Güzel arkadaşım sanırım transferden çıkmışsındır artık,sana tavsiyem şuandan itibaren kendini anne gibi hisstemeye başlaman,bebeğin bebeklerin seninle,onun için dinlen ve güzel beslen,bol bol hayal kur,belirti arama sakın çünkü hiç birimizin belirtisi aynı olmadı,çoğumuzda belirti bile olmadı,pozitife odaklan,allahım inşallah emeğini boşa çıkarmaz,güzel haberler almanı nasip eder,Hayırlı haberler sevgile güzel arkadaşım
ben iyiyim canim sadece dis etlerimde sorun var 2 gündür agriyor agrimaktan iltihap topladi Saat sabahin 5 i uyuyamadim ama ilac kullanamiyorum insallah gecer ..suan 23 haftalik oldum canim carsamba aylik Rutin kontrolum var kac Kilo oldu vs merak ediyorum ..ikizlerin nasil canim grip falan oluyorlarmi ? bebisler cok Cabuk grip olur cunku ikizlerini seni cok öpüyorum sevgiyle kal
Canım arkadaşlarım,form o kadar hızlı ilerliyor ki artık çok takip edemiyorum,yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz,yola çıkacaklar yolunuz açık karnınız bebiş dolsun inşallah,hamile arkadaşlarıma allahım taşıma kolaylığı yaşatsın,çok güzel hamilelik süreci yaşatsın,sağlıkla sıhhatle 40 haftalık süreçlerini yaşatıp bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin ve yeni doğum yapan arkadaşlarım da güzel bebekleriyle çok güzel çok uzun ve tatlı bir ömür yaşatsın inşallah...
Benim hamilelik baştan biliyorsunuz kusmalarla geçti,5.aydan sonra çok şükür herşey yoluna girdi,şuan 28. haftaya girmek üzereyim,yavaş yavaş bebek kıyafetleri almaya başladık,çok çok güzel bir süreç:) görmemiş gibi herşeye saldırıyorum,allahım neler var neler resmen dipsiz kuyu,tabiiki herşeyi alamıyoruz saldırıp bırakıyorum:)
Çalışmaya hala devam ediyorum,zaten onun için de formu artık tam takip edemiyorum,hasta aralarında mutlaka uzanmaya çalışıyorum,dr artık çok yorulmamam gerektiğini söyledi ama para da lazım tabiiki mecburen işin başındayım..Bu arada ben hayatta grip olmazdım bu sefer atlatamadım,sanırım dinlenmek gerekiyor onu da ben tam anlamıyla yapamıyorumAma onun dışında çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor,kızımın hareketleri her geçen gün daha hissedilir olmaya başladı bu da beni zevkten uçuruyor:)
Aklım ve dualarım hep sizlerle,hepimize allahım hamileliği ve anneliği yaşatsın,güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum güzel arkadaşlarım....
Rosedali canim benim...korkma...Allahim yardimciniz olsun...biliyorum sen ne korkular cekiyosun..bende ayni o yollardan gittim canim benim..her gün icin Allaha sabahalara kadar dua ediyordum ikizlerim biraz daha bende kalsinlar diye...Allahim yardimciniz olur insallah..melekler dahi o minik yavrularini korur canim benim insallah..kızlar 1 aydır yatıyorum, kendimi toparlamadan yazmak istemedim. 27+3 günlük olduk çok şükür,
hamilelik şekeri çıktı, rahim inceliği nedeniyle 25+5 ciğer geliştirici iğne yapıldı.(20 ocakta 2 doz,21 ocakta 2 doz) dr her an gelebilirler diye yoğum bakım ünitesi olan başka bir hastane ile görüştü,
günde 4 kere nidilat diye kasılma engelleyici ilaç kullanıyorum, yataktan çok pardon bir wc için kalkıyorum. daha çok küçükler 1 kg bile değiller, inşallah 32-34 üncü haftaları görürüz.
geçmiş sayfaları okuyamadım.ne olur kızmayın, tedaviye başlayanların Allahım yüzlerini güldürsün kimseyi çocuksuzlukla sınamasın, test sonuçları pozitif olanlar hayırlı ve sıkıntısız hamilelikleriniz olsun, ve negatif olanlar lütfen pes etmeyin, sabırlı olun. inanın zamanı geldiği zaman Alahım sizlerinde yüzünüzü güldürecek...
Hepinizi çok özledim..beni merak eden düşünen herkese özellikle brbekciğime teşekkürlerr..ben onbeşgündür kayınvalidemde kalıyorum.çok rahatsızdım.astım bronşit geçirdim.halada geçmedi..ilaç kullanmamakta direttikçe ilerledi.ve öksürük krizleri hırıltılı solunum nefes darlığı tavan yapınca mecburen doktor kontrolü altında ilaç tedavisine başladık.doğumumda kısmetse salı günü olucak..
Kızlar birşey soracağım Firdevs hanım yumurtaları paylaştırıyor mu hoş paylaştırıyor olsa bile bundan bizim haberimiz olmaz herhalde :)) evet toplanan yumurtaların 4ünü size 4ünü de Ankaradan gelen aynı kan grubuna sahip başka birisine transfer edeceğiz demez sanırım :))) yine de soran oldu mu içinizde... Savaş Beyin paylaştırdığına adım gibi eminim ama hiç olmazsa hastasının biri yurt dışı oluyor umarım Firdevs hanım da yapıyorsa öyle yapıyordur
Erfat bu arada senin kan grubun ne benim A pozitif...Aynı zamanda orada olabiliriz o yüzden sordum donorümüz aynı olabilir mi acaba yumurta paylaştırılıyor mu sorusuna fena takıldım bu gece( gerçi öyle olsa ne olacak vazmıgeçeceğim sanki :))) ayyyy kafayı yiyeceğim :)))
merhaba arkadaşlar
Bugün itibariyle estrofemem başladım pazartesi rahim kalınlığı muaynesinden sonra nezaman gideceğimiz belli olacak dualarınızı eksik etmeyin bana ve tüm gidecek arkadaşlara ...
rabbim hepimizin emkelerinin karşılığını verir inşallah hayırlısıyla... güzel haberlerimi bende paylaşırım burada busefer ....
rabbim hepimizin yar ve yardımıcısı olsun inşallah
Kızlar birşey soracağım Firdevs hanım yumurtaları paylaştırıyor mu hoş paylaştırıyor olsa bile bundan bizim haberimiz olmaz herhalde :)) evet toplanan yumurtaların 4ünü size 4ünü de Ankaradan gelen aynı kan grubuna sahip başka birisine transfer edeceğiz demez sanırım :))) yine de soran oldu mu içinizde... Savaş Beyin paylaştırdığına adım gibi eminim ama hiç olmazsa hastasının biri yurt dışı oluyor umarım Firdevs hanım da yapıyorsa öyle yapıyordur
Erfat bu arada senin kan grubun ne benim A pozitif...Aynı zamanda orada olabiliriz o yüzden sordum donorümüz aynı olabilir mi acaba yumurta paylaştırılıyor mu sorusuna fena takıldım bu gece( gerçi öyle olsa ne olacak vazmıgeçeceğim sanki :))) ayyyy kafayı yiyeceğim :)))
Ne güzel yazmışsın bol bol hayal kur cidden işe yarar mı??
Hayal kurup bebekleri çağırmak işe yarar herhalde dimi...
Pozitifi görünceye kadar çalışmamak mı gerekir acaba fikriniz nedir???
Kızlar Bilginisa dün oğlunu kucağına aldı:) Dün kontrole gitmiş,dr unu beklerken suyu gelmiş,hemen poliklinikten hastaneye koşmuşlar ve doğum odası dolu olduğu için ve bebekte çıkmaya başladığı için normal doğumlu kuzucuk dünyaya gelmiş:)
Bilginisanın sesi çok çok iyiydi,canım sevinçten uçuyor,doğum anında hepimize dua etmiş,Allahım çocuğunu sağsalim büyütmeyi nasip etsin,güzel kuzumuza,annesine ve ailesine çok çok güzel bir ömür versin,darısı bizlerin başına inşallah:)
Bilginisa bu güzel haberi kendisi vermek istiyormuş ama bilgisayarı bozuk olduğu için giremiyormuş,bu arada bugün öğlen hastaneden taburcu olmuşlar bile:)
Ayyyyy çok heyecanlı :)) Allah yardımcınız olsun hayırlısı ile al gel bebişlerini.....
merhaba arkadaşlar
Bugün itibariyle estrofemem başladım pazartesi rahim kalınlığı muaynesinden sonra nezaman gideceğimiz belli olacak dualarınızı eksik etmeyin bana ve tüm gidecek arkadaşlara ...
rabbim hepimizin emkelerinin karşılığını verir inşallah hayırlısıyla... güzel haberlerimi bende paylaşırım burada busefer ....
rabbim hepimizin yar ve yardımıcısı olsun inşallah
Kızlar Bilginisa dün oğlunu kucağına aldı:) Dün kontrole gitmiş,dr unu beklerken suyu gelmiş,hemen poliklinikten hastaneye koşmuşlar ve doğum odası dolu olduğu için ve bebekte çıkmaya başladığı için normal doğumlu kuzucuk dünyaya gelmiş:)
Bilginisanın sesi çok çok iyiydi,canım sevinçten uçuyor,doğum anında hepimize dua etmiş,Allahım çocuğunu sağsalim büyütmeyi nasip etsin,güzel kuzumuza,annesine ve ailesine çok çok güzel bir ömür versin,darısı bizlerin başına inşallah:)
Bilginisa bu güzel haberi kendisi vermek istiyormuş ama bilgisayarı bozuk olduğu için giremiyormuş,bu arada bugün öğlen hastaneden taburcu olmuşlar bile:)
Erfatcım bence hayal kurmak işe yarıyor:)bebeklerim benimlesiniz,sımsıkı tutunun bana,ben sizi hiç bırakmayacağım diye de konuş onlarla..
Ben işimi hiç bırakmadım,Firdevs hanım da buradaki dr umda alışmış olduğun bir ritim var bu ritim çocuğa zarar vermez dedi,tabii boşluğum olduğunda hemen uzanmaya çalışıyorum,ne iş yaptığını bilmiyorum,eğer ki bedenen seni zorlayan bir işse dr unla konuşmanda yarar var tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?