Kızlar bugün rahim kalınlığım 7.3 çıktı. Cuma günü eşim sperm verecek ilaçların dozunda biraz değişiklik yapıldı. Heyecaaaaaannnnn :))))
mrb tunanehir gördümki taşıyıcı anneliği kullanmışsın bir türlü bunu yaptıranlarla iletişime geçemedim kimse geriye dönüp cvp yazmıyor nerde yaptırdın ne kadar yaptırdın sana toplam maliyeti ne oldu taşıyan kişi türkiyede mi yoksa yurtdışındamı kalıyor o kadar çok sorum varki sana tabi geri dönersencvp yazarsan beni mutlu edersin ilgine şimdiden teşekkür ederim ikizlerinede rabbim uzun ömür sağlık versin özelden yazamadığım için burdan ulaşmayı denedim
iyi geceler arkadaşlar..
sabah kısmetse kıbrıstayız tarsferim olacak dualarınızı eksik etmeyinnnn
sevgilerrr
iyi geceler arkadaşlar..
sabah kısmetse kıbrıstayız tarsferim olacak dualarınızı eksik etmeyinnnn
sevgilerrr
allah yardımcını olsun inşallah rabbim emeklerinin karşılığını versin burada bulunan tüm arkadaşlarım yargılamaz emin ol hepimiz birbirize destek oluyoruz korkma dua et bol bol rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
sevgiler...
ERFAT ve SENYOKSUN arkadaşım size bol şanslar diliorum bebişlerinizi alıp gelin inş.pozitif haberlerinizi beklioruz
TRESS MİNASERE VE BİLGİNİSA çok sevindim arkadaşlar şükür sağsalim kucağınıza aldınız bebişlerini
BUĞLEMFN arkadaşım ben verda hocaya gittim yumurta donasyonu şuan ikizlerim var çok şükür çok çok memnun kaldım sorun olursa özelden cevaplayabilirim
Gününüz aydin olsun arkadaslarim,
uzun zamandir burda yazmamistim. Bakiyorum bayagi yeniler gelmis grubumuza - hepiniz hosgeldiniz :) Yeni tedavi baslayanlara, transfer icin gidenlere, hamile olanlara, hepinize bol sanslar diliyorum arkadaslar. Dilerim sizlerde hayallerinizi en güzel sekilde elde edersiniz Allahin izniyle.
Benim ikizlerim masallah cok iyiler teyzeleri..büyüdüler, gülücükler atiyorlar, sesler cikariyorlar resmen esimle zevkten dört köse oluyoruz
Doguran arkadaslardan pek haber alamadim - en son tress arkadasim yazmisti kisa. Nasil acaba cok merak ediyorum. Bebisleriyle eve gecmisdi......diger arkadaslar ne olur sizde ara sira buraya katilin
Waltkrayburg canim, senin durumunu da hep takip ediyorum - seker konusunu merak etme. cogu hamilelerde olabiliyor. rabbim sana ve oglusuna yardim etsin canim benim, kacinci haftadasin su an?
hepinize bol sanslar diliyorum arkadaslar.
Allaha emanet olun
Erfat nasıl oldu rahim duvarı kalınlığı? Ben heyecandan uyuyamıyorum sabahlar olmuyor gün geçmiyor feci :)))SEVGİLİ BEBEK
Teşekkürler iyi dileklerin için...
Çok sağolasın canım....
Erfat nasıl oldu rahim duvarı kalınlığı? Ben heyecandan uyuyamıyorum sabahlar olmuyor gün geçmiyor feci :)))
inancımıza göre donasyon sonucu dünyaya gelen bebek zina bebeğidir. bebek sahibi olmanın tek ve kesin şartı aralarında nikah bağı bulunan karı koca olunmasıdır..başka rahim başka yumurta başka spermin hiç bir helal ve uygunluğu yoktur ve yasaktır.. bir başkasının spermi yada yumurtasıyla oluşan bebek yine aynı yumurtadan doğan başka bir çocuk daha ve daha daha... allah takdir etmeyip vermediyse imtihan deyip sabretmeyi diliyorum tüm düşünenlere... olup islam inancına sahip donasyon düşünenler lütfen bir kez daha düşünün.... allah herkese hayırlı sağlıklı kendinizden olan bebekler versin......
ZENANN
Yarın ölçülecek...Bu arada bizimde 11 döllenmiş kaçı kaliteli diye sordum ...
Herhalde perşembe belli olacak kalite durumu...
Rahim inşallah yükselecek ilaç dozum artırıldı zaten senin iyiydi estofemi kaç kullanıyorsun sen??
inancımıza göre donasyon sonucu dünyaya gelen bebek zina bebeğidir. bebek sahibi olmanın tek ve kesin şartı aralarında nikah bağı bulunan karı koca olunmasıdır..başka rahim başka yumurta başka spermin hiç bir helal ve uygunluğu yoktur ve yasaktır.. bir başkasının spermi yada yumurtasıyla oluşan bebek yine aynı yumurtadan doğan başka bir çocuk daha ve daha daha... allah takdir etmeyip vermediyse imtihan deyip sabretmeyi diliyorum tüm düşünenlere... olup islam inancına sahip donasyon düşünenler lütfen bir kez daha düşünün.... allah herkese hayırlı sağlıklı kendinizden olan bebekler versin......
Hayırdır arkadaşım neye mualefetsin sen şükür elihamdülillallah müslümanız yeni üyesin ATatürk hakkında mualefet olmuşsun bunun için mi üyesin sen.....karşıdan konuşmak kolay o yüzden başına gelmeden konuşmaaainancımıza göre donasyon sonucu dünyaya gelen bebek zina bebeğidir. bebek sahibi olmanın tek ve kesin şartı aralarında nikah bağı bulunan karı koca olunmasıdır..başka rahim başka yumurta başka spermin hiç bir helal ve uygunluğu yoktur ve yasaktır.. bir başkasının spermi yada yumurtasıyla oluşan bebek yine aynı yumurtadan doğan başka bir çocuk daha ve daha daha... allah takdir etmeyip vermediyse imtihan deyip sabretmeyi diliyorum tüm düşünenlere... olup islam inancına sahip donasyon düşünenler lütfen bir kez daha düşünün.... allah herkese hayırlı sağlıklı kendinizden olan bebekler versin......
ERFAT ve SENYOKSUN arkadaşım size bol şanslar diliorum bebişlerinizi alıp gelin inş.pozitif haberlerinizi beklioruz
TRESS MİNASERE VE BİLGİNİSA çok sevindim arkadaşlar şükür sağsalim kucağınıza aldınız bebişlerini
BUĞLEMFN arkadaşım ben verda hocaya gittim yumurta donasyonu şuan ikizlerim var çok şükür çok çok memnun kaldım sorun olursa özelden cevaplayabilirim
Merhaba SENYOKSUNYA
Yarınmı transferin??? Doktorun kimdi??
Dualarım seninle Rabbiminde yardımıyla bebeklerini alıp döneceksin inşallah..
Allah hepimize yardım edecek inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?