Ben hala türkiyedeyim 10 gün sonra donucem inşallah. Biraz tansiyon sorunum var arada düşüyor dr kontrl altına aldı bebisim 205 gram olmuş herşey iyi çok şükür hepinizin yeni yılını kutluyorum bol bebisli günler dilerim

Canım polyanna giremiyor ağır geçiyor hamileliği telden görüşüyoruz üçüz bebisleri geliyor o kiyamadi bebisine maşallah güzel gidiyor 4 ayı bitti

evet doktorum firidevs hanımdı.
sende doktor arayışı içerindesin sanırım..
biz HİT le görüşmeye gitmiştik ağustosta son ana kadar ona gitmeyi düşünüyordum.nette firidevs hanım ve ekibinden hep olumlu duyumlar alınca..onlarla yazıştık,hiç görüşmeye gitmemize rağmen içim daha çok ısındı eşimde aynı fikirdeydi ve giittikk..
umuyorum,diliyorum +++ olur....

Ayyy yerimmmmm o cimcimeleri :)) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Haz29 ben radikal bir karar değişikliği yaparak Savaş beyi bıraktım (pişman değilim) Firdevs hanımla görüştüm ve 2. Deneme için Firdevs hanım a karar verdim. İlacımın bitmesine 1hafta var yani adet olmama 2 hafta kaldı ufaktan heyecan başladı :) :) Senin pozitif haberinin heyecanı da ayrıca sardı bu arada. Yeni yıl bu mutlu haberle çok güzel geçecek :))) Bebişlerinin sana çok sıkı sımsıkı tutunduklarını hissediyorum.
Bu arada hangi ilaçları kullanıyorsun iğne de kullanıyor musun?

Ayyy yerimmmmm o cimcimeleri :)) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Haz29 ben radikal bir karar değişikliği yaparak Savaş beyi bıraktım (pişman değilim) Firdevs hanımla görüştüm ve 2. Deneme için Firdevs hanım a karar verdim. İlacımın bitmesine 1hafta var yani adet olmama 2 hafta kaldı ufaktan heyecan başladı :) :) Senin pozitif haberinin heyecanı da ayrıca sardı bu arada. Yeni yıl bu mutlu haberle çok güzel geçecek :))) Bebişlerinin sana çok sıkı sımsıkı tutunduklarını hissediyorum.
Bu arada hangi ilaçları kullanıyorsun iğne de kullanıyor musun?

Senin yolunda açık olsun zenancım, yeni yıl uğurlu gelsin...adetimin 2.günü estrofem vitamin gibi bir ilaç kullandım.gitmeden 2 ,3 gün önce göbekten clomen(yanlıs animsamiş olabilirimz) kullandim.yaninda giderken bir kac ilac aliyosun progeston, aspirin, antibiotik, bir gõbüş ignesi daha :)) birde sonrasında bende kan pıhtılasması var her gün iğnem var.. umarım yardımcı olabildim :))

kızlar 2014 hepimize uğurlu gelsin. sağlıkla huzurla geçirebilceğimiz, bebişlerimize kavuşacağımız bir yıl olsun..

musmutlu, sımsıcacık tatlıcık ,şekercik günlere :))
sevgilerimle...

az kalmış güzelim dayan:)) inşallah mutlu haberi vereceksin bizlere.

evet benim totemim bu . kim tedaviden dönüp onu motive ettiysem ( ki bunun için çok uğraşıyorum en güzel ,moral düzeltici yazılarımı yazmaya çalışıyorum ) 12 gün sonra bana mutlu haberi verdi.o 12 boyunca arkadaşların desteği bence en önemlisi .ne gerekiyorsa yapmalıyız diye düşünüyorum ve hiç yanılmadım şu ana kadar.

yazıların gücüne çok inanıyorum. waltkrayburg a mesela eylülde gel şarkısını söylemiştim:)) eylülde kıbrıstaydı.bebişleri oldu ikiz.[
larax la güzel yazılar paylaştık bebişi olacak.breeze takip ettim .yazdım.bebişi oldu. aklıma gelmiyor.daha bir sürü vardı.

ama şu da bir gerçek. tevekkülü elden bırakmamak lazım. elimizden geleni yapmak sonra ALLAHA BIRAKMAK. umut etmek ,umudu ertelmemek ,umuttan vazgeçmemek lazım. BAŞARAMAZSAK BİR DAHA .BİR DAHA. kaybedecek birşeyimiz yok ki.güçlü kadınlarız biz.kimselere değil,kendimize inanmalıyız.
sevgini gücü,inancın gücü ve umuttur yaşatan insanı.:emir_bebek:
:emir_bebek:çok öpüyorum.

kendine iyi bak.
sevgiyle kal.

QUOTE=haz29;33307074]yazdıkların beni o kadar motive ettiki hergün okudum :)çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için..
hiç bir belirtim yok irem hanım normal olan bu zaten dedi...perşembe gününü iple çekiyorum ama birazda çekiniyorum... umarım gönlümdeki olur...bu arada yeni yılını kutluyorum,,sağlık sıhat ve kucak dolusu mutlluulluukk diliyorummm :9: :49::49:[/QUOTE]

yeni yılda gönlünüzde yatan güzelliklerin:emir_bebek::emir_bebek: kucağınıza gelmesini ve size bir ömür boyu mutluluk,sağlık,huzur ,başarı getirmesini diliyorum.

sevgiyle kalın.:nazar:

Ben hala türkiyedeyim 10 gün sonra donucem inşallah. Biraz tansiyon sorunum var arada düşüyor dr kontrl altına aldı bebisim 205 gram olmuş herşey iyi çok şükür hepinizin yeni yılını kutluyorum bol bebisli günler dilerim

Burda olduguna sevindim.Yeni yilinda kutlarim.bebegin masallah büyüyor .
Görüsmek üzere

bayagi uzun zaman oldu girmeyeli foruma canlarim.netim yoktu.tele net aldim bende:-) bizi merak etmissinizdir :-) bebislerim ve ben cok iyi ve mutluyuz.2 ocakta iki aylik olacaklar Allahin izniyle.coook tatli bebislerimiz kizlar.cokta uslular masallahhhh.hele kizim ne gaz sorunu ne isey masallahmelek gibi.oglumda cok uslu tek sorunu acligina hiiic dayanamiyo benim oburum.mama saatine bes dakika kala basiyo yaygarayi.onun disinda masallah uyku duzenleri cok iyi.gece iki kere kalkiyoruz sadece.masallahhhh.kilolarina gelince gectigimiz persembe gunu kontrolumuzde oglum 3600 olmus,kizim 3100 gr olmus.doktor iyi almislar dedi.e malum hastaneden ciktigimizda oglan 2170 ,kiz 1760 idi.insallah tombiscik olurlar.ikiside bana benziyo.oglum hafif cenesi babaya benziyo.ayyy cook mutluyum anlatamam yaaa Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin insallah.kirkimiz ciktiktan sonra annem gitti. ama inanin hic zorlanmiyorum.uslu olduklarindanmi bilmem ama cok iyi gidiyor simdilik.neysr kizlar vakit buldukca girerim artik.opuyorum.formu bos bi zamanda okicam kizlar.haberdar degilim sizlerden.imsallah herkes iyidir...

Masallah cnm cook güzel .
allahim anali babali büyütsün insallah.
darisi basimiza insallah ..
sevgilerimle

Senin yolunda açık olsun zenancım, yeni yıl uğurlu gelsin...adetimin 2.günü estrofem vitamin gibi bir ilaç kullandım.gitmeden 2 ,3 gün önce göbekten clomen(yanlıs animsamiş olabilirimz) kullandim.yaninda giderken bir kac ilac aliyosun progeston, aspirin, antibiotik, bir gõbüş ignesi daha :)) birde sonrasında bende kan pıhtılasması var her gün iğnem var.. umarım yardımcı olabildim :))

Slm canim, insallah persmebe günü pozitif sonucunu görürsün. Kan pihtilasmasi oldugunu nasil anladilar. Benim iki düsügüm ioldu, acaba bende demi kan pihtilasmasi var diye düsünüyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Arkadaslar hepinize MUTLU, HUZURLU VE BEBISLI YILLAR DILIYORUM!

Benim yapptigim ikinci düsük beni biraz alt üst etti. Yani karasizliklar icindeyim. 1. düsükte transferim HIT de yapilmisti, 2. de ise Firdevs hanimda. Buradaki doktorumla da bu konuyu konusmak istiyorum. Ben niye iki düsük yaptim. Bir tane saglikli bir hamilelik gecirmistim onun öncesinde. Birden bire yeni bir sorun mu cikti bizde, bilemedim. Benim gibi düsük yapan varmi forumdan tanidiginiz. Benimle tecrübelerini paylasmasini isterim. Cok tesekkürler yardimlariniz icin.

Slm canim, insallah persmebe günü pozitif sonucunu görürsün. Kan pihtilasmasi oldugunu nasil anladilar. Benim iki düsügüm ioldu, acaba bende demi kan pihtilasmasi var diye düsünüyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Çok geçmiş olsun..üniversite hastanesinde bir profa gitmiştim bütün tahlillerime baktı ne gördü bilmiyorum bir tahlil istedi ve sonucunda kanda pıhtılasma oldugunu hamile kaldigimda igne kullanmam gerektigini söyledi.düşük yapma olayıni engelliyomus.bebek anne rahmnine tutunurken ve sonrasında çok õnemliymiş beslenmesine ve gelişimini kan yoluyla yapıyomuş pıhtı oluşumunu engellemek için...
bence sen doktoruna bahset düşük yasayanlara o testi yapıyolar.belki nedeni bu olabilir....

Arkadaslar hepinize MUTLU, HUZURLU VE BEBISLI YILLAR DILIYORUM!

Benim yapptigim ikinci düsük beni biraz alt üst etti. Yani karasizliklar icindeyim. 1. düsükte transferim HIT de yapilmisti, 2. de ise Firdevs hanimda. Buradaki doktorumla da bu konuyu konusmak istiyorum. Ben niye iki düsük yaptim. Bir tane saglikli bir hamilelik gecirmistim onun öncesinde. Birden bire yeni bir sorun mu cikti bizde, bilemedim. Benim gibi düsük yapan varmi forumdan tanidiginiz. Benimle tecrübelerini paylasmasini isterim. Cok tesekkürler yardimlariniz icin.

Mrb seninde kutlu olsun cnm 2014 insallah bereketli bir yil olur.
Kac defa yazi yazdim bana ualsirsan görsebiliriz diye.))) galiba okumadin?
Bende son 5 yilimi düsükle gecirdim sükür 6.mikroda hamile kalabildim..
Evet klinikler bazen cok seyi atlarlar..kendi progrmaimi ve atlamis oldukalirni kisaca note edip dikkate almani önerebilirim.
önce ilk yapacagin sey tüp bebek klinigine gitmelisin.düsük nedenini ve tüm kan tahlillerini götürmelisin ..
+Kan tahlili yneiden ypatirip Triod T3- T4 kan tahliline intensive bakilmali .Degerin normalde cok iyi ciksada eger dns-mikro deniyorsan o degerin 1 veya 1,5 olmalidir hemen hap kullaniyorsun ve ilk sorununu hallediyorsun önemlidir bu))
+ Kan pihtilasma sorunun varmi diye hemen tahlil ypatirmalisin ? bir anne detay yazmisti evet kan ile ebslenen bebek kan pihtilastigi icin düsük yasaniyor. dikkate almalisin.
+ Tranferden sonraki ilac kullanimi ve proluton depaot igneside arad 3 güne bir tavsiye derim coo degerli ignedir..düsüklerde kanamalarda harika bir ignedir..tavsiye derim.. zamanla haftada bir yada iki defa yaparak azalatarak 8-9 adet kullanabilirsin tavsiye ederim..
+ en önemli durumda ..))) mutlaka mikro ypatiracagin ay Histeroskopi yaptirmandir.yapisiklik varsa acar,ypaildiginda hareket getiri ve protein olur..yolun kanalalrin temiz olursa ksia sürede hamilleligi yakalarsin insallah.

Bütün bunalri uygulayan bir anneyim ,kendi prokolümü alman doktorumla yaparak uyguladim bende yurtdisindayim.tavsiye ederim.

Dr.Firdevs hanim isini bilen bir hanimdir ,bunun sebebini aciklamis olmalidir.eger yine gidersenki mutlaka farkli bir tedavi yugualr yada senden bazi seyler ister..sana neler denildi ? sebebp ne sunuldu?
ayrica adet oluyormusun ? yasin kac? dogum ypamis biri olduguna göre hamile kalacaksindir dogru zaman dogru protokolle yaklarsin cnm.
Tabiki önce bu üzüntü ve yikimdan cik zamana birak ve sakince yeniden basla..allahim yardimciniz olsun.zor cetin bir yol.
Yaptigim kendi protokülümdür herkes ayridir farklidir -her vücutta ayni reaksioyanlar olmaz.. bunalrida dip not oalrak düsüyorum.
tekrar görüsmek üzere .yolun acik olsun .
sevgilerimle

güzel dileklerin için teşekkürler.artık sabırsızlanmaya başladım biraz da korkuyorum..perşembe günü tahlil günüm umarım bu yıl tüm güzellikleri beraberin de getirir...yeni yıl senin ve diğer tüm arkadaşlarım için dileklerimizin gerçek olduğu bir yıl olur:49::49::49::49::49::49:.. :)

Heyecan dorukta hadiiii mutlu haberi ver ;) ;)

günaydın,
iyi seneler kızlar,sağlık,mutluluk evimizden huzur ve bereketimiz hiç eksik olmasın,
Bu sene bizim senemiz olsun, sitemiz hamilelik haberleri ile dolsun, hamile olanlarımızın kucakları bu sene zamanında bebeklerimizin gelişi ile dolsun,....

Merhba herkese bu aralar çok kötüyüm bulanti ve kusma yetmezmiş gibi gribe yakalandim kusmayi dahada şiddetlendirdi hicbisy yiyemydm sonunda serum yemek zorunda kaldim biraz toparladim neyseki bebeklerim iyiler 11+3haftalik olduk hatta birinin cinsiyeti belli oldu erkek ins diğer bebegimde kız olur bizim şuan sırada ense kalınlığı var inş hersey yolunda sağlıklı olurlar ara sıra bakyrm foruma yazma fırsatım pek olmuyo iyi oldgm zaman anca yazabiliyrm şimdilik görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Merhba herkese bu aralar çok kötüyüm bulanti ve kusma yetmezmiş gibi gribe yakalandim kusmayi dahada şiddetlendirdi hicbisy yiyemydm sonunda serum yemek zorunda kaldim biraz toparladim neyseki bebeklerim iyiler 11+3haftalik olduk hatta birinin cinsiyeti belli oldu erkek ins diğer bebegimde kız olur bizim şuan sırada ense kalınlığı var inş hersey yolunda sağlıklı olurlar ara sıra bakyrm foruma yazma fırsatım pek olmuyo iyi oldgm zaman anca yazabiliyrm şimdilik görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Allahim daim etsin ,
sneinle yziasmadigim icin tam bilgilerini bilemyiorum.Sendemi dns yaptirdin? izmirdesin galiba ?
bende 10. haftamdayim cok yakiniz..
cok gecmis olsun - grip icin zaten bol c vitamini kiwi cook iyi gelir.
zaten cok bilgiliyiz tek tek yazmam gerek yok.Bulantin icinde doktorun ilac verebilir rahatalrsin ,migde yanmasi yapabilir bayagi toparlanirsin.
Ikizmi bebeislerin cook güzel sevindim .ne güzel erkenden ögrenmissin cinsiyetini ) aslinda 14 -17 haftalikta belirgin olur diyorlar..
allahim gönlümüze göre verir insallah .
Bende tam tersi bilgisayara tablete girince ne migde bulantim kalyior nede agrim iszim ..demekki cogu sey ruh halimize göre ..
insallah bneimd ebir kiz birde erkek olur .. yinede rabbim hangisini verirse kabulümdür..hepside avlat..saglikli olsun -hayilri evlat olsun yeterli rabbimden..
sevgiler

Formda hamilleik takvimini yapamadim.
Giriyor tarihi veriyorum ok diyor ama bakyiorum olmamis. ))
acaba bir yerde hatami yapiyorum?

Allahim daim etsin ,
sneinle yziasmadigim icin tam bilgilerini bilemyiorum.Sendemi dns yaptirdin? izmirdesin galiba ?
bende 10. haftamdayim cok yakiniz..
cok gecmis olsun - grip icin zaten bol c vitamini kiwi cook iyi gelir.
zaten cok bilgiliyiz tek tek yazmam gerek yok.Bulantin icinde doktorun ilac verebilir rahatalrsin ,migde yanmasi yapabilir bayagi toparlanirsin.
Ikizmi bebeislerin cook güzel sevindim .ne güzel erkenden ögrenmissin cinsiyetini ) aslinda 14 -17 haftalikta belirgin olur diyorlar..
allahim gönlümüze göre verir insallah .
Bende tam tersi bilgisayara tablete girince ne migde bulantim kalyior nede agrim iszim ..demekki cogu sey ruh halimize göre ..
insallah bneimd ebir kiz birde erkek olur .. yinede rabbim hangisini verirse kabulümdür..hepside avlat..saglikli olsun -hayilri evlat olsun yeterli rabbimden..
sevgiler

Merhaba aidax izmirlym ama istda otryrm evet yakınms haftamz erken gördü cinsyti ama bakalm detaylı ultrasonda emin olucm cinsiyetleri için ayrıca bişey yiyebilsem c vitamini alicam hap verdi doktorum 1 defa kullandm baya etkiliydi ama ilaç devamlı kullanmk istemyrm sıvı kaybı yüzünden haftada bir gün serum yapmamz gerekiyo dedi doktor bendeki durum buu ama herşeye degiyo salı günü gordm bebeklerimi baya hareketliler onlar kıpır kıpırken ben baya çok keyiff aldmm:)) isteyn herkese nasip etsin allahm inşallah

Arkadaslar gripten öluyorum raporda almak istemedim basim kalkmiyor dr agri kesici disinda baska bisey vermedi. bana onereceginiz biseyler varmi
Hamilelik ne zormus butun enerjim bitti. acaba yasami bagli cevremde bisuru hamile var hepsi zipir zipir.sanki bi ben hamileyim...30lu yaslardaki arkadaslara tavsiyem sakin ertelemeyin direk donsyn yaptirin ne yilinizi calin nede emeklerinizi harcayin...hamile arkadaslara Allah kolaylik versin bu isin basinda olanlarada pozitifi gormek nasip olsun...

Back
X