Tabii ki sen de böyle oldu diye yazmadım hani gözden kaçan birşeyler olmuş olabilir diye düşündüm. Hayırlısı olsun inşallah :) Rabbim güç versin hepimize

Ben suan 3 ağızdan 3 alttan alıyorum ben de perşembe gideceğim kontrole hayırlısı hakkımızda

canım eşim çok hevesli olduğumu biliyor ama o işin farklı boyutuna bakıyor.bu şekilde yaşayalım falan diyor ama ben yapamıyorum çocuk sevgim azalmıyo yeğenlerime bile öyle bağlıyım ki sanırım kendi çocuğum olmadığı için.eşim vicdan azabı çekerim diyo bende çocuk olsada mutsuz olur hepimize yansır diye korkuyorum.iki arada bir deredeyim.geçen konuştuk güzel güzel ben allah izin verirse çocuksuz kalmak istemiyorum dedim.bakalım hepimiz için hayırlısı canım

canım sizinle aynı kulvardayız benim eşimde ilk teseyi kaan beyde oldu sonuç alamadık ikinci acıbademde oldu ondanda sonuç alamadık.şimdi ankalife için kök hücreye başladı deniyo ora ile görüşmeyi düşünüyoruz.ama oda 3 yıl sürüyo kesin sonuç da belli değil.ben ertelemek istemiyorum.ama çok yoruldum ve yıprandım eşim küçük bir çocuk gibi davranıyor çok hassas konuşmak için bile aylarca bekliyorum.senin eşinde sperm bulundu mu ? tedavi olarak ne yapılıyo bizede iğne tedavisi vermişti eşim anlamsız bulduğu için hiç yapmadı bende pek güvenmedim açıkçası .ankalife ile hiç görüştünüz mü eşim bu hafta gidip görüşecek bakalım hayırlısı...

canım bizde sizinle aynı durumdayız eşim azospermi 2 tesede sonuç alamadık artık yapacak bişi yok.eşim kıbrıs konusunda diretiyo gitmek istemiyo çocuk olursa ben sahiplenemezsem vicdan azabı çekerim ömür boyu diye tutturdu.benim içinde çok zor ama vakit kısa biz beşinci yılımızdayız nasıl geçti anlamadım bayanlarda yaş çok önemli bir faktör bende çok beklemek istemiyorum.artık hayırlısı bu ara hep depresifim sırf bu yüzden

Ben suan 3 ağızdan 3 alttan alıyorum ben de perşembe gideceğim kontrole hayırlısı hakkımızda

BEn size bir çay tavsıye edecegım bende okudum bir yerlede Uskudarda ermıs aktar var oranın sahıbı Huseyın ermıs kucuk bir aktar burası. Bende oradan bazı seyler aldım kullanıyorum cunku kendı yumurtamla deneyecegım 1 kere daha. Orda bir çay varmıs normalde erkeklere verılen bir çaymıs fakat rahmı kalınlastırıyormus. Siz googledan bir arastırın. Huseyın beyle bır gorusun derım. Çok faydalı oldugunu duydum.

tüm subat yolcularina rabbim yardimci olsun dualarimiz sizlerle insallah bebislerinizi alip geleceksiniz ..rahim kalinligini dusunmeyin kizlar dr onu ayarliycaktir benim transfere girdigimde 9 du transferden önce 2 aldtan 3 agizdan estrofem aliyordum transferden sonra 3 altdan 6 agizdan gunde tam 9 tane aldim 3 ay boyunca sükürki bitti ...rabbim güc veriyor günler anlamadan geciyor bile insallah hic kimse negatif görmesin ..pozitif dusunun relaks olun gerisi gelir ..kizlar ben transferden sonra 15 gun düzenli taze sikilmis nar suyu ictim daha öncekilede icmemistim bol kirmizi et ve gunde en az 2 yumurta yedim bunu bana Transfere gidip pozitif Alan bir arkadasim tafsiye etmisti ise yaradigina inaniyorum birde drum bana transferden sonra yanilmiyorsam 3 gun banyo yapma demisti ben 1 hafta yapmadim aklima gelen bunlar simdilik sans melekleri yaninizda olsun ...:)

mrb tunanehir gördümki taşıyıcı anneliği kullanmışsın bir türlü bunu yaptıranlarla iletişime geçemedim kimse geriye dönüp cvp yazmıyor nerde yaptırdın ne kadar yaptırdın sana toplam maliyeti ne oldu taşıyan kişi türkiyede mi yoksa yurtdışındamı kalıyor o kadar çok sorum varki sana tabi geri dönersen cvp yazarsan beni mutlu edersin ilgine şimdiden teşekkür ederim ikizlerinede rabbim uzun ömür sağlık versin özelden yazamadığım için burdan ulaşmayı denedim

Esimin tavirlari nedeniyle ben birkez daha tup bebege karar verdim yarin adetimin 4. Gunu ve fertijin ile gorusmeye gidicem bir kez dahs sansimi denemek istiyorum.yarin neler olacak merak ediyorum.yardiminiza ve dualariniza ihtiyacim var.allah hepimizin yardimcisi olsun sevgilerimle

Cok saol canim .amin..benim doktor kibris dunya tup bebek berk hocaydi .herkese onu tavsiye ediyorum.zaten oldugun sehirde tanidigi doktor varsa sizi ona yonlendiriyo ve ilac tedavisi uygulaniyo.hersey hazir olduktan sonra kibrisa transfere gidiyosun ve bebeginle geri donuyosun

arkadaşlar iyi akşamlar şubatta tüp bebeğe gidecekler inşallah bebeklerinizle dönersiniz. allah yardımcınız olsun.
cemre tedavin hayırlı olsun canım allah emeklerini boşa çıkarmasın. tabii hiç kimsenin emeği boşa gitmesin. ben henüz hiç bir şey yapamadım ama dualarım sizlerle.

Canim karismak istemem ama sunuda unutma tamam kiz kardesin ama bi soz vardir dostum dedigin insan bi gun karsina dusman olarak cikabilir.bak olmaz deme hayata insanin basina hersey geliyo benim yasadigim sorunlar gibii..neyse bu konuyu cok iyi dusunmen lazim..baskasinini yumurtasi olunca elin 2 kat yabancisi bi daha omur boyu yuzunu gormeyeceksin ama kardesinin basit bi lafi bile seni incitebilir....allah yardimcin olsun ins hersey guzel olur

Aminn sagol canim benim insallah allah hepimizin kucagini bebislerle doldursun bizlerede hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin.allahim hepimizin yuzunu guldursun

canim gercekten cook uzun ve yorucu,uzucu yollardan gectik ailecek.senden ricam bana tejrar anlattirmasan da forumdan soyle bi okusan cok sevinirim ama illaki anlatmami istersen msj atayim ozelden.

Teşekkür ederim canım yaaa...
Benim ölçümde 5.7 çıktı az canım sıkıldı...
Ben nar bulamadım nerden buluruz .
Konsantre nar suları olurmu...
Benim ilacıda artırdılar...
Dua edin arkadaşlar inanın ihtiyacımız var...
Kafama takmamaya çalışıyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…