Tabii ki sen de böyle oldu diye yazmadım hani gözden kaçan birşeyler olmuş olabilir diye düşündüm. Hayırlısı olsun inşallah :) Rabbim güç versin hepimizezenann bende oyle bir problem cikmadi,,simdi dna fragmantasyon testi yaptiracagiz,,bu testi yaptiktan sonra artik tamami devammi belli olacak..ama ben donasyon istiyorum sonra tekrar tup bebek deneyebiliriz,,cok sukurki esim olumlu bakiyor bu olaya cunki cocuklari cok seviyor benimde istegimi goruyor hayir diyemiyor,,allahim insallah bizide anne baba yapar
Bugün estrofeme başlayalı bir hafta oldu günde 3 tane idi şimdi 4 e çıktı. Dualarını eksik etme lütfen
Sevgili SENYOKSUNTA
Sanırım bendede var o sorun HİT in demesine göre...
Fizyoterapide verilmişti o zaman...
Bakalım şimdi ne olacak bilmiyorum...
Çarşamba ölçüm yaptırmamı söylediler....
Estofemi günde kaç kullanıyorsun sen...Ben 3 kullanıyorum...
Ben narda bulamadım büyük marketlerde vardır gerçide...
İnşallah Rabbim herkese yardımcı olacak...
Bunu bi erkeğin kabullenmesi gerçekten çok zor ama ikna etmişsin zaten bir kere...belliki eşinin kafasında soru işaretleri oluşmuş. Eşini karşına al ve bunları tartış tatlı dille... onu babalığa heveslendir... çocuk her şey demek değil evet ama bi kadın için çok şey demek. Allah yardımcımız olsun en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin.
aslına bakarsan benim eşim de tam olarak ikna olmuş değil, kıbrısa gitmeyi pek de istemiyor, şu an kaan hoca da tedavi görüyor, sonuçlar hiç bir umut vermemesine rağmen o umudunu tam olarak yitirmedi ama ben çok umutsuzum. bizim kıbrıs dışında bir alternatifimiz yok artık bunu biliyorum
benim eşim azospermi. bizde hiç çıkmıyor.bir tese oldu daha önce ama ondada çıkmadı hücre.bizim şansımız yok denecek kadar az yani...eşimde sperm çıkacak... o spermler sağlıklı olacak...hareketli olacak...tüp bebek yapıcazda tutacak...bizde ihtimaller düşük olunca (birazda sabırsızız) bunu denemek istedik.bizim tayin durumumuz var birde yaza kadar bişeyler denemek istiyorduk. ilk gittiğimizde de kaan hocaya söylemiştik bunu o da buna göre tedavi uyguluyordu...muhtemelen yaza kadar sonuç alamayacağımız tedavimizin uzayacağını düşündü...herkesin sorunu tedavisi maddi manevi dayanma gücü farklı...bize bunu yapabilirsiniz dedi diye herkese öyle söylemiyordur eminim. bunun yasal olmadığını ileride sorunlara yol açabileceğinin de uyarısını yaptı.durum böyle...
donasyona gelince...hala soru işaretlerin varsa bekle derim. çünkü çok ciddi bir karar. sonradan pişman olacağını düşünüyorsan yapma...
Ben suan 3 ağızdan 3 alttan alıyorum ben de perşembe gideceğim kontrole hayırlısı hakkımızda
Ben suan 3 ağızdan 3 alttan alıyorum ben de perşembe gideceğim kontrole hayırlısı hakkımızda
yaklasik 2aydir foruma giremiyorum kizlar,misafir eksik olmuyo hic,e bebislerle birlikte bayagi yoruldumm :-( neyse bu ara azaldi misafirbebeklerim coook tatli oldular, 3,5 aylik.oldular.gulucukler havalarda ucusuyo hepinizj cok merak ediyorum.forumu okicam bu gece biraz,hepinizi cok opuyorum
Tebrik ederim. Sizin yazdıklarınızı okudum sanırım bir kanser öykünüz vardı. Çokkk sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doktorunuz kimdi? Nasıl bir tedavi uygulandı? Neler yaptınız
Merhaba AMindero,
Cok güzel bir haber. Bol bol dinlen ve beslenmene dikkat et. Ayy cok heyecanlaniyorum böyle güzel haberleri okuyunca. Sanki kendimde olmus gibi
Canim gozun aydin cok sevindim harika bir haber .saglikli guzel bir hamilelik geçirirsin inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinnn darisi bizlerin basina :=)
sevgiler
Yani toplamda 15 milyar tuttu. iyi para. Neyse en azından değdi .
Ben aslında kızkardeşimden mi yumurta alsam diye düşünüyorum da. kardeşim 76 doğumlu ama 9 ay önce sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Daha önce de kürtajları vardı. Yani sağlıklı yumurta üretebiliyor. gerçi zaman da ilerliyor onun yaşı da geçiyor ama çok kararsızım. Eğer ondan alırsam kardeş olacaklar . O yüzden istiyorum . bakalım...
Aminn sagol canim benim insallah allah hepimizin kucagini bebislerle doldursun bizlerede hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin.allahim hepimizin yuzunu guldursunarkadaşlar iyi akşamlar şubatta tüp bebeğe gidecekler inşallah bebeklerinizle dönersiniz. allah yardımcınız olsun.
cemre tedavin hayırlı olsun canım allah emeklerini boşa çıkarmasın. tabii hiç kimsenin emeği boşa gitmesin. ben henüz hiç bir şey yapamadım ama dualarım sizlerle.
tüm subat yolcularina rabbim yardimci olsun dualarimiz sizlerle insallah bebislerinizi alip geleceksiniz ..rahim kalinligini dusunmeyin kizlar dr onu ayarliycaktir benim transfere girdigimde 9 du transferden önce 2 aldtan 3 agizdan estrofem aliyordum transferden sonra 3 altdan 6 agizdan gunde tam 9 tane aldim 3 ay boyunca sükürki bitti ...rabbim güc veriyor günler anlamadan geciyor bile insallah hic kimse negatif görmesin ..pozitif dusunun relaks olun gerisi gelir ..kizlar ben transferden sonra 15 gun düzenli taze sikilmis nar suyu ictim daha öncekilede icmemistim bol kirmizi et ve gunde en az 2 yumurta yedim bunu bana Transfere gidip pozitif Alan bir arkadasim tafsiye etmisti ise yaradigina inaniyorum birde drum bana transferden sonra yanilmiyorsam 3 gun banyo yapma demisti ben 1 hafta yapmadim aklima gelen bunlar simdilik sans melekleri yaninizda olsun ...:)
slm arkadaşlar yarın kız kardeşimin transferi var lütfen onun için de dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?