inşallah bebeklerinle dönersin cnm moralini yüksek tut heycandan uzak dur elinden geldiği kadar dinlen inşallah güzel sonuçlar alırsın allah yardımcın olsunMrb arkadaslar .bende gizli takipcinizdim yillardir ama sonunda kararimi verdim ve suanda kibristayim.yarin transfer yapilacak .aksam hemen doncez ist.bilmiorum icimde degisik duygular var.onerileriniz varmi
Merhaba hanimlar. Uzun zaman sesim cikmadi, ama hem sizi takip ediyorum hem de cabalarima devam ediyorum. Donasyon yaptirdim, burada (Cek Cumhuriyeti) sadece tek embriyo, en fazla 2 yerlestiriyorlar. Doktor, o kadar net 95% basari oranlarindan ve ikizin tehlikelerinden bahsetti ki, tek embriyo yerlestirmeye karar verdik. Belki iyi haber veririm size diye sessiz kaldim bugune kadar, ancak bugun evde yaptigim test negatif cikti. Yarin kanda da baktiracagim, ancak umudum yok.
Kaliteli yumurtalarla kesin olur demistim ama sukutu hayale ugradim. Moralim bozuk degil, oyle cok sarsilmadim falan, hatta bundan sonra dondurumuslar ile tekrar deneriz sanirim, ama yine de bir bosluk oldu icimde. Zaten bu karari vermek acayip zordu, cesur bir adimdi, basarili olmayinca son ihtimalller de tukeniyor gibi hissettim. Paylasayim dedim. Saglicakla kalin...
merhaba hanımlar uzun zamandır konuyu takip ediyorum birçok sorumun cevabını buldum sayenizde ancak kafama takılan sorular o kadar çokki nereden başlasam bilemiyorum...öncelikle eşim azospermi. yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyoruz ama henüz bi sonuç alamadık. bu durum psikolojimizi altüst etti...eşimle konuşurken olmadı evlat ediniriz diyorum daha cümlemi bitirmeden saçmalama diyor...konuşturmuyor bile.sperm donasyonundan bahsettim yanaşmadı ama evlat edinme konusundaki gibi karşıda gelmedi. bende geçen gün gemileri yaktım ve "evliliğimizin 5. yıldönümüne kadar beklerim tedaviden sonuç alamazsak o zaman bunlardan birini yapacağız" dedim. "2.5 sene zaten geçti 5 sene çok az" diye itiraz etti ama benim yaşımda geçiyor.29 yaşındayım şuan 35ime kadar anne olmak istiyorum...istiyorumda aklımda da deli sorular...ya bebek doğduktan sonra benim çocuğum değil deyip sahiplenmezse?ya istemezse sevmezse...ya beni bırakırsa...yasal bi dayanağı yok bu durumun sonuçta...bişii olsa çocuk benden değil derse ne yaparım...sizce acele mi ediyorum çocuk konusunda, onu çok mu zorluyorum?sizler eşinizi nasıl ikna ettiniz?bu sorunları hiç tartıştınız mı? lütfen yardım edin...evlat sahibi olmamın tek yolu donasyon ama bunun için eşimi kaybetmekte istemiyorum(
mrb kursun,
ben de sennle aynı sorunu yaşıyorum arkadaşım ,,
yaklaşık 3 yıllık evliyiz, tedaviye cevap vermedi 1 yıla yakındır,
sperm donasyonu düşünüyoruz aslında benim eşim karşı çıkmıyor ama benim kadar hevesli de değil,
bebek bizim için umut mu olacak yoksa yeni sorunlar mı doğuracak çok korkutuyor beni, çok kararsız kalıyorum.
zaman zaman ne olursa olsun bebnim bebeğim olacak diyorum. bazen de tamamen vazgeçiyorum. allahım doğru kararı vermemize yardım eder inşallah..
benim eşim hala durumu kabullenemedi olacak diyor ama boş yere ilaçtı tedaviydi uğraşmakta istemiyorum. her hastane günü umutlanıp sonrada umutlarımın altında ezilmekten yoruldum...
az önce babama anlattım böyle böyle bişey var ben bunu denemek istiyorum diye babam hiç beklemeyin bile diyor.korkularımı anlattım çok ilerisini düşünüyorsun diyor...çocuk sizide tazeler diyor ama bilemiyorum. az önce dünya ya mail attım bilgi almak için dersimi çalışıp eşimin karşısına öyle çıkmak istiyorum...umarım anneliği bana çok görmezbebeğimi içimde hissetmek istiyorum onu doğurmak istiyorum hayata onunla merhaba demek istiyorum onu emzirmek istiyorum...
umarım bencillik etmez eşlerimiz ve hayallerimiz gerçek olur
bu arada ankara da kaan aydosta tedavi oluyoruz biz.siz nerede kime tedavi oluyorsunuz?
biz de kaan aydosa tedavi oluyoruz ama hep dön başa aynı şeyler, hiç umudum yok. ailenize anlattınız mı, nasıl karşıladılar durumu, bir de eşinin ailesi de biliyor mu?
sperm donasyonu istediğimi sadece babama söyledim eğer karar verirsekte kimseye söylemem çocuğa bakışları değişsin istemiyorum
rabbim inşallah doğru kararı vermemizi sağlar, inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız ve her şey çok güzel olur..
inşallah bebeklerinle dönersin cnm moralini yüksek tut heycandan uzak dur elinden geldiği kadar dinlen inşallah güzel sonuçlar alırsın allah yardımcın olsun
inşallah bebeklerinle dönersin cnm moralini yüksek tut heycandan uzak dur elinden geldiği kadar dinlen inşallah güzel sonuçlar alırsın allah yardımcın olsun
Mrb arkadaslar .bende gizli takipcinizdim yillardir ama sonunda kararimi verdim ve suanda kibristayim.yarin transfer yapilacak .aksam hemen doncez ist.bilmiorum icimde degisik duygular var.onerileriniz varmi
Merhaba hanimlar. Uzun zaman sesim cikmadi, ama hem sizi takip ediyorum hem de cabalarima devam ediyorum. Donasyon yaptirdim, burada (Cek Cumhuriyeti) sadece tek embriyo, en fazla 2 yerlestiriyorlar. Doktor, o kadar net 95% basari oranlarindan ve ikizin tehlikelerinden bahsetti ki, tek embriyo yerlestirmeye karar verdik. Belki iyi haber veririm size diye sessiz kaldim bugune kadar, ancak bugun evde yaptigim test negatif cikti. Yarin kanda da baktiracagim, ancak umudum yok.
Kaliteli yumurtalarla kesin olur demistim ama sukutu hayale ugradim. Moralim bozuk degil, oyle cok sarsilmadim falan, hatta bundan sonra dondurumuslar ile tekrar deneriz sanirim, ama yine de bir bosluk oldu icimde. Zaten bu karari vermek acayip zordu, cesur bir adimdi, basarili olmayinca son ihtimalller de tukeniyor gibi hissettim. Paylasayim dedim. Saglicakla kalin...
Zor tabi biz kadınlar yumurta donasyonunu daha çabuk kabul ediyoruz aslında aynı şey ama nedense erkekler çok daha zor ikna oluyorlar. Aslında her konuda öyle değiller mi ? Ama bir de şöyle bir gerçek var tatlı dille ve kadın gücü ile ikna olmayacak erkek yoktur iş sende biter bence. Doğum sonrası da emin ol senden çok sever hele bir de şöyle cimcime bir kız olursa tadına doyum olmaz :)merhaba hanımlar uzun zamandır konuyu takip ediyorum birçok sorumun cevabını buldum sayenizde ancak kafama takılan sorular o kadar çokki nereden başlasam bilemiyorum...öncelikle eşim azospermi. yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyoruz ama henüz bi sonuç alamadık. bu durum psikolojimizi altüst etti...eşimle konuşurken olmadı evlat ediniriz diyorum daha cümlemi bitirmeden saçmalama diyor...konuşturmuyor bile.sperm donasyonundan bahsettim yanaşmadı ama evlat edinme konusundaki gibi karşıda gelmedi. bende geçen gün gemileri yaktım ve "evliliğimizin 5. yıldönümüne kadar beklerim tedaviden sonuç alamazsak o zaman bunlardan birini yapacağız" dedim. "2.5 sene zaten geçti 5 sene çok az" diye itiraz etti ama benim yaşımda geçiyor.29 yaşındayım şuan 35ime kadar anne olmak istiyorum...istiyorumda aklımda da deli sorular...ya bebek doğduktan sonra benim çocuğum değil deyip sahiplenmezse?ya istemezse sevmezse...ya beni bırakırsa...yasal bi dayanağı yok bu durumun sonuçta...bişii olsa çocuk benden değil derse ne yaparım...sizce acele mi ediyorum çocuk konusunda, onu çok mu zorluyorum?sizler eşinizi nasıl ikna ettiniz?bu sorunları hiç tartıştınız mı? lütfen yardım edin...evlat sahibi olmamın tek yolu donasyon ama bunun için eşimi kaybetmekte istemiyorum(
Mrb arkadaslar .bende gizli takipcinizdim yillardir ama sonunda kararimi verdim ve suanda kibristayim.yarin transfer yapilacak .aksam hemen doncez ist.bilmiorum icimde degisik duygular var.onerileriniz varmi
merhaba hanımlar uzun zamandır konuyu takip ediyorum birçok sorumun cevabını buldum sayenizde ancak kafama takılan sorular o kadar çokki nereden başlasam bilemiyorum...öncelikle eşim azospermi. yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyoruz ama henüz bi sonuç alamadık. bu durum psikolojimizi altüst etti...eşimle konuşurken olmadı evlat ediniriz diyorum daha cümlemi bitirmeden saçmalama diyor...konuşturmuyor bile.sperm donasyonundan bahsettim yanaşmadı ama evlat edinme konusundaki gibi karşıda gelmedi. bende geçen gün gemileri yaktım ve "evliliğimizin 5. yıldönümüne kadar beklerim tedaviden sonuç alamazsak o zaman bunlardan birini yapacağız" dedim. "2.5 sene zaten geçti 5 sene çok az" diye itiraz etti ama benim yaşımda geçiyor.29 yaşındayım şuan 35ime kadar anne olmak istiyorum...istiyorumda aklımda da deli sorular...ya bebek doğduktan sonra benim çocuğum değil deyip sahiplenmezse?ya istemezse sevmezse...ya beni bırakırsa...yasal bi dayanağı yok bu durumun sonuçta...bişii olsa çocuk benden değil derse ne yaparım...sizce acele mi ediyorum çocuk konusunda, onu çok mu zorluyorum?sizler eşinizi nasıl ikna ettiniz?bu sorunları hiç tartıştınız mı? lütfen yardım edin...evlat sahibi olmamın tek yolu donasyon ama bunun için eşimi kaybetmekte istemiyorum(
Cok saol canim ins.yarina sikisik gel dedi .9.30 burda ol , 11 de transfer yapariz dedi anlamadim.o arada ne yapacaklarr acikcasi korkuyorum
Allah kolaylik versin canim insallah bebeklerinle donersin kibristan.
Ya canim cokk saoll.gece boyunca uyku tutmadi.sabah sabah bi bakiyim bana yardimci olacak arkadaslarim msj yazdimi die:26:tum iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim .Allah hepimize o guzel duygulari tattirsin.sizleri cok seviyorum cunku bu guzel yolculuga adim atmamdaki sebepsizniz yoksa umitlerim bitmisti:) canım zaten heycandan sıkışamıyosun bi türlü ben bi sürahi su içtim yinede banamısın demişti sondajla doldurdular keseyi hiç korkma 10 dk bile sürmüyor bütün işlem
Cok saol canim ins.yarina sikisik gel dedi .9.30 burda ol , 11 de transfer yapariz dedi anlamadim.o arada ne yapacaklarr acikcasi korkuyorum
Allah kolaylik versin canim insallah bebeklerinle donersin kibristan.
Ayyyy çok heyecanlı şu anda transfer için hazırsın Allah yardımcın olsun bebeğini ya da bebeklerini al gel hayırlısı ile inşallah :) kasma kendini rahat ol hiç canın yanmıyor Rabbim seni sağlıkla yumurcaklarına kavuştursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?