Slm laraxcim aslinda hep burdayim gunde 4-5 kez girip okuyorum.bende tekrar denemek ten korkuyorum ya yine olmazsa o sonucu ogrenmek cok korkutuyor beni. Bu ay histereskopi yaptirdm rahimde kucuk bi et parcasi varmis alindi birde hafif septum varmış o duzeltildi sözde şimdi cyclo kullanıyorum adet olnca histereskopi yapan doktora kontrole gidicem kısmet se 3 ay sonra falnda redavye gitme planimz var birde ev falan aldık borc oldu bir suru kredi faln bizi cok zorluyor. Olmazsa kismida cok korkutyor beni
Senin pozitif canım insallah sonucun yarin hayirlisiyla alirsin
cok sevindim ,hep düsündüm eslemsena ne yapti diye soruyordum hep .. mutlu oldum cnm .
korkma derim önce allaha güven ,iyi hazirlan -rahat ol derim .histeroskopi cok önemli bence iyikide yaptirmissin insallah bu kez olacak diyorum.
yani adetlerin düzenlenecek cyclo ile degilmi? insallah 3 ay cabuk gecer simdiden yolun acik olsun ,duamiz sanada cnm
eviniz -yuvaniz hayirli olsun insallah bebeklede bu mutluluk ikyie katlanir cocuk sesleriyle dolar yuvaniz cnm.
cok sagol güzel dilekelrin icin ,sabah ola hayrola..cok isterim güzel bir netice ciksin rabbime birkatim artik.
heyecandan uyku tutmadi yatamadim ..
tekrar görüsmek üzere
sevgiler tedavin hayirli olsun cnm .