Slm laraxcim aslinda hep burdayim gunde 4-5 kez girip okuyorum.bende tekrar denemek ten korkuyorum ya yine olmazsa o sonucu ogrenmek cok korkutuyor beni. Bu ay histereskopi yaptirdm rahimde kucuk bi et parcasi varmis alindi birde hafif septum varmış o duzeltildi sözde şimdi cyclo kullanıyorum adet olnca histereskopi yapan doktora kontrole gidicem kısmet se 3 ay sonra falnda redavye gitme planimz var birde ev falan aldık borc oldu bir suru kredi faln bizi cok zorluyor. Olmazsa kismida cok korkutyor beni
Senin pozitif canım insallah sonucun yarin hayirlisiyla alirsin

cok sevindim ,hep düsündüm eslemsena ne yapti diye soruyordum hep .. mutlu oldum cnm .
korkma derim önce allaha güven ,iyi hazirlan -rahat ol derim .histeroskopi cok önemli bence iyikide yaptirmissin insallah bu kez olacak diyorum.
yani adetlerin düzenlenecek cyclo ile degilmi? insallah 3 ay cabuk gecer simdiden yolun acik olsun ,duamiz sanada cnm
eviniz -yuvaniz hayirli olsun insallah bebeklede bu mutluluk ikyie katlanir cocuk sesleriyle dolar yuvaniz cnm.
cok sagol güzel dilekelrin icin ,sabah ola hayrola..cok isterim güzel bir netice ciksin rabbime birkatim artik.
heyecandan uyku tutmadi yatamadim ..
tekrar görüsmek üzere
sevgiler tedavin hayirli olsun cnm .

Sükürler olsunki Allahim emegimin karsiligini verdi .
Hamileyim ,cok heyecanlandim sabah doktorum faxladi .

degerim 469 mlU/ml

Sükrediyorum rabbime bunuda gösterdi .
sevgilerimle .

degerim 469 mlU/ml

sevgilerimle .

tebriklerrr canımmmm allahım tamamına erdirsin .. darısı bize olsun inşallah.. dualarında unutmaa

degerim 469 mlU/ml

sevgilerimle .

Tebrik ederim sonunda emeginin karsiligini aldin. azmin her zorlugu aştigini gosterdin. Allah tamamina erdirsin...

olmadı arkadaşlar çok üzgünüm.şu evde bir çocuk sesine dünyaları verirdim ama olmadı işte.bir süre foruma girmek istemiyorum,acılarımla başbaşa kalmak istiyorum.affedin beni kendime destek olamazken size de destek olacak gücü kendimde göremiyorum

Ansu canim cok uzuldum.biliyorum nedesek acini azaltamayiz daha gencsin kendini maddi manevi toparlayip tekrar denemeni dilerim..

HAMİLEEEEE..........:nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 868836 Eki Görüntüle 868837 Eki Görüntüle 868838 Eki Görüntüle 868839 $212d99t.gifEki Görüntüle 868841

degerim 469 mlU/ml

sevgilerimle .

çok şükür yaa vallahi çok sevindim allah kucağına sağlıkla almayı nasıp etsin inşallah canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hayat hep böyle sevinç ve üzüntü içiçe...
Inşallah senin içinde sevineceğiz...

degerim 469 mlU/ml

sevgilerimle .

canim benim cok ama cok tebrik ederim geliyooorrrrrrr ikizler oleyyyyyyyyyyy rabbim sorunsuz kucagina almayida nasip etsin canim arka arkaya doguracagiz bebisleri rabbim herkese nasip etsin

o Kadar üzüldümki anlatamam cok ümitliydim pozitif olacagindan :(gerek alpilknur gerek senin bu sefer olacagini dusunmustum suan sana ne desem ne yazsam önemsiz kalacagini teselli etmeyecegini biliyorum yasadim cunku o duyguyu ama biz kadinlar gucluyuz örnek LARAX tam 6. kezde buldu bebislerini bizlerin isi biraz sansa bagli canim kimimizin ilk seferde oluyor kiminin 3. de kiminin 6. ama azmeder pes etmezsek olur ayrica benim tanidigim firdevs hnm seni hamile birakmadan pesini birakmaz lutfen Cabuk toparlan ve git bu defa bebislerini al kendini birakip bebislerini fazla bekletme olurmu canim benim...

Belki cevabi icinde sakli diyeceksiniz ama yinede sizlerin dusuncesi i ogrenmek istiyorum.daha oncede tupbebek tedavisi oldugum klinikte konuyla hic alakasi olmayan sozde beni rahatlaticak donasyona hazirlayacak bir imminologun tacizine maruz kaldim.klinik yonetimine ve doktoruma olayi anlatim ama tabiki beyfendi yaptigi i inkar etti ve daha once hakkinda guya boyle bir sikayet olmadigi icin birsey yapmadilar.egerki esimin bu olayi kaldirabilecegine ve sakin kalabilecegine kanaat getirebilsem yasal yollara hemen gidicem ancak esime anlatamadigim icin ne kadar aci versede en azindan simdilik unutmaktan baska carem kalmiyor.esim olaydan bihaber oldugu ve benim asil doktoruma inandigi icin oraya gitmekte hala israrli.bende tam bu noktada napicam bilmiyorum oraya gidip adami gormek yasadiklarimi hatirlamaktan korkuyorum ve en onemlisi bunlarin do asyonu olumsuz etkilemesinden endiseleniyorum.birde bana inanmayan yanimda olmayan bir yere parada kazandirmis olucam.yani tam kendimi toparlayim kararimi vermisken birde basima bu cikti anlayacaginiz kafam karmakarisik bir turlu karar veremiyorum .

merhaba canım,
yaşadıkların hiç kolay değil, eşine bence olayı anlatma sadece olumsuz olduğu için bir daha gidersem yine olumsuz olacağını düşündüğünü söyle, ısrar edemeyecektir diye düşünüyorum, Allahım yardımcın olsun...

Sevili Atessen cook tsk ederim cnm arkadsim.
Agustostaki yarim kalmisti sevinemedik am simdi tam sirasi
Sil bastan bir hayat basladi diyorum insallah tamamina erdirecektir diyorum.
yanimda olan herkes icin cok tsk ederim büyük aileyiz ve kanitlamis olduk.
sevgilerimle.
darisi yeni mikroya gidecek olan annelerimize .
sevgilerimle

canim benim cok ama cok tebrik ederim geliyooorrrrrrr ikizler oleyyyyyyyyyyy rabbim sorunsuz kucagina almayida nasip etsin canim arka arkaya doguracagiz bebisleri rabbim herkese nasip etsin

sagol cnm ,insallah sonunuda getirim diyorum hayirlisni versin
saglikli ,hayirli evlatlar veirir insallah .
yanidma oldugunu bildigim icin coo ksgaol evet arka arkaya dogum kismetse insallah.
evet allahim herkese versin
görüsmek üzere

Tebrik ederim sonunda emeginin karsiligini aldin. azmin her zorlugu aştigini gosterdin. Allah tamamina erdirsin...

Sagol cnm evet coook memek verdim her anne gibi sükürler olsun ,ama esas simdi savasimiz baslyior heyecanlar dorukta.
allahi msag slaim kucagimiza almak nasip eder insallah.
evet her anneye örnek olacagini düsünüyorum tam 4 yildir savasiyorum ..anneler yilmasin diyorum.
seninde hamilleigin kolay gecer isnallah sag salim kucgaina alirsin hayirli dogumlar dilerim.
ikiz formda cogaldi dgeilmi? ne güzellllll
hoscakalin .sevgiler

degerim 469 mlU/ml

sevgilerimle .

merhaba canım,
çok sevindim hayırlı bir hamileliğin olsun, Allahım kucağına da almayı nasip etsin......

merhaba delal,
daha önce yazdım mı hatırlayamadım,
tekrar tebrik etmek istedim...
Sorunsuz hamileliğin olsun. Allahım kucağınıda almayı nasip etsin....

canım pes etmek yok, yola devam etmen gerek,
Rabbim dilerim biran önce toparlanma gücü versin,,,
lütfen bizleri yanlız bırakma, bir an önce toparlan ve dön aramıza,,,

merhaba canım,
demek bebeklerini evlerine götürdün,
ne güzel bir haber bu,
evin mis gibi bebek kokusu ile dolmuştur şimdi,
bizim yerimize kokularını içine çek,
çok çok gözün aydın,

Senin icin cok sevindim allah tamamina erdirir inşallah bebeklerini kucagina aldigin
Gunude konusuruz umarim hayirli olsun canim.

Back
X