda sana zaten bilgi veriyordur..cook bilgiliyiz cook masallah ..uzman olduk bu konularda masallah ))
bebekelrin özellikle ikizlerin bakim konusunda özel tiolarini bize yazarmisin cnm.lazim olacak ilerde.
ayrica dogumu yaprken full narkozlumu oldun? yoksa genel anestezimi bu konuda ne tavsiye edersin?
izlemini -gözlemini paylasirmisin cnm?
mutlu yuvanla huzur-neseli -saglikli gecirmen dilegiyle cnm
iyi geceler,heyecanliyim yatamadim ..
sevgiler cnm

Son düzenleme:
Back
X