Arkadaşım inşallah herşey gönlünce olsun dualarımız senle...
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz...

Teşekkür ederiz Hazanumut'cuğum
Herkesin dualarına ihtiyacımız var....
Rabbim hepimize yardım eder inşallah..
Teşekkürler...

Evet canim euro uzerinden aliniyo.ama sana tavsiyem parani turkiyede euro yap arada fark var orasi daha pahal bizim hersey dahil 15 bine mal oldu herseyi.bende 3 hafta oluyo kibristan doneli ve alllah sukur bebegim var 3 haftalik.canim ben 5 yildan beridir hep arastiriyorum ve takip ediyorum .sana gonul rahatligiyla dunya tup bebek diyorum berk hoca o kadar iyi insanki konusmasi sana davranma sekli .hemsirelerin ilgisi super yani pisman olmazsin cunku bende cok urkek gittim oralara.Alllah yardimcin olsun

Reactions: AED

Canim beni affet bu aralar kafam cok karisik sen niye hala bekliyorsun yanlis hatirlamiyorsam menapozda oldugunu yazmistin neden baslayamadinsorun her ne ise insallah hayirlisiyla cozup tedaviye baslarsin bitanem

Arkadaşım inşallah herşey gönlünce olsun dualarımız senle...
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz...

Insallah canim benim allah hepimixin yardimcisi olsun emeklerimizi bosa cikartmasin.allahim biran evvel hepimizi evlatlarina hayirlisiyla kavusturur insallah

merhaba arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..tüm tedavılere ragmen ..500 yasıne nıyet ettım yardımcı olursanız sevınırım:26:

Merhaba,
Siteyi 1senedir kesintili takip ediyorum.geriye donuk sayfalari da okudum ancak sperm donasyonunda hangi doktor daha basarili anlayamadim.ozelikle sperm donasyonu yapan kaderdaslarimdan yardim bekliyorum lutfennnn...

Erfat sana yazacaktım eslemsena ya da yazmışım :))) canım ben ce doğal olmalı narın kendin sık suyunu iç bim de bile var nar :))))) bu estrofem fena halde mide yanması yapıyor bende sen de de var mı yanma?

Arkadaslar hepinizi taniyor gibiyim
A beni gormezden gelmeyin lutfen.sadece sesizce okuyordum.lutfen cevap verin sperm donasyonu denince kime gitmeliyim.berk ve verdanin asistanlariyla gorustum ama sadece verdayla gorusebildim.berkin hemsiresi gorustirecam dedi birdaha aramadi.bu ay hazirlancam ama Verda dogru dr. bilemedim LUTFEN yol gosterin

Amin Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. Estrofem kullanıyorsun değil mi ben de kullanıyorum ve fena mide yanmam var herhalde bu ilaç yapıyor sen de de var mı bu sıkıntı?

Yok canm ben henüz estrofem e baslamadim. Bugun son cyclo yu alicam sonra adet olmayi beklicem . Kısmet bakalim sonrasi da.

canim gercekten cook uzun ve yorucu,uzucu yollardan gectik ailecek.senden ricam bana tejrar anlattirmasan da forumdan soyle bi okusan cok sevinirim ama illaki anlatmami istersen msj atayim ozelden.
ben ageneziden haberleri alıyorum tunanehir allah senden razı olsun bulduğumuz tek insansın bulutların üstünde gezdirdin bizi rabbim sanada gönlünün muradı versin vermiş ama kadınların isteği bitmez :)

Merhaba kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz kafayı yemek üzereyim bacak ağrılarından sonra şimdi kollarim agriyo hareket edince çok canım yaniyo diğer kolumun yardımıyla kaldirabiliyrm kolumu şuan 18+3 haftalk ikizlerime hamileyim doktor magnezyum verdi onu kullanyrm ama agrima çare olmadı kalsiyum eksikliginden mi oluyo bu agrilar bileniniz var mı

kizlar birsey sormak istiyorum hamile arkadaslar ve dogum yapan arkadaslar dün hamilelik sekerime bakildi yüksek cikti yarin diyabitsyene gidicem ..sizin sekerinize bakildimi ? yüksek cikan oldumu ? ne gibi bir tedavi uygulaniyor acaba ? biraz moralim bozuldu ben Seker hastasi degilimki bu Seker nerden cikti diyorum kilolu biride olmadim hic bakalim yarin ne olacak hayirlisi

Çok sağol tavsiyen için Berk beyle konuştum o da aynı şeyi söyledi ama benim kardeşim beni kırmaz.. Zaten kırsada bu isteyerek olmaz bende bunu bildiğimden ona alınmam bugüne kadar da alınmadım. Kardeşim bana bu dünyada bir hediye. Ondan gelecek hiç bir şeye kırılmam. Birbirimizi zaman zaman kırarız ama bu sevgimizde bir eksiltme yapmaz ve aynen devam ederiz. O yüzden eğer olursa ondan isterim. Hem genetiğini de biliyorum ayrıca şimdi ki bebeğimle(kızkardeşimin) kardeş olurlar. gerçi her türlü kardeş olacaklar ya.
AMH değeri : 2 geldi. fana değil aslında. fsh ve folükül sayımı yaptıramıyoruz çünkü adet görmüyor emzirdiğinden. Bakalım hoca ne diyecek. değerleri hocaya gönderdim. hayırlısı hepimiz için.

Teşekkür ederim canım. Berk beyle geçenlerde görüştüm. Oldukça açıklayıcı biri gibi. Beni oldukça bilgilendirdi. Sabırla dinledi. Güven duydum . Bakalım Nisan'da görümcemin düğünü var ondan sonra gideceğim. belki haziran'da bir yaz tatili yapıp gideriz. Eşime Kıbrıs'ta tatil yapalım dedi ama istemiyor zaten işinden dolayı ancak Ramazan'da 1 hafta olcak. Hayırlısı

Vitamin almıyor musun? Elevit veriyor doktorlar genelde. Acil bir doktora git bu normal değil. Bir de ağrı kılcak damarların çatladığında oluyormuş. Arkadaşımın bacakları çizgi çizgi kanlıydı. çatladığından oluyormuş. o'da ağrı yapıyordu.

Erfat sana yazacaktım eslemsena ya da yazmışım :))) canım ben ce doğal olmalı narın kendin sık suyunu iç bim de bile var nar :))))) bu estrofem fena halde mide yanması yapıyor bende sen de de var mı yanma?

Evet yapıyor...
Bende zaten rutinde mide yanması vardır zaten...
Ben bir eşime arattırayım narı bakalım teşekkürler canım yaaa...

Merhaba arkadaşım...
Buradaki doktorların hepsi benim anladığım aynı ...
Sen sadece forumu okuyup senin güvenebileceğin kişiyi seçmen...
Burda kendi yumurtalarınla deneyeceksin sanırım...
Senin takibinde Türkiyede olur...
Burda iş sende bitiyor yani senin yumurta takibin önemli...
Kendine yakın hissettiğin doktoru seç...
Allah hepimize kolaylık versin...

Arkadaşım aslında yapılacak olan işlem aynı sadece ilgili olan daha fazla rahatlatıyor insanı az çok sen de okumuşsundur hepimiz aynı ikilemi yaşadık o mu bu mu ve telefonda sesi daha sıcak daha samimi olanı yüreğimizin sesini dinleyerek seçtik. Kimimiz yanıldığımızı hissettik doktorumuzu değiştirdik. Mesela ben ilk deneme Savaş Bey di ama sonra hiç içimden gelmedi tekrar gitmek şimdi Firdevs hanım ile devam ediyorum. Kimse şu iyi bu kötü diyemez her meslek dalında olduğu gibi hepsinin iyi özellikleri de var hoşa gitmeyen özellikleri de var. Yani yapacağın şey yüreğinin sesini dinleyip ona göre hareket etmek..:)) Bol şans Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…