Esimin tavirlari nedeniyle ben birkez daha tup bebege karar verdim yarin adetimin 4. Gunu ve fertijin ile gorusmeye gidicem bir kez dahs sansimi denemek istiyorum.yarin neler olacak merak ediyorum.yardiminiza ve dualariniza ihtiyacim var.allah hepimizin yardimcisi olsun sevgilerimle
arkadaşlar iyi akşamlar şubatta tüp bebeğe gidecekler inşallah bebeklerinizle dönersiniz. allah yardımcınız olsun.
cemre tedavin hayırlı olsun canım allah emeklerini boşa çıkarmasın. tabii hiç kimsenin emeği boşa gitmesin. ben henüz hiç bir şey yapamadım ama dualarım sizlerle.
Kızlar 3 başarısız ve 3 döllenme olmayan tup bebek denememden sonra sanırım nihayet bende Kıbrıs'a karar kıldım. Gerçi eşimi ikna etmek oldukça zor oluyor.
Merak ettiğim biliyorsunuz dolar ve euro çok yükseldi. Hala fiyatlar euro üzerinden mi alınıyor. Yani 4500 eoru 1.5 ay önce 11000 tl idi. Şimdi ise 13000 tl falan ediyor. Ayrıca kimi ve nereyi önerirsiniz? Okuduklarımdan Firdevs hanım ve Halil İbrahim Tekin tavsiye ediliyor gibi. Dünya tüp bebek en çok önerilenler arasında gibi. Sizce nasıl? Fikriniz benim için çok önemli. Pazartesi Ege üniversitesine gidip hocalarla konuşacağım. Ondan sonra da kısmetse Nisan sonu gibi Kıbrıs'a gitmeyi düşünüyorum.
arkadaşlar iyi akşamlar şubatta tüp bebeğe gidecekler inşallah bebeklerinizle dönersiniz. allah yardımcınız olsun.
cemre tedavin hayırlı olsun canım allah emeklerini boşa çıkarmasın. tabii hiç kimsenin emeği boşa gitmesin. ben henüz hiç bir şey yapamadım ama dualarım sizlerle.
Arkadaşım inşallah herşey gönlünce olsun dualarımız senle...
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz...
Ederim canim sende bana et insallah olur allah yardimcimiz olsun
Teşekkür ederim canım yaaa...
Benim ölçümde 5.7 çıktı az canım sıkıldı...
Ben nar bulamadım nerden buluruz .
Konsantre nar suları olurmu...
Benim ilacıda artırdılar...
Dua edin arkadaşlar inanın ihtiyacımız var...
Kafama takmamaya çalışıyorum ama...
Amin Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. Estrofem kullanıyorsun değil mi ben de kullanıyorum ve fena mide yanmam var herhalde bu ilaç yapıyor sen de de var mı bu sıkıntı?
ben ageneziden haberleri alıyorum tunanehir allah senden razı olsun bulduğumuz tek insansın bulutların üstünde gezdirdin bizi rabbim sanada gönlünün muradı versin vermiş ama kadınların isteği bitmez :)canim gercekten cook uzun ve yorucu,uzucu yollardan gectik ailecek.senden ricam bana tejrar anlattirmasan da forumdan soyle bi okusan cok sevinirim ama illaki anlatmami istersen msj atayim ozelden.
Canim karismak istemem ama sunuda unutma tamam kiz kardesin ama bi soz vardir dostum dedigin insan bi gun karsina dusman olarak cikabilir.bak olmaz deme hayata insanin basina hersey geliyo benim yasadigim sorunlar gibii..neyse bu konuyu cok iyi dusunmen lazim..baskasinini yumurtasi olunca elin 2 kat yabancisi bi daha omur boyu yuzunu gormeyeceksin ama kardesinin basit bi lafi bile seni incitebilir....allah yardimcin olsun ins hersey guzel olur
Evet canim euro uzerinden aliniyo.ama sana tavsiyem parani turkiyede euro yap arada fark var orasi daha pahal bizim hersey dahil 15 bine mal oldu herseyi.bende 3 hafta oluyo kibristan doneli ve alllah sukur bebegim var 3 haftalik.canim ben 5 yildan beridir hep arastiriyorum ve takip ediyorum .sana gonul rahatligiyla dunya tup bebek diyorum berk hoca o kadar iyi insanki konusmasi sana davranma sekli .hemsirelerin ilgisi super yani pisman olmazsin cunku bende cok urkek gittim oralara.Alllah yardimcin olsun
Merhaba kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz kafayı yemek üzereyim bacak ağrılarından sonra şimdi kollarim agriyo hareket edince çok canım yaniyo diğer kolumun yardımıyla kaldirabiliyrm kolumu şuan 18+3 haftalk ikizlerime hamileyim doktor magnezyum verdi onu kullanyrm ama agrima çare olmadı kalsiyum eksikliginden mi oluyo bu agrilar bileniniz var mı
Erfat sana yazacaktım eslemsena ya da yazmışım :))) canım ben ce doğal olmalı narın kendin sık suyunu iç bim de bile var nar :))))) bu estrofem fena halde mide yanması yapıyor bende sen de de var mı yanma?
Arkadaslar hepinizi taniyor gibiyim
A beni gormezden gelmeyin lutfen.sadece sesizce okuyordum.lutfen cevap verin sperm donasyonu denince kime gitmeliyim.berk ve verdanin asistanlariyla gorustum ama sadece verdayla gorusebildim.berkin hemsiresi gorustirecam dedi birdaha aramadi.bu ay hazirlancam ama Verda dogru dr. bilemedim LUTFEN yol gosterin
Arkadaslar hepinizi taniyor gibiyim
A beni gormezden gelmeyin lutfen.sadece sesizce okuyordum.lutfen cevap verin sperm donasyonu denince kime gitmeliyim.berk ve verdanin asistanlariyla gorustum ama sadece verdayla gorusebildim.berkin hemsiresi gorustirecam dedi birdaha aramadi.bu ay hazirlancam ama Verda dogru dr. bilemedim LUTFEN yol gosterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?