Kızlar yine bir sorum var ovitrelle iğne kullandınız mı kullandıysanız transferin hangi aşamasında şimdi de bu iğneye taktım yumurta çatlatma iğnesiymiş ne alaka transferden sonra ne amaçla kullanacağız çözemedim, anlayamadım. Fikri olan duyan bilen lütfen yazabilir mi???? Zaten lucrin kullandık ??????

canım çok sevindim,Rabbim sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin canım,bizlere de dua et canım benim.

sevgili ZENAN ovitralle yi Firdevs hanım kullandırıyor diğerlerini bilmiyorum ama ben sordum bana bu iğneyi ben çok seviyorum embriyonun rahime tutunmasını kolaylaştırıyor demişti Firdevs hanım,tüp bebek ve aşılamdan sonra da çok kullanılan bir iğne canım ben araştırdım.rahat ol.eşinden sperm toplandığı gün yapılıyor.

Son düzenleme:
sormadım çünkü perşembe günü tam belli olacak ama sanırım donduracaklar ne yapacağım bilmiyorum

Ben de yarın gideceğim rahim duvarı ölçtürmeye bakalım ne durumda. Ama uygun olmayan bir zeminden se dondurmaları çok daha mantıklı çok ta takılma bence donmuşlarında bir farkı olmadığını okudum tutunmaları için rahimin yeterince kalınlaşmış olması gerekiyor. Hakkımıza hayırlısı artık an itibariyle elimizden gelen tek şey dua etmeye devam etmek.....

selam zenen ovitrella igne transferden 36 saat once gobekten vurulan igne,,bunu zaten sana doktorun soyleyecektir,,zamani cok onemli mutlaka doktorunun verdigi saate vurulman lazim,,yumurta catlatma ignesidir,,ben butun tup bebk tedavilerimde yaptim..yani tutunmayla alakasi yok

Son düzenleme:

Canım çok teşekkür ederim aydınlattığın için yoksa bu gece yi de bu sebeple uykusuz geçirecektim:)))

Sana da selam Serplicik. Teşekkür ederim kullanılan bir iğne yani rahatladım :) Bu arada seni ilk defa görüyorum :) sen de sessiz takipçilerden misin yoksa benim gözden kaçırdığım eski arkadaşlardan mısın? Senin durumun nedir bu uğurda yaşadıkların? Paylaşır mısın daha önce paylaştıysan kaçırmışım

arkadaşım hayırlı olsun çooook sevindim allahım hayırlısı ile kucağına almayı da nasip eder inşallah.

selam zenann bende sessiz takipcilerdenim,,ama herkesi taniyorum artik burdan..bende 5 tup bebek 7 asilama yaptim malesef hepsi negatif..simdi sanirsam donasyon icin karar verdik .yalniz yapacagimiz tetkikler var onlardan sonra kesin kararimizi verecegiz..esimin spermlerinde hizlilik problemi var,,yavas ilerliyorlar

Evet evet doğru karar olmuş bence..Donasyonu denemek .
Buradamı okumuştum başka bir yerde mi duymuştum hatırlamıyorum. Birisinin yumurta problemi yoktu görünürde fakat meğer yumurtaların çekirdeği yokmuş dolayısıyla gebelik olmuyormuş. Denemek te fayda var. Sperm de de yavaş hareket o kadar büyütülecek sorun edilecek bir durum değil çünkü sperm seçiminde kullanilan yöntemler oldukça iyi. Hayırlısı diyelim Rabbim senin de yardımcın olsun :)

Oncelikle subat yolcularinin allah yardimcisi olsun insallah bu tarihlerde gidecek sevgili dostlarimizin hepsi mutlulukla donerler. Bana gelince hala esim tedaviye devam ediyor acikcasi cok bir faydasi olacagini dusunmuyorum .dun cok sukur duzenli kanamayla regl oldum cunku kistler alindiktan sonra ki cok duzensizdi ve baya korkutu.esime senin spermlerin sayisi bol ama kalite sikintili gel embriyo transferi yapalim dedim ve malesef bunun asla olamayacagini soyledi.ben bu yolda neler yasadim bilmiyorki azkalsin ugradigim tacizi soyleyecektim ben bu kadar sikintilar yasadim ve esim hayir diyor .bazen seytan soyle ve ne cektigini gorsun sonrada ne olcaksa olsun diyor.neden erkekler bu kadar kor ve bencil anlamiyorum .inanin bana ayrilmayi dahi dusunuyorum ben bu ugurda esim yuzunden neler yasadim bu zamana kadar onun sagliksizligi yuzunden bebegim olmadi onun hastaliklarini hep ben bulup tedavi yaptirdim ama esim hala kendidinde hic sikinti yokmus gibi davranmaya devam ediyor ve buda beni deli ediyor.lutfen beni bagislayin dizlerle daha guzel seyler paylasamadigim icin .ama gercekten cok uzgunum bsna bunlari yasatan edime hala benim fedakarlik etmem ne kadar dogru karar veremedim.sevgiyle saglikla kalin canlarim

ben çok uzun zaman takip edip ama sessiz kalan acaba anlaşılırmıyım yargılanırmıyım diye kara kara düşünen biriydim ki bi arkadaşın gebelik haberini okuyunca sevindiğimdenmidir nedir yazıverdim sıkıntımı.saolsun arkadaşlar yardımcı oldular doktorada tam karar vermişim açtım konuştum ama malesefki talihsiz başım evime hırsız girdi hemde ev sahibinin torunu ordan taşınmak zorunda kaldık...ben yine 6 ay geçti yine eşimi bu seferde kredi çekmeye ikna ettim kısmetse kızlar martta kıbrıs yolcusuyuz tanıyan tanımayan herkesten dua bekliyorum özellikle gebe arkadaşlardan...Allah bütün hamile arkadaşlara çok ama çok tatlı bebişler nasip etsin.tedavi yolunda olanlara rabbim dayanma gücü.sabır aynı zamanda maddi güç versinki pes etmesinler..bilenler bilir benim birisi 7 birisi 5 yaşında iki prensesim var bebek sahibi olma yolunda yaşadığınız sıkıntıların binde birini bilemem ama prenseslerimin bana yaşattığı mutluluğu bildiğim için inanın herşeye değer diyebiliyorum...yaşım 26 herhangi bir sağlık sorunum yok doktorumda firdevs hanım olacak inşallahta kızlar kaygılar korkular peşimi bırakmıyor 2.ye gitme şansım olmadığı için tutmaz diye çok korkuyorum irem hanımda çok ümitli konuşuyor ama bilmiyorum ya sizce korkularım yersizmi size hangi ihtimal dahayüksek gibi geliyo akıl akıldan üstündür...

Tebrik ederim. Sizin yazdıklarınızı okudum sanırım bir kanser öykünüz vardı. Çokkk sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doktorunuz kimdi? Nasıl bir tedavi uygulandı? Neler yaptınız

Harikasın arkadaşım bu düşünce seviyesine ulaşman çok iyi olmuş ve büyük başarı bence. Bunun için neler yaptın? Okuduğun kitaplar veya kişisel gelışımle ilgili yaptıgın bir çalışma oldu mu?

Kızlar bugün rahim kalınlığım 7.3 çıktı. Cuma günü eşim sperm verecek ilaçların dozunda biraz değişiklik yapıldı. Heyecaaaaaannnnn :))))

Kızlar bugün rahim kalınlığım 7.3 çıktı. Cuma günü eşim sperm verecek ilaçların dozunda biraz değişiklik yapıldı. Heyecaaaaaannnnn :))))

Canim yakinda gidecek olan sizlerin haberlerini okudukca inan benimde icim kipir kipi oluyor indallah basaracaksiniz

zenann bende oyle bir problem cikmadi,,simdi dna fragmantasyon testi yaptiracagiz,,bu testi yaptiktan sonra artik tamami devammi belli olacak..ama ben donasyon istiyorum sonra tekrar tup bebek deneyebiliriz,,cok sukurki esim olumlu bakiyor bu olaya cunki cocuklari cok seviyor benimde istegimi goruyor hayir diyemiyor,,allahim insallah bizide anne baba yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…