Ne güzel yazmışsın bol bol hayal kur cidden işe yarar mı??
Hayal kurup bebekleri çağırmak işe yarar herhalde dimi...
Pozitifi görünceye kadar çalışmamak mı gerekir acaba fikriniz nedir???

Allah bebegini kaybeden arkadaslara sabir kuvvet versin insallah en kisa zamanda tekrar pozitifi gorup bebislerine kavusurlar.dogumu yakin olan arkadaslara saglikli kolay dogumlar diliyorum .yeni transfer yaptiran ve yola cikacak olan arkadaslara bol sanslar diliyorum yolunuz acik olsun insallah hayallerinize kavusup bebislerinizle donersiniz.sevgilerimle

arkadaşlar uzun zamandır foruma giremedim biliyorsunuz okul tatil ve tatildeyim sizleri merak ettim doğumu olacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah transferi yapılan arkadaşlar inşallah pozitifi görür bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. yola çıkacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun.
ben sömestri de gitmeyi çok istemiştim ama kısmet değilmiş herhalde. eşim kabul etmedi ben de çok ağladım yazın gideriz dedi. bakalım ama hepiniz için dua ediyorum.

Kızlar birşey soracağım Firdevs hanım yumurtaları paylaştırıyor mu hoş paylaştırıyor olsa bile bundan bizim haberimiz olmaz herhalde :)) evet toplanan yumurtaların 4ünü size 4ünü de Ankaradan gelen aynı kan grubuna sahip başka birisine transfer edeceğiz demez sanırım :))) yine de soran oldu mu içinizde... Savaş Beyin paylaştırdığına adım gibi eminim ama hiç olmazsa hastasının biri yurt dışı oluyor umarım Firdevs hanım da yapıyorsa öyle yapıyordur
Erfat bu arada senin kan grubun ne benim A pozitif...Aynı zamanda orada olabiliriz o yüzden sordum donorümüz aynı olabilir mi acaba yumurta paylaştırılıyor mu sorusuna fena takıldım bu gece ( gerçi öyle olsa ne olacak vazmıgeçeceğim sanki :))) ayyyy kafayı yiyeceğim :)))

Canim benim, gecmis olsun sanadar. dis etleri sorunu da zordur...hay Allah insallah cabuk atlatirsin...her hamilelikde bir dis kaybedermis insan derlerya o aklima geldi..hadi hayirlisi canim ya......demek 23 haftalik oldun..yarisi coktan bitmis...zamana bak canim ya, daha kibrisa gittigin zamanlar aklima geldi...allah tamamini erdirsin canim ara sira yaz bize.

benim ikizlerim masallah iyiler teyzesi..Allaha sükür grip falan olmadilar..bi asilari yapildi o zaman ufak ates gecirdiler okadar...cok tatli oldular bir görsen teyzesi..artik dillenmeye de basladilar..Allahim tüm evlat isteyenlere yasatsin bu güzellikleri...bak bunlari yazarken yine polyana aklima geldi..icim parcalaniyo vallahi düsündükce...off off.....Allahim onlara sabir versin..insallah en yakin zamanda evlat sahibi olurlar hayirlisiyla.....

Breeze canim benim, demek 28. haftaya girdin..masallah sana.....aman dikkat et grip falan...demek haraketlerini hissediyorsun kizinin :)) müthis bisey dimi canim ya..inanmazsin canim dogduktan sonra o haraketleri karninda özlüyorsun yemin ediyorum...nasil harika birsey dimi........

bizlere ara sira yinede haber ver canim...biliyorum zor hamilelik gecirdiginde insan fazla zaman bulamiyo ama yinede buldukca gir buraya kisa da olsa :))

kal Saglicakla..

Rosedali canim benim...korkma...Allahim yardimciniz olsun...biliyorum sen ne korkular cekiyosun..bende ayni o yollardan gittim canim benim..her gün icin Allaha sabahalara kadar dua ediyordum ikizlerim biraz daha bende kalsinlar diye...Allahim yardimciniz olur insallah..melekler dahi o minik yavrularini korur canim benim insallah..
gelirsin insallah 32-34 haftaya..sen yeterki icini ferah tut....rahim inceligi demissin, yani acilma mi oldu? yoksa rahim kisalmami? cerclage taktilarmi acilmada??

Canim Tress.....iyiki aldim senden haber - Allaha sükür!!!! :)))) duygulandim birden nerdeyse inan agliyorum su an, seni ve bebislerini düsünüyorum.......sali günü demek kucagina aldin insallah ..........off canim ya.......ne olur bize en kisa zamanda haber ver..........cok heyecanlandim..insallah iyisindir..insallah bebislerin de iyidir....sag saglim birbirinizi koklamissinizdir Allah nazarlardan korusun canim........cok merakdayim cok anlatamam :)))

nasil bebislerin, neler hissettin ve hissediyorsun, sen nasilsin agrilarin ne alemde, sezeryan oldu sanirim.....anlat ne olur bize detayli incesine kadar :))))

hepinizi cok seviyorum tanimasamda sahsen.......ne bileyim cok baglandim sizlere.........demek insan kader arkadasi oldugunda böyle daha cok baglaniyor.......

bilginisa efsune yusufdeniz daha aklima gelmeyen isimler onlar napiyo acaba diye ara sira hep düsünüyorum .....insallah herkes iyidir.......

günaydin canim

ben o soruyu sormustum firdevs hanima ve irem hanima zamaninda..paylasmiyoruz demisti..insallah da öyledir..yani nitekim 100de yüz bilemeyiz..insallah öyle bisey yoktur..birde tabii insallah bir donörü cok kez kullanmiyorlardir..buda iyi olmaz tabi..yani düsün bebislerimizin bir sürü kardesi bu dünyada olasaligi beni korktutur acikcasi :)

savas beyin paylastigini nerden biliyodun canim ya kendilerimi dedi

Canim biz bu konuyu hic sormadik. Oyle bisey yapiyorlarsa bile yapiyoruz demiyceklerine gore. Aklimizi bulandirmak istemedik.
bence sende bunu dusunup stres yapma. Git transferini yaptir, bebis yada bebislerini al gel.....
QUOTE=zenann2;33857432]Kızlar birşey soracağım Firdevs hanım yumurtaları paylaştırıyor mu hoş paylaştırıyor olsa bile bundan bizim haberimiz olmaz herhalde :)) evet toplanan yumurtaların 4ünü size 4ünü de Ankaradan gelen aynı kan grubuna sahip başka birisine transfer edeceğiz demez sanırım :))) yine de soran oldu mu içinizde... Savaş Beyin paylaştırdığına adım gibi eminim ama hiç olmazsa hastasının biri yurt dışı oluyor umarım Firdevs hanım da yapıyorsa öyle yapıyordur
Erfat bu arada senin kan grubun ne benim A pozitif...Aynı zamanda orada olabiliriz o yüzden sordum donorümüz aynı olabilir mi acaba yumurta paylaştırılıyor mu sorusuna fena takıldım bu gece ( gerçi öyle olsa ne olacak vazmıgeçeceğim sanki :))) ayyyy kafayı yiyeceğim :)))[/QUOTE]

Kizlar cok gecmis olsun. Trescim umarim simdi daha iyisindir.
rosedali canim bendede hamilelik sekerinden suphelendiler. Hastaneye gonderdiler test yapilacak. Senin ne sikayetlerin vardi??
Dogru durust su icmeyen ben gunde 1,5-2 litre su icmeye basladim. Gece bile su icmek icin uyanir durumdayim. Agzim surekli kuruyor.

bu arada 23 haftalik oldu kizimiz. Odasini hazirlamaya basladik.
Insallah hepimiz icin hersey yolunda gider...

merhaba arkadaşlar

Bugün itibariyle estrofemem başladım pazartesi rahim kalınlığı muaynesinden sonra nezaman gideceğimiz belli olacak dualarınızı eksik etmeyin bana ve tüm gidecek arkadaşlara ...
rabbim hepimizin emkelerinin karşılığını verir inşallah hayırlısıyla... güzel haberlerimi bende paylaşırım burada busefer ....
rabbim hepimizin yar ve yardımıcısı olsun inşallah

Ayyyyy çok heyecanlı :)) Allah yardımcınız olsun hayırlısı ile al gel bebişlerini.....

Canim nasilsin umarim hersey yolunda gidiyordur bahsettigin konuya takildim nasil anladin yumurtalari paylastirdiklarini bu aslinda ciddi bisey.ayni donoru paylasmak bir yana tedavide asil onemlisi en ksliteli yumurtalari toplamak degilmi ozaman yspilan sey senin en iyisini secme sansini azaltiyor.sonucta kimse ayni donoru paylasmak icin bu kadar para odemiyorki .ozaman donirden toplansn ve kullanilan yumurtalarla ilgili rapor istemek gerekir diye dusunuyorum

Kızlar Bilginisa dün oğlunu kucağına aldı:) Dün kontrole gitmiş,dr unu beklerken suyu gelmiş,hemen poliklinikten hastaneye koşmuşlar ve doğum odası dolu olduğu için ve bebekte çıkmaya başladığı için normal doğumlu kuzucuk dünyaya gelmiş:)
Bilginisanın sesi çok çok iyiydi,canım sevinçten uçuyor,doğum anında hepimize dua etmiş,Allahım çocuğunu sağsalim büyütmeyi nasip etsin,güzel kuzumuza,annesine ve ailesine çok çok güzel bir ömür versin,darısı bizlerin başına inşallah:)
Bilginisa bu güzel haberi kendisi vermek istiyormuş ama bilgisayarı bozuk olduğu için giremiyormuş,bu arada bugün öğlen hastaneden taburcu olmuşlar bile:)

Ne güzel yazmışsın bol bol hayal kur cidden işe yarar mı??
Hayal kurup bebekleri çağırmak işe yarar herhalde dimi...
Pozitifi görünceye kadar çalışmamak mı gerekir acaba fikriniz nedir???

Erfatcım bence hayal kurmak işe yarıyor:)bebeklerim benimlesiniz,sımsıkı tutunun bana,ben sizi hiç bırakmayacağım diye de konuş onlarla..
Ben işimi hiç bırakmadım,Firdevs hanım da buradaki dr umda alışmış olduğun bir ritim var bu ritim çocuğa zarar vermez dedi,tabii boşluğum olduğunda hemen uzanmaya çalışıyorum,ne iş yaptığını bilmiyorum,eğer ki bedenen seni zorlayan bir işse dr unla konuşmanda yarar var tabii

Cok sevindim Allah mutluluklarini daim etsin saglikli uzun omurler diliyorum yakisikli prense .darisi tum evlat isteyenlerin hepimizin basina

Breeze canim benim, demek 28. haftaya girdin..masallah sana.....aman dikkat et grip falan...demek haraketlerini hissediyorsun kizinin :)) müthis bisey dimi canim ya..inanmazsin canim dogduktan sonra o haraketleri karninda özlüyorsun yemin ediyorum...nasil harika birsey dimi........
bizlere ara sira yinede haber ver canim...biliyorum zor hamilelik gecirdiginde insan fazla zaman bulamiyo ama yinede buldukca gir buraya kisa da olsa :))
kal Saglicakla..

Bebekcim ne güzel bir insansın,ne kadar özverilisin,hepimizi yakından takip ediyorsun,sanırım senin gibi olmamız mümkün değil
Bebeklerin ne güzel ses çıkarmaya da başlamışlar,ay Allahım nasıl merak ediyorum,yerim ben o canları:) benim kız da kıpır kıpır,inan bazen sırf hareket etsin de varlığını hissedeyim diye parmağımla tık tık bir iki vuruyorum:) İşin garibi en çok ben hasta başındayken hareket ediyor,ya aletlerin sesinden rahatsız oluyor,ya pozisyonu beğenmiyor yada annem para kazanıyor diye seviniyor:)) ama hakikaten müthiş bir duygu,allahım herkese bu duyguları tattırsın,bütün hepimiz özellikle bu forumdakiler bunu hakediyoruz,sanırım yaşım genç olsaydı üst üste 3-5 çocuk yaparmışım:) Allahın bir bildiği var ki bu manyak yapcak yapcak bakamıyacak diye beni bu yaşa kadar bekletti:))

Zenann
Benim ve eşimin kan grubu 0 pozitif..
Yani senle aynı değil bende bişey sorcam donörle ilgili bilgi vereceklermi???
Veriyorlarsa ne kadar bilgi veriyorlar...

Hayırlı uğurlu olsun...
Pozitifleri görürsün inşallah...
Allah yolunu açık etsin sen kime gidiyordun???

Bilginisaya
Allah analı babalı büyütsün..Tebrik ederim...

BREEZE 35TR...
Teşekkür ederim herşeyi yapıyoruz doktorun dediği...
Ama bu tip inceliklere de dikkat etmek lazım sanki...
Yani çalıştın tabiki bende duruma göre bakacağım doktorada sorarım artık...
Teşşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…